Şimdi Ara

50-55 bin arası otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

50-55 bin TL sıfır ,otomatik vites,bagajı küçük olmayacak (zira bebek aramız var) ,güvenli ,dizel ya da benzinli farketmez (çok seyahat etmiyorum) araba almak istiyorum.

aklıma bir kaç model var sizlerin yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

1.Yeni Opel Astra Sport 1.6 16V 180 HP Active Select (Otomatik) -53150TL
    2.GOLF 1,6TDI 105 PS Tiptr.DSG (trendline) -53300TL
    3.HYUNDAI ELENTRA 1.6 D-CVVT PRIME OTM -49800TL

1 ay içinde almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladioxx -- 27 Haziran 2011; 16:28:05 >

• ELANTRA
  • Golf seçeneğinde comfortline ve 1.4tsi seçmek daha mantıklı bence. Trendline da koltuklar dışında neredeyse hiçbirşey yok
  • Golf'e 6 ay sıra verdiklerini hesaba katarsak Astra tek seçenek gibi görünüyor.
    Golf ise Comfortline olarak tercih edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 27 Haziran 2011; 20:42:00 >
  • golf bence
  • Astra veya Golf olsun derim ikiside sizi fazlasıyla memnun edicek araçlardır.
  • Yerinizde olsam aralarında opel astrayı alırdım.Sizin dediğiniz Golfün yani trendline donanımı torosun donanımıyla nerdeyse aynıdırBence en mantıklısı astra hız,konfor,güvenlik,yol tutuşu vs vs opel önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan_05 -- 27 Haziran 2011; 20:49:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700.000 TL civarı otomatik
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence de opel astra daha önde ama yakıt tüketimi rakiplerine göre çok fazla gibi geliyor.

Ne kadar çok fazla yakıt tüketmesemde 3 günde 1 100TL benzin parası insanın canını sıkmaya yetiyor.
  • 55000 hyundai vermek ???
  • Doğru. Astranın yakıt tüketimi fazla İstanbuldaysanız 9lt gözden çıkarmanız lazım.Ama gülü seven dikenine katlanır.Demekki yüksek donanımlı otomatik güzel bir araba alıyosan yakıtındada bi problem yaşamazsın gibime geliyor.
  • Astra 1.4 turbo 140 hp active select cosmo donımını 52 bin liraya bırakıyorlar araçta yok yok , bi xeon fardan katlanabilir aynaya , yarı deri koltuktan sunroof harici aklına ne geliyorsa
  • Avensis toyota 1,8 cvt şanziman 63000 tl liste fiyatı
    60 bine bırakıyorlar
  • merhabalar .. bu 3 araba içinde bir golf kullanıcısı olarak golf derim ama daha düşük fiyata aynı motor bir seat leonda mantıklı olur. şimdiden hayırlı olsun ..
  • sanırım golf teslim süresi oldukça geç oluyor.Benim o kadar beklemeye pek niyetim yok.

Bütçemi biraz daha zorlayıp avensis te düşünebilirim.
    Ne de olsa türke taksitle gezegen satsalar düşünmeden kredi çeker
  • Octavialara da bakabilirsiniz

Elegance 1.4 TSI 122 HP DSG Tiptronik 51.970
    Ambiente 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik 52.670
  • dizel ve benzinli karşılaşmış heralde yakıt problem değil. ben olsam boşver otomatiği der insignia alırım 1.6 180hp cosmo
  • quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

dizel ve benzinli karşılaşmış heralde yakıt problem değil. ben olsam boşver otomatiği der insignia alırım 1.6 180hp cosmo

eşimde kullanacak o yüzden otomatik şart :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.