Şimdi Ara

50.000 YTL'ye kadar araç alınacak. Fikirlerinizi bekliyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıfır için c5 öneriririm git bi dene aracı en azından ..... ama bence 2. el bmw mercedes daha iyi olur. yada çek bi transporter araba değil ama araba gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Babanız binecekse kesinlikle d segmenti bir araç alın.Volvo çok kaliteli bir araç gerçekten ama ne olursa olsun d segmenti araçların kalitesiyle baş etmesi güç.O paraya alınabilecek en iyi araç bana göre şu an mondeo.Ama bence biraz daha bekleyin laguna ve c5 in yeni kasalarınada bakın

Dostum haklısın Peder bey yaşıda itibariylede binebileceği en uygun araç D segmenti bir araç ama peder dizelde ısrar edince 50.000 ytl'ye D segmenti sıfır dizel istediğin aracı alamıyorsun.

Araştırıkca, formdaki arkadaşların tavsiyelerini göz önünde bulundurdukca önünde çok fazla seçenek çıkıyor.Açıkcası bütceyi biraz daha artırıp 2.el 2005 - 2006 model 1.9 TDİ A4'de olabilir veya ALOK arkadaşın önerdiği X-TYPE' çok hoş duruyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: pppirlo
    Arkadaşlar tekrar Merhaba;
    Bugün Peder bey ile S40'a baktık araç hoşumuza gitti fakat biraz araştırdığımda S40' ın kronik problemleri olduğundan bahsettiler. Buda bizi araçtan biraz soğuttu. S40 olan ve kronik problemler yaşayan varmı.

Neymiş S40'ın kronik problemleri, bize de yazar mısınız? Merak ettim de.
  • al mondeo titanium boswer sen dierlerini..
  • quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

bmw 5 serisi alın 2. el...
    kararan dış dikiz aynaları ısıtmalı koltuk v.s. elektronik perde....
    inanılmaz kalite 225 lastik arka cam perdeleri kelebek dahil...cruise 6 lı cd ...board computer...
    e39 delişissssss

yaw anlamadigim bir sey var ben 50000 e bmw 1.20 d bulamiyorum bu adam nasil 5 serisi alacak anlamadim..heralde 5 senelik anaca alir

e39 dedim ztn en iyi ihtimalle 2002 2003 olur....
    ama e segmenti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

s40 da o kadar süperrr taş gibi araba değil arkadaşım.
    istersen baskı-balata diye başlayalım sende sorun yoksa taşa vur.olan çok var
  • s40 veya accord olabilir
  • Arkadaşlar düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Şuan için iki durum söz konusu

1.Bütceyi max. 60.000 YTL'ye kadar çıkartıp 2006 model, çok fazla yol yapmamış 1.9 TDI A4 almak.Hatta aşağıdaki gibi bir araç buldum.

http://www.sahibinden.com/42657_km_de_servis_bakimli_orjinal_2006_model_a4_1_9_tdiWQQaXQQ5112313WQQpXQQdisplayitem

2. Bir arkadışımın abisinin volvonun %15'lik personel indiriminden yararlanabilmesi söz konusu. Eğer bu ihtimal gerçekleşirse sıfır s40'da alabiliriz.

• 2006 kasa passat 2.0 fsi derim..

kesinlikle bir numara...

avensis te olabilir. ancak passat 2006 daha iyi sanırım...

• bu saate kadar alınmadıysa oldu sıfır 50binYTL lik arabanın fiyatı 53binYTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 29 Aralık 2007; 23:10:07 >
  • Çok km yapmıyorsa Mondeo iyi bi seçim olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate
    quote:

s40 da o kadar süperrr taş gibi araba değil arkadaşım.
    istersen baskı-balata diye başlayalım sende sorun yoksa taşa vur.olan çok var

Benimki S40 I olduğu için yenisi ile ilgili yorum yapmayayım. Benimkiyle yaşadığım bir sorun yok, dördüncü yılında ve 55bin km'de. S40 II'yi de izin verirseniz sahiplerinden dinleyelim:

quote:

Orjinalden alıntı: topgear

Bütün Volvo s40'lar arızalı gibi genellemek çok yanlış.

2005 Volvo s40 1.6d kullanıyorum 2,5 yıldır, tek sorun debriyaj gıcırdıyordu 2 saatte hallettiler.

-18 +45 derece arasında değişen koşullarda kullandım. Sorunsuz.

servise yılda bir gidiyorum.

Hadi bakalım.

• cevap budur
    quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

50 bin ytl verdikden sonra gider E serisi yada 5 serisi gibi üst sınıf alırdım şahsen..

50.000 YTL'ye kadar araç alınacak. Fikirlerinizi bekliyorum.

50.000 YTL'ye kadar araç alınacak. Fikirlerinizi bekliyorum.

• şu ana kadar aldınmı bilmiyorum ama kesinlikle önereceğim araç honda civic hybrid olacaktır.fiyat 49,920

http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/civichybrid/teknik.htm
  • info@gonen.vw.com.tr <info@gonen.vw.com.tr>
  • quote:

Benimki S40 I olduğu için yenisi ile ilgili yorum yapmayayım. Benimkiyle yaşadığım bir sorun yok, dördüncü yılında ve 55bin km'de. S40 II'yi de izin verirseniz sahiplerinden dinleyelim:

sahibinin sesi zaten
    ilk s40 bizimdi.2005 modeldi.ikinci s40 şirket aracı.ilkinde 10bin km de iken vites geçmede sorun vardı.servis önemli değil dedi.yani kandırdılar.sonra 50bin de garanti bitince baskı balata değişecek dendi.10binde garantiden değiştirmediler sonra yedik kazığı.ikinci s40 şirket aracıdır.ondada yine birinci vites ile geri vitese geçmede sorun vardı.hatta geri vitesde iken vites geri giderken kendiliğinden boşa geçiyordu.onunda baskı balata değişimi yapıldı.ilki satıldı gitti.ikinci şirket aracı olan s40 da motor çekişinde sorun var.yokuş yukarı araba kasılıp kasılıp duruyor.yakıttan dediler ondan çıkmadı.servise gidiyor geliyor değişen birşey olmadı.arka sol cam düştü tamir ettiler şimdi tıkır tıkır ses var.önceki s40 da da bagaj kilitli kalırdı açamazdık sonra kilit filan değişti ama bagaj ses yapmaya başladı bir sürü ayar yapıldı filan falan.yaz yaz bitmez
    ben yaşadıklarımız yazıyorum kardeşim.volvo düşmanı filan değilim.yazdığım baskı-balata ve motor çekme sorunu serviste başkalarınında şikayetçi olduğu şeylerdi.yani sadece bizim başımıza gelen bir olay değil.hani pencereydi bagajdı onları söylemiyorum.bizim şansımıza olabilir.
    birde s40 dan önce s60 2.0t vardı.onda daha şanslıydık.araba s40 dan kesinlikle daha sağlamdı ve sorunsuzdu.sadece bir kere dalamanda kaza yaptık.ondan sonra yetkili servislerle kanka olduk.hiç unutmam o zamanın parası ile sağ kapı ön arka çamurluk ve airbagler için yaklaşık 8binYTL para vermiştik.tabii o olay volvo servislerine son gidişimiz oldu.arkasından bir özel servis bulduk oraya devam ettik.ama elektrik ve elktronik sorunlarda mecburen volvo servisine giderdik ve kazıklanır gelirdik
    bilmeden ve kullanmadan sallamıyorum.başkaları ile karıştırma.
    sen şanslısın demekki arabanda sorun çıkmamış.ama biz senin kadar şanslı değildik.ve iki s40 sorun yumağı oldu.s60 a birşey demiyorum bak.ama volvo servis ve yedek parça olarak kazıktır.bunuda biliyoruz.gerçeği söylemek ayıp değil.ayrıca volvo ne senin firman ne benim firmam.gerçeği söylemekten çekinmeyelim.başkalarınıda yanıltmayalım.bizim başımızdan geçenler bunlar.volvo hakkında bir fikir sahibi olmak için 3 adet volvo yeterde artar herhalde.

• Volvo S40 1.6D'yi tek geçerim bu sayılanlar arasında...

Hele hele yeni makyajlı hali inanılmaz güzel...

Zaten birkaç aydır sürekli S40 gözüme takılıp duruyor, hayırdır inşallah

Volvo'yu kalite, performans ve yakıt tüketimi olarak kendim için alternatifsiz görüyorum...

Ancak elbette diğer seçenekler de kaliteli, fakat ben çok düşünmeden S40 alırdım yerinizde olsam...

Fakat sıfır araç almaya karşı olduğum için, 10 bin KM'yi geçmemiş 2008 kasa bir S40 alırdım 5-6 Milyar az verip...
  • Arkadaşlar uzun zamandır işlerin yoğunluğu nedeniyle foruma giremiyordum. Yorumlarınız için teşekkürler.Henüz araç almadık ama 2.el A4 alma noktasında karar kıldık. 2006 model 60.000 km'yi geçmemiş araç arıyorum açıkcası acelede etmiyorum. Çünkü şubat ayının ortalarımda A4'ün yeni kasası piyasaya çıkmaya başlayınca şuanki kasaların 2-3 milyar daha değer kaybedeceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.