Şimdi Ara

50-60 bin Arasi Arac Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onceden de bir konu acmistim ancak yogunluktan dolayi forumu takip edemedim. Arkadaslar durum bu butcem belli daha da ustune koyamiyorum. 21 yasindayim biraz genc isi olan dikkat ceken arac aramaktayim. Kasa tipi kapi sayisi manuel yada otomatik vites hic farketmez.

Cok temiz bir arac aramiyorum hatta mumkunse hafif hasarli olabilir ki cebime uygun olabilsin. Tek kriterim hava yastigi acip acmamasi onun disinda tavandan boyali bir arac dahi alabilirim.

Dedigim gibi onceligim dis gorunus ve dikkat cekmesi. Sonraki kriterimse performans.

Aklima yatan araclar;

Cruze 2.0 Dizel
    Cruze 1.4 Turbo
    WW Polo 1.4 TSI
    Citroen DS4
    WW Schriokko

Simdiden tesekkur ederim

• Cruze öneririm genç işi havan olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Cruze öneririm genç işi havan olur
    Araci da bir yada iki yil sonra satacagim ayni zamanda boyle bir durumda var. Cruzelar cok icime sindi ancak satisindan cekiniyorum. Birde Citroen C4 1.4 CTi ve 1.6 e-HDi modelleri hosuma gidiyor. Cok araftayim acikcasi :) Deneyiminiz var midir? Hangilerini kullandiniz? Sikayetleriniz oldu mu? Yada baskasi varsa deneyimleyen tecrubelerinden faydalanmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyNameisDante7

Araci da bir yada iki yil sonra satacagim ayni zamanda boyle bir durumda var. Cruzelar cok icime sindi ancak satisindan cekiniyorum. Birde Citroen C4 1.4 CTi ve 1.6 e-HDi modelleri hosuma gidiyor. Cok araftayim acikcasi :) Deneyiminiz var midir? Hangilerini kullandiniz? Sikayetleriniz oldu mu? Yada baskasi varsa deneyimleyen tecrubelerinden faydalanmak istiyorum.

Alıntıları Göster
    Cruze kullandım 1 hafta çok iyi güven veren bir araç ben parama önem veririm 2.eli parçayı düşünürüm arkadaş vermişti beleş kullanmıştımben garanti araç alırım ama sizin şekil derdiniz varsa öneririm havanız olur c4 de iyi bir araç ha ben alnam o ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.