Şimdi Ara

50.000 YTL'ye kadar araç alınacak. Fikirlerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, öncedende bu konu ile ilgili bir başlık açmıştım ama cevab alamamıştım.

Yılbaşına kadar yeni bi araç alınacak ama henüz hangi aracın alınacağına karar verilmedi.

Bu konudaki kararsızlığım alınacak aracın dizel mi yoksa benzinlimi olacağı ve hangi aracı tercih etmem gerektiği.

Araca binecek olan peder bey ve kendisi yılda max. 10.000 km yapar. Bunu göz önünde bulundurarak tavsiyede bulunabilirmisiniz. Benim yaptığım araştırma sonucu bulduğum 1-2 aracı örnek olarak veriyorum.

1. Volvo S40 1.6 Dizel Dynamic Edition 49.170 YTL
    2. Ford Modeo 1.6 Benzinli Titanium 49.000 YTL
    3. Citroen C5 1.6 Dizel SXPK 48.000 YTL
    Benim şuan için baktıklarım. D segmenti bir araç düşünüyoruz. Sıfır veya ikinci el fark etmez. 50.000 YTL'ye kadar bütce var. Sizce hangi aracı almalıyım.

Son olarakta 1.6 Benzinli ile 1.6 Dizel arasındaki taşıt vergi farkı ne kadardır. 1.6 Dizel motorları tavsiye edermisiniz.

Teşekkürler.

• Volvo s40 veya Jetta almanı öneririm...
    Jetta TSI 1.4 motor 140 bg ve 170 bg var. Nezamandır benimde gözüm onlarda ama dizel olmadığı için alamam
    Senin koyduğun seçenkeler arasında bence Volvo en iyisi. benzinli ve dizel 1.6 motor olduğu için vergisi fark etmeyecektir , ve inan volvonun performansı seni etkileyecektir....
  • Honda Civic
  • direkt volvo diyecektim ki tercihlerin arasında volvo olduğunu gördüm...ben de volvo derim
  • d sınıfı araç bakıyoruz demişsinizde volvo s40 d sınıfı değil.bende bu yüzden jetta 1.4tsı 170hp comfortline diyorum2.elde düşünüyorsanız alfa romeo 159 1.9jtd distinctive öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 12 Aralık 2007; 11:44:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord

d sınıfı araç bakıyoruz demişsinizde volvo s40 d sınıfı değil.bende bu yüzden jetta 1.4tsı 170hp comfortline diyorum2.elde düşünüyorsanız alfa romeo 159 1.9jtd distinctive öneririm

Önerin için teşekkürler ama Jettanın içinde kullanılan malzeme kalitesinden dolayı pek sıcak bakmıyorum. Secenekler arasında belirtmedim ama Alfa 159'da aklımda olan bir araç.
  • quote:

d sınıfı araç bakıyoruz demişsinizde volvo s40 d sınıfı değil.bende bu yüzden jetta 1.4tsı 170hp comfortline diyorum2.elde düşünüyorsanız alfa romeo 159 1.9jtd distinctive öneririm

d sınıfı düşünüyorsunuz ama volvo d sınıfı değil demişsiniz ama sizde c sınıfı 1 araç tavsiye etmişsiniz.
    konuya dönersek mondeo tavsiye ederim yılda 10 bin km için dizel alınmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Passat tavsiye ederim. 10.000km kullanılacaksa benzinli bir model düşünülebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seiko1

Passat tavsiye ederim. 10.000km kullanılacaksa benzinli bir model düşünülebilir.

Baştada belirttiğim gibi aracı Peder beye alıyorum. Bende zaten 2006 Passat FSI oldduğu için farklı bir araç olsun istedik. Bana kalsa bende dizeli pek düşünmüyorum ama Peder bey dizelde biraz ısrarlı.

Bugün öğle arası S40 inceledim açıkcası işcilik ve kalite olarak Mondeodan ve Passattanda daha iyi geldi. Fakat Pederi dış tasarım olarak en çok etkileyen araç şuan Yeni Mondeo gibi görünüyor.

Birde Koçun ford araçlarda personeline yaptığı %10 - %15 indirimde Fordların ikinci elde değer kaybına neden oluyor. Senin 50.000 YTL' ye aldığın arabayı koç personeli 40.000 - 45.000 Ytl'ye alıyor. Satarkende bu fiyat üzerinden sattığı için fordlar ikinci elde değer kaybediyor. Gerçi aracı kısa vadede satmayı düşünmüyoruz ama genede insanın canını sıkan bir nokta.

• BENZİNLİ PASSAT A BAKMAK EN MANTIKLISI
  • Konforlu, iç meknaı geniş bir araç isterseniz mondeo yada passat alın. İkisininde 1600 cc motorlu modelleri var. Kasaları büyük olduğundan çok seri değiller, ama D sınıfı ve oldukça konforlu araçlar. Spor bir araç düşünürseniz eğer s40 iyi bir seçim, ama iç mekanı mondeo ve passata göre çok dar gelecektir.
  • Mondeo tavsiye ederim, Passat'tan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Passat'ın iyi olarak gördüğüm 2 nokta var:
    Yalıtım
    Malzeme kalitesi
  • Açıkcası bendeki araç Passat olduğu için farklı araçlar üzerinde duruyoruz. Yarın Peder beyi birde volvo bayisine götüreceğim. Şuana kadar Mondeo üzerinde yoğunlaşmıştı fakat volvoyu görünce fikri değişirmi bilemiyorum.

Bir gerçek varki Mondeonun duruşu çok asil özellikle siyah ve lacivert gibi renkler çok yakışıyor. Ama bugün yaptığım inceleme sonucunda volvonun işciliğinin ve kalitesinin daha yüksek olduğunu gördüm. Volvo s40 1.6D Dynamic paketinde deri koltuğu 17 inc jantı xenon farı satndart olarak sunuyor. Bu tür sebepler beni volvoya çekiyo ama genede son söz pederde olacak gibi. Pederin gönlüde Mondeodan yana hadi hayırlısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

quote:

d sınıfı düşünüyorsunuz ama volvo d sınıfı değil demişsiniz ama sizde c sınıfı 1 araç tavsiye etmişsiniz.
    konuya dönersek mondeo tavsiye ederim yılda 10 bin km için dizel alınmaz

anlayan anladı ama sana yinede anlatıyım volvo s40ı düşünüyolarsa c sınıfı arabada düşünüyolar demekki bende bu yüzden c sınıfı tavsiye ettim.konuya dönelim eğer s40ı düşünüyorsanız bir test edin 1.6d'i gerçekten çok iyi dış görünüşüde mükemmel hemde sağlam arabadır ama iç kısımda ön paneli beğenmiyorum(zevk meselesi).genel olarak s40 o paraya alınabilecek arabalrdan biri.2el düşünüyorsanız kesinlikle alfa 159 alın

• 50 bin ytl verdikden sonra gider E serisi yada 5 serisi gibi üst sınıf alırdım şahsen..
  • bmw 5 serisi alın 2. el...
    kararan dış dikiz aynaları ısıtmalı koltuk v.s. elektronik perde....
    inanılmaz kalite 225 lastik arka cam perdeleri kelebek dahil...cruise 6 lı cd ...board computer...
    e39 delişissssss
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

50 bin ytl verdikden sonra gider E serisi yada 5 serisi gibi üst sınıf alırdım şahsen..

Evet 2. el düşünülürse çok çok güçlü ve donanımlı şahane arabalar çıkıyor..
  • Sizi bilmem ama 50 bin ytl'ye ben araç alacak olsaydım. Bu araç sıfır S40 değil, 2005 model 40bin km cıvarı yol katedmiş bir S60 olurdu.
  • Örnek olarak aşağıdaki ilanlara bakabilirsin..

En azından bu markaların keyfini sürersin..

*Donanımıda saymaya gerek yok ESP den elektirkli koltuğa kadar doludur bu araçlar..

Mercedes İlanı

Bmw İlanı

• Ford mondeo,civic 1.8 elegance olabilir benim görüşüm bu.Passattan sonra s40 o konforu veremez.Hesheit e s60 konusunda katılıyorum.Bence volvonun safkanları s60 ve s80.s40 lar biraz daha focus vari bi araba.Ama bu benim görüşüm s40 sahibi arkadaşlar yanlış anlamasın bizdede daha önce eski kasa s40 vardı çünkü.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.