Orijinalden alıntı: mikoli88 e yeni astra dizel 0-100 hızlanması 14,5 sn. ama nedense ışıklarda hep hızlı kalkan ben oluyorum.millet yarış yapmıyor cunku. doğan-şahinle kapışacak ergenler uzak dursun bu araçtan :) yeni astranın otomatiği neden yok?bence aracın performansı şuan sınırda. (piyasadaki diğer dizeller 12-13,5 sn arasında mesela golf 13 sn.) Bundan daha yavaş olması sıkıntı yaratabılır 16 sn vs.bu yuzden otomatiği yok bence. manuel dizel alacak olanlar gözü kapalı alsın bence.ben çok memnunum 1 yıldır kullanıyorum dizel astrayı.
Hocam golfün 0-100 ü 11.3 saniye.Ayrıca golfün 90 beygirlik trendline versiyonunda sunulan 90 beygirlik eski nesil motoru bile 12.9 saniye.Düşünün astranın durumunu.
90 beygirden bahsettim zaten 13 sn diye :) hemde 1.6 motor bu düşün. 1,5 sn daha yavaş olması vasat yapıyorsa aracı çöpe atalım :) ozaman goftte vasat. 1.3 motor ve golften 150 kg daha agır olmasına rahmen sadece 1,5 sn gerisinde ve 100 kmde yarım litre daha az yakıyor düşün
1-Önemli olan beygir gücüdür.1.6 olması olmaması önemli değildir.
2-Astra Golften 150 kg daha ağır değildir.1.3 astra 1318 kg dır.Golf 1240 kg dır(90 beygirlik boşline golf).80 kg daha hafiftir ama 5 beygir de daha güçsüzdür golf.Birde eski tip motordur golf.BUna rağmen 1.7 saniye daha hızlıdır.Yani astranın performansı çok kötüdür.
3-yada 105 beygirlik golf ile astra aynı ağırlıktadır.Golf sadece 10 beygir fazla olmasına rağmen 3.5 saniye daha hızlıdır.Muazzam bir farktır.10 beygirle açıklanamayacak kadar hemde.
1.5 saniye aracın performansını vasat yapar.Hemde gayet yapar.0-100de 1.5 saniye olan fark hızlar arttıkça zaten katlanarak artacak.
Hayırlı olsun aracınız.Yanlış anlamayın beni.Fakat astra gayet başarılı bir araç olmasına rağmen o motor öyle bir araca hiç yakışmıyor.
A3
VWkolikler her zaman astra vede insignia'ya giydirecek birsey buluyorlar aferin onlara!
Arkadaslar c4 ile test surusunu yaptim, arac cok hosuma gitti ama mcp sanzumani tamamen keyfimi kacirdi.. tek secenegim 2010 golf 1.6 tdi dsg confortline gorunuyor, sizce bu arac icin 56500 cok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Iarwa1N
Arkadaslar c4 ile test surusunu yaptim, arac cok hosuma gitti ama mcp sanzumani tamamen keyfimi kacirdi.. tek secenegim 2010 golf 1.6 tdi dsg confortline gorunuyor, sizce bu arac icin 56500 cok mu?
c4 exc. için 58000 gibi bi fiyat varken ondan çok daha boş olan 2.el golf e 56500 vermek çok akıllıca degil ama sorun şanzimansa yapicak birşey yok dsg çok ayri bi dünya..
quote:
Orijinalden alıntı: mikoli88
yeni astra dizel 0-100 hızlanması 14,5 sn. ama nedense ışıklarda hep hızlı kalkan ben oluyorum.millet yarış yapmıyor cunku. doğan-şahinle kapışacak ergenler uzak dursun bu araçtan :) yeni astranın otomatiği neden yok?bence aracın performansı şuan sınırda. (piyasadaki diğer dizeller 12-13,5 sn arasında mesela golf 13 sn.) Bundan daha yavaş olması sıkıntı yaratabılır 16 sn vs.bu yuzden otomatiği yok bence. manuel dizel alacak olanlar gözü kapalı alsın bence.ben çok memnunum 1 yıldır kullanıyorum dizel astrayı.
1.6 tdi 105 hp lik golf aynı hitler motorlu olanı gibi 11.3 de 100 e hızlanır hocam yanlış bilgi vermeyelim. Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: SarperGenç
quote:
yeni astra dizel 0-100 hızlanması 14,5 sn. ama nedense ışıklarda hep hızlı kalkan ben oluyorum.millet yarış yapmıyor cunku. doğan-şahinle kapışacak ergenler uzak dursun bu araçtan :) yeni astranın otomatiği neden yok?bence aracın performansı şuan sınırda. (piyasadaki diğer dizeller 12-13,5 sn arasında mesela golf 13 sn.) Bundan daha yavaş olması sıkıntı yaratabılır 16 sn vs.bu yuzden otomatiği yok bence. manuel dizel alacak olanlar gözü kapalı alsın bence.ben çok memnunum 1 yıldır kullanıyorum dizel astrayı.
1.6 tdi 105 hp lik golf aynı hitler motorlu olanı gibi 11.3 de 100 e hızlanır hocam yanlış bilgi vermeyelim. Saygılar.
doğru bilgi 105 hp den bahseden kim?13 snde çıkanın 90 hp oldugu acık zaten :)
quote:
Orijinalden alıntı: Iarwa1N
Hocam o kadar vereceksin madem 0 ını al.Bulman zor ama bir araştır.
60 bin verene kadar a3 alırım
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
60 bin verene kadar a3 alırım
60 bine dizel otomatik bir a3 gösterir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: ex_silver
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ex_silver
quote:
Orijinalden alıntı: mikoli88 e yeni astra dizel 0-100 hızlanması 14,5 sn. ama nedense ışıklarda hep hızlı kalkan ben oluyorum.millet yarış yapmıyor cunku. doğan-şahinle kapışacak ergenler uzak dursun bu araçtan :) yeni astranın otomatiği neden yok?bence aracın performansı şuan sınırda. (piyasadaki diğer dizeller 12-13,5 sn arasında mesela golf 13 sn.) Bundan daha yavaş olması sıkıntı yaratabılır 16 sn vs.bu yuzden otomatiği yok bence. manuel dizel alacak olanlar gözü kapalı alsın bence.ben çok memnunum 1 yıldır kullanıyorum dizel astrayı.
Hocam golfün 0-100 ü 11.3 saniye.Ayrıca golfün 90 beygirlik trendline versiyonunda sunulan 90 beygirlik eski nesil motoru bile 12.9 saniye.Düşünün astranın durumunu.
90 beygirden bahsettim zaten 13 sn diye :) hemde 1.6 motor bu düşün. 1,5 sn daha yavaş olması vasat yapıyorsa aracı çöpe atalım :) ozaman goftte vasat. 1.3 motor ve golften 150 kg daha agır olmasına rahmen sadece 1,5 sn gerisinde ve 100 kmde yarım litre daha az yakıyor düşün
1-Önemli olan beygir gücüdür.1.6 olması olmaması önemli değildir.
2-Astra Golften 150 kg daha ağır değildir.1.3 astra 1318 kg dır.Golf 1240 kg dır(90 beygirlik boşline golf).80 kg daha hafiftir ama 5 beygir de daha güçsüzdür golf.Birde eski tip motordur golf.BUna rağmen 1.7 saniye daha hızlıdır.Yani astranın performansı çok kötüdür.
3-yada 105 beygirlik golf ile astra aynı ağırlıktadır.Golf sadece 10 beygir fazla olmasına rağmen 3.5 saniye daha hızlıdır.Muazzam bir farktır.10 beygirle açıklanamayacak kadar hemde.
1.5 saniye aracın performansını vasat yapar.Hemde gayet yapar.0-100de 1.5 saniye olan fark hızlar arttıkça zaten katlanarak artacak.
Hayırlı olsun aracınız.Yanlış anlamayın beni.Fakat astra gayet başarılı bir araç olmasına rağmen o motor öyle bir araca hiç yakışmıyor.
1-önemli olmasaydı 1.2 dizel koyarlardı. 2- tam ağırlıgını bılemıyorum 80 kg olsun astrada kullanılan motor neredeyse 10 yıllık motor :) 1,6 sn daha yavaş diye çok kotu oluyorsa bence golfte çok kotu. 3-10 hp fazla ve 1,6 motor olunca 3,5 sn çok normal oluyor.ama yarım lt fazla yakıyor 100 kmde. 1,5 sn hıcbır aracı vasat yapmaz üstelik yuksek hızlarda 95 hp gayet başarılı. teşekkur ederım golften çok daha yakışıklı ve albenılı oldugu için gozum kapalı tercıh ettım.motor gayet yeterlı 1.6 dizel olsaydı zaten golf falan kalmazdı piyasada :) performans beklentısı olmayan dusunmeden alıyor zaten 1.3 astrayı.
Yeni Astra 1.4 T 140 Hp'lik her isteklerinizi karşılayan bir otomobil.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Power
Yeni Astra 1.4 T 140 Hp'lik her isteklerinizi karşılayan bir otomobil.
:) aynen vasatsa performans bak 1.4 turbo burada 10 snde 100 km hız.
bende bu araçlar arasında kaldım golf dsg den vazgectim düz comfortline aldım gayet memnunum ama trendline donanım harbiden çok boş. bu araçlar arasında en alınabilir gözüken benim fikrim 2012 Citroen DS4 1.6 E-hdI MCP Dstyle
24900 euro yaklaşık 62 bine 0 km 1.2 tsi otm a3 sportback alabilirsiniz. Ancak bayilerde var mıdır? Donanımı nedir? fazla bir fikrim yok... 1.2 tsi ismen kötü görünse de uçmasını istemiyorsanız yeterli gelir,test etmiştim. Lpg uyumluluğu hariç 1.6 mpi'den iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: VETTEL99
DS4 resmen bağırıyor alman için
hız sabitleyici daha sonradan (servisine sordum ) 750 -800 tl gibi rakama takılabiliyomuş.
ds4 kupon araç alanın elinde patlar (şanzımanı başarısız vites geçişlerinde sarsıyor bu nedenle sürüş keyfi yok, arkadan ve önden güzel gözükse de jant çamurluk arasına kafan girer, arka koltukları unut kullanışsız, fiyatı çok yüksek full almak istersen)
astra hala bir golf olamadı çabalıyor
A3 derim eğer maddiyat yetecekse yoksa kesinlikle golf tdi .... performans dışında her açıdan tatmin eder özellikle 2.eli en güçlü olan da o
2012 model arabada hız sabitleyici yok mu?
nasıl satıyorlarki o arabayı :)
biz aldık arkadaşım ds4 mcp dizel sport mükemmel bir araba patlarsada patlasın artık ne patlıyosa..
golf ün en dolu modelinin benim arabamdan üstün bir yönü yok bana göre dsg dsg başka birşey yok neymiş arkadaş bu dsg onuda test etmesek alırken neyse. mcp şanzımanda gayet tatmin edici bir şanzıman ve çok az yakıt tüketiyor.
araç alacak arkadaşa bu araçları test etmesini tavsiye ediyorum ds4 ün canlısını görünce zaten fikirleri şekillenecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: bodom82
2012 model arabada hız sabitleyici yok mu?
nasıl satıyorlarki o arabayı :)
Trendline ( Boşline ) showroomda her daim bulabilirisin Comfortline ( Zortline ) showroomda olması muhtemel Highline ( Beklemeyinlayn ) 10 sonrasına gün
Polodan tutunda passatına kadar aynı ön görünüme sahip, aynı panjur kullanılıyor.( hafif ticariside dahil ) Ve hala vw diyorlar ya bizim millete helal olsun...