Şimdi Ara

50-55 bin arasi otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ilk arabami alacagim Allah nasip ederse 3 kisilik bir aile olacagiz. Normalde traffikten nefret ettigim icin 5 yildir idare ediyirdum ancak cocuk olunca taxiciler ile papaz olmaktan biktim. Bu nedenlede araba almaya karar verdim. Ancak piyada cok ucmus. Temiz bir araba bulmak cok zor. Simdi ben otomatik dusundugum icin. Japon markalarindan birinia alacagim. Gonlum Toyoto Corollada ama bu fiyat aralaginda temizini bulmak zor olanlarda 2003 model araba. 50-55 bin tl ye 2003 model araba almak bana matikli gelmiyor. Neyse; gecenlerde buldum.

Nissan Micra otomati; 57000 tl. Biraz kucuk ama sonucta sifir araba. Siz ne dersiniz. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar;

Acaba kisa dogru sifir araclarda bayi indirimleri nasil olur. Bunu nasil kolay takip edebiliriz belki bu nedenle birazdaha bekleyebilirim.

• İyi bir hypermiler veya ECO sürücüyseniz, düz bir şehirde yoğun trafikte araç kullanacaksanız Yaris Hybrid Spirit'i inceleyin.

Hemen 2.elde satılsın derseniz veya geniş bagaj isterim derseniz başka seçenekleri gözden geçirebilirsiniz.

Aklınıza takılan soru olursa mesajımı alıntı yapın, elimden geldiğince sorularınızı yanıtlarım mutlaka.

• 2. Elde güven sorunu olur. Güvenilir insanlar var evet ama bazı güvenilir insanlar da ne hikmetse aracın arızaları çıkınca "haberim yoktu" deyiveriyor. Bu artık huy haline gelmiş. O yüzden araçta arıza çıkma ihtimalinin az olduğu 2015-2016 model 2. el c segmenti araçlara yoğunlaşmanızı tavsiye ederim. Mesela c4, 308, c4 cactus gibi araçların dizellerini tavsiye ederim. Ancak ne alırsanız alın 2 ayrı ekspertise sokun. Yetkili servis bakımlı olmasına özen gösterin. Yetkili servise de gidip kontrollerini yapın. Şase numarasını karşılaştırıp aracın her yerini didik didik kusuru var mı diye inceletin. Saygılar.
  • loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Otomatik yazmış 2015-16 C sınıf araçlar önermişsin onların hangisinin otomatiğinin temizi 55 civarına var son kasa 308 dizel otomatik 75 civarı benzinlisi 60-65 , c4 2011 fln olur vs o paraya bu araçların 2015 model anca pertini alabilirsin...

Diğer dediklerine katılıyorum ama 50-55 1-2 yaşında c araç bulunmaz...
    @loutrec_

B segment 1-3 yaş arası araçlar rahat bulunur sw-sedan daha uygun gibi

Clio4 sport tourer dci edc bütcede temizi var mı bilmiyorum ; bakarsan yetkili serviste baskıyı ölçtür edc baskısı bitikse bakımı pahalı (çift kavrama şanzıman parçaları biraz pahalıdır) 4-5bin tl çıkar cepten
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-calik-motorlu-araclar-dan-renault-clio-icon-otomatik-dizel-473756615/detay
    Bu olabilir servis bakımlı ama galeri sıkıntı hatasız diyor ama boyayı hatadan saymıyor olabilirler , zannetmiyorum 150k km bir çizik rötüş bile olmadığını değişeni kastediyorlar genelde yakınsa bakılabilir...

Kendi kullandığımız mitsubishi attrage alternatif olarak koyayım düşük km servis garantili 2015 bulunur uzun zamanlı bineceksen iyidir biz 5 kişilik aileye aldık sedan ve cvt tam otomatik vitese sahip , forumda konuları var arasında benimde bir incelemem var. Japon istediğin için alternatif olarak aklında bulunabilir...
    https://forum.donanimhaber.com/mitsubishi-attrage-1-2-cvt-sedan-hakkinda-hersey-testler-kullanici-gorusleri-vb--122779248
    Araç hakkında Türkçe bulabileceğiniz en büyük kaynak burda...

B HB lerden bence uzak dur 2. aracımız polo (2012) 280lt bagaj çocuk arabası ihtiyaçları sığar mı bilmiyorum , aşşağı yukarı hepsi bagajı küçük araçlar

C Segmente gelirsek;

308 eski kasa dizel otomatik bulunur 5-7 yaşında 80 bin üstü km temiz bulunursa alınır ağır bakımının yaklaştığı aralıktadır ona dikkat et aynı şekilde yazdıklarıma benzer yaş km c4 bravo bulunur bakım aralığına dikkat etmeli ve servis bakımlı olması baya önemli km düşürülmüş bir araç almamaya dikkat et,

Ayrı olarak Cruze deyineceğim 1.6 2013 sport plus sedan otomatik bulursun lpg ile ekonomik olur km 30-50bin km bulunabiliyor fiyatları biraz artmış tüpsüz bulursan düzgün bir kitle uzun süre kullanırsın;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-temiz-cruze-460385506/detay

Baya uzun ve karmaşık oldu umarım yardımcı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 1 Eylül 2017; 2:41:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• loutrec_ kullanıcısına yanıt
    C4 Cactus ağır mı değerleniyor yoksa bunlar kayıtlı mı acaba geçen sene hasarlısını 8.000km 48 den satmışlardı antalyapert 2-3 masrafı vardı alanlar 50 ye yaptılar desek 1 sene geçmiş şu an 60-63 gübi temizi düşer mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-citroen-opsiyonludur-464434926/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-citroen-hatasiz-boyasiz-2016-471745788/detay

Aynı bütcede temiz araçlarla kayıtlıların aynı fiyatlardan verilmesi nadir gözükür...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700.000 TL civarı otomatik
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fburi F kullanıcısına yanıt
    Micrada baya indirim yapıyorlar kasası değişiyor 55in altına alırsınız

• Herkese Teşekkür ederim.

İkinci el araç almak beni biraz endişelendiriyor. Bu yüzden zor gibi duruyor. Ancak; şunu sormak istiyorum. Kış aylarına yaklaşırken, araç fiyatlarında yüzde kaçlık bir indirim olur. Mesela şuan 77000 tl olan Jazz 65000 civarına inmesi sizce ne kadar mümkün. Yada 63000 olan 208 in 55000 civarına düşmesi?
  • fburi F kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyi şartlarda en yüksek beklentide o kadar indirim olmayacak ;

Ağustos Jazz liste fiyatı 77 ise Ocak ayında 80-81 2017 , 88 yaklaşık 2018 fiyatı olur.

(Yılbaşı dolar beklentisi 3,7 küsürat)

Yapacakları kampanya 2017 araçları fırsat aracı diyerek 78-79 dan satarlar. Kısaca indirim yok güncelleme çok...

Sıfır alayım diyorsanız Micra 1.2 Match Otomatik alın ama daha öncede yazdım bagaj çocuğa yetmez muhtemelen...

• Gunaydinlar. Cebaplar icin tesekkuler. Dediginiz gibi Micranin bagaji benim de kafami kurcaliyor. Ancak 2 sene kullanip yenilemeyi dusunuyorum. Bu arada arastiriken Yeni Kia Rio modeli dikkatimi cekti. 325 lt bsgaji var. Bu aracin sizce otomatigi nasildir. Fiyati 65 bin ama ben bekleyecegim biraz kis indirimi icin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.