Şimdi Ara

50.000 YTL'ye kadar araç alınacak. Fikirlerinizi bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hesheit

Sizi bilmem ama 50 bin ytl'ye ben araç alacak olsaydım. Bu araç sıfır S40 değil, 2005 model 40bin km cıvarı yol katedmiş bir S60 olurdu.

Dostum S60 konusunda haklısın. Hiç aklıma gelmemişti biraz daha araştırıyım.
  • MERHABA...ARKADAŞLAR HAFTA SONU FİAT BAYİİNE GİTTİM.1 AY İÇİNDE DÜŞÜNÜYORUM YENİ ARABA ALMAYI...TERCİHİM LİNEA 1,4 120 HP T-JET DYNAMİC BENZİNLİ (30.000 YTL ENSON)...YADA GRANDE PUNTO 1,4 77 HP DYNAMİC MODELİ BENZİNLİ (24.600 YTL)....LİNEADA KONFOR VAR PUNTO DA ARKA DİZ MESAFESİ DÜŞÜNDÜRÜCÜ GÖRDÜĞÜM KADARI İLE İLAVETEN GP NİN O MODELİNDE ÇİFT BÖLGELİ DİJİTAL KLİMA MEVCUT..BENİ BU İKİ ARAÇ HAKKINDA DETAYLI OLARAK AYDINLATIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLACAĞIM..SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: palowera

MERHABA...ARKADAŞLAR HAFTA SONU FİAT BAYİİNE GİTTİM.1 AY İÇİNDE DÜŞÜNÜYORUM YENİ ARABA ALMAYI...TERCİHİM LİNEA 1,4 120 HP T-JET DYNAMİC BENZİNLİ (30.000 YTL ENSON)...YADA GRANDE PUNTO 1,4 77 HP DYNAMİC MODELİ BENZİNLİ (24.600 YTL)....LİNEADA KONFOR VAR PUNTO DA ARKA DİZ MESAFESİ DÜŞÜNDÜRÜCÜ GÖRDÜĞÜM KADARI İLE İLAVETEN GP NİN O MODELİNDE ÇİFT BÖLGELİ DİJİTAL KLİMA MEVCUT..BENİ BU İKİ ARAÇ HAKKINDA DETAYLI OLARAK AYDINLATIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLACAĞIM..SAYGILAR

arkadasım nie ayrı konu acmadın burda sordun yeni konu ac yardımcı olurlar kullanan arkadaslar...
  • binbaşım konu açtımda 58 kişi okumuş 1 kişi cevaplamış..gerçi yarbay üyemiz güzel açıklamalar da bulundu saolsun..birde buraya göndereyim dedim..
  •  50.000 YTL'ye kadar araç alınacak. Fikirlerinizi bekliyorum.

delişısss.....
    düşün bu arabayıı ...
    kalitee...
    konfor ...
    bmw...
  • İkinci el S60 olabilir. Ancak uzun vadede kullanmayı düşünüyorsanız.
  • Arkadaşlar tekrar Merhaba;

Bugün Peder bey ile S40'a baktık araç hoşumuza gitti fakat biraz araştırdığımda S40' ın kronik problemleri olduğundan bahsettiler. Buda bizi araçtan biraz soğuttu. S40 olan ve kronik problemler yaşayan varmı.

Birde lagunanın 1.5 tdi gelecek diyorlar doğrumudur. Dizel alma noktasında karar verdik.
  • yerinizde olsam ford mondeo 1.6 tdci alırdım.(benzinlisinin performansı yetersiz,tüketimi yüksek )
    quote:

Orjinalden alıntı: pppirlo

Arkadaşlar tekrar Merhaba;

Bugün Peder bey ile S40'a baktık araç hoşumuza gitti fakat biraz araştırdığımda S40' ın kronik problemleri olduğundan bahsettiler. Buda bizi araçtan biraz soğuttu. S40 olan ve kronik problemler yaşayan varmı.

Birde lagunanın 1.5 tdi gelecek diyorlar doğrumudur. Dizel alma noktasında karar verdik.
  • 1. Volvo S40 1.6 Dizel Dynamic Edition 49.170 YTL
  • superb 1.9 tdi elegenca deliciouss
  • quote:

evet büyük ihtimal laguna 1.5 dci motor gelicek..
    gelmesse ztn lagunayı getirmesinler...
  • ford mondeo olabilir
  • babanız alttaki arabaya binince zaten gözü başka bir arabayı görmeyecektir.peki haksızmı olacak.HAYIR.d segmentinin yeni kralı boşuna demiyorlar
    Yeni Mondeo Titanium 4K 1.6i

http://arabam.e-kolay.net/testDetay.aspx?id=446
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpercan

yerinizde olsam ford mondeo 1.6 tdci alırdım.(benzinlisinin performansı yetersiz,tüketimi yüksek )
    quote:

Mondeo 1.6 TDCI motorla yok. 1.6 benzinli ile 2.0 benzinli ve dizel versiyonlar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

bmw 5 serisi alın 2. el...
    kararan dış dikiz aynaları ısıtmalı koltuk v.s. elektronik perde....
    inanılmaz kalite 225 lastik arka cam perdeleri kelebek dahil...cruise 6 lı cd ...board computer...
    e39 delişissssss

yaw anlamadigim bir sey var ben 50000 e bmw 1.20 d bulamiyorum bu adam nasil 5 serisi alacak anlamadim..heralde 5 senelik anaca alir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALOK

2.el jaguar x type dizel öneririm.
    http://www.sahibinden.com/fatura_kesilir_kis_lastigi_hediyeWQQaXQQ5469891WQQpXQQdisplayitem

hocam iyi araba hoş arabada ben izmirde yasıyorum burda ne bayisi ne servisi var artık gerisini sen düşün

• Babanız binecekse kesinlikle d segmenti bir araç alın.Volvo çok kaliteli bir araç gerçekten ama ne olursa olsun d segmenti araçların kalitesiyle baş etmesi güç.O paraya alınabilecek en iyi araç bana göre şu an mondeo.Ama bence biraz daha bekleyin laguna ve c5 in yeni kasalarınada bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 15 Aralık 2007; 17:55:32 >
  • VOLVO s40 olabilir ikinci el s60 olabilir yada honda accord olabilir karizma kalite klas
  • bende o kadar para olcaktı hemen evo alırdım

evoooooooooooooooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 15 Aralık 2007; 14:48:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.