Şimdi Ara

50-55 bin arası araç tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.bravo aracımı cok memnun olmama rağmen bebekten sonra küçük geldiği için sattım.Aradığım araç sedan benzin/dizel farketmez(yılda ortalama 10 bin km yapıyorum)Aklımda olan araçlar jetta 1.2 veya 1.4 tsi corolla dizel/benzin.sizce bu paralara alınabilecek en iyi arac nedir?Değerli görüşleriniz için simdiden tesekkur ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bagaj ihtiyacınız var anlaşılan

Alternatif olarak Skoda Octavia düşünebilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-yeni-kasa-octavia-hatasiz-boyasiz-140-hp-322366690/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-orjinal-boyasiz-skoda-octavia-327229295/detay

Jetta kadar donanımlı değil fakat, bagajı daha büyük, camla birlikte açıldığı için oldukça kullanışlı, ayrıca jettadan 100 kg hafif, mqb platformunda, yarım litre kadar daha az tüketir, performansı 1 tık daha iyidir, malzeme kalitesi ve işçiliği jettadan iyidir ama ikinci eli jetta kadar iyi değildir.

• İlginiz için çok teşekkür ederim.octavia guzel araba ama gönlüm dizelinden yana niyeyse:)1.2 tsi motorların ömrünün daha az olduğunu söylüyorlar bu konuda bir fikriniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz2664

İlginiz için çok teşekkür ederim.octavia guzel araba ama gönlüm dizelinden yana niyeyse:)1.2 tsi motorların ömrünün daha az olduğunu söylüyorlar bu konuda bir fikriniz var mı?

Dizeli de turbolu, benzinlisi de turbolu, motorun nasıl kullanıldığına göre değişir, herkes kafadan birşeyler söyler, her söylenene kulak asmamak lazım, ama ikinci el araçlarda biraz şans faktörü de önemli. 1.2 TSI motor 1.6 TDI'lar kadar yaygın değil, çevremde kullanıcıları var ama biri 4 binde diğeri 9.500 kmde, yani bende motor ömrü hakkında tecrübe sahibi değilim, fakat düzgün kullanıldığı takdirde 200.000 kmyi rahat devirir. Bu fiyata yeni kasanın dizelini bulmak pek mümkün olmuyor, eski kasadaki dizel motor emisyon skandalına karıştı, ve yılda 10 bin km yaptığınız için dizel önermedim.

• 1.6 corolla +lpg nasıl olur?lpg siz yakıt tüketimi beni zorlar tsi motolardan çok yakıyor.toyota motorlarının lpg ye uyum sağladığı söyleniyor kullanıcıları tarafından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100-120 bin arası araç
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.