Şimdi Ara

50-60 bin arası araç tercih - yeni astra - golf - a3 - ds4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
5.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O paraya 2009 civari 1.4 a3 bulunabilir,en iyiside o olur,hem performansli hemde ekonomik olabiliyor o motor,zevkli bir arac.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/audi_oezel_teklif/audi_a3_oezel_teklif.html

24900 euro yaklaşık 62 bine 0 km 1.2 tsi otm a3 sportback alabilirsiniz. Ancak bayilerde var mıdır? Donanımı nedir? fazla bir fikrim yok...
    1.2 tsi ismen kötü görünse de uçmasını istemiyorsanız yeterli gelir,test etmiştim. Lpg uyumluluğu hariç 1.6 mpi'den iyidir.

hocam vermiş oldugunuz adreste örnek bir teklif var ve 77 bin tl gorunuyor, 62 bin'i nasıl hesapladınız ?

http://www.audi.com.tr/etc/medialib/ngw/tr/upload_32.Par.0014.File.pdf/ornek_arac.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

O paraya 2009 civari 1.4 a3 bulunabilir,en iyiside o olur,hem performansli hemde ekonomik olabiliyor o motor,zevkli bir arac.

hocam ne kadar ekonomik olabiliyor ama o onemli. 1.4 TFSI ya da TSI kullanıcıları sehir içi ortalama 8 lt yaktıklarından bahsediyorlar, bu durumda aylık ortalama 1700 km yol yaptıgımdan 600 tl' ye cıkcak benzine odedigim tutar :) Ustelik bu araclar lpg uyumluda degiller arastırdıgım kadarıyla, yanlısmıyım ? 1.6 olan modeline lpg takılabiliyormus sorunsuz bir sekilde.

Yani 1.6 TDI golf confortline, 1.6 A3 Sportback attraction (MFI olarak geciyor sanırım), 1.4 140hp yeni astra cosmo (2500 tl' ye 2 yıl motor garantili lorenzo lpg'yi daha sıfır araca takmaya içim elverirse ve magnezyum alasımlı sibopların erimesi riskini de ele alabilirsem) gibi secenekler var. Kagıt ustunde golf once cıkıyor ama o kadar para verip içime sinmeyen bir araca binmek de cok mantıklı degil gibi, cıldırmak uzereyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bodom82

biz aldık arkadaşım ds4 mcp dizel sport mükemmel bir araba patlarsada patlasın artık ne patlıyosa..

golf ün en dolu modelinin benim arabamdan üstün bir yönü yok bana göre dsg dsg başka birşey yok neymiş arkadaş bu dsg onuda test etmesek alırken neyse. mcp şanzımanda gayet tatmin edici bir şanzıman ve çok az yakıt tüketiyor.

araç alacak arkadaşa bu araçları test etmesini tavsiye ediyorum ds4 ün canlısını görünce zaten fikirleri şekillenecektir.

bende ds4 sport mcp-prestij paket almayı düşünüyorum..bronz kahve
    ama şu dsg ile karşılaştırma olayı almayı düşünen biri olarak soru işareti yaratıyor insanda..siz ikisinide karşılaştırmışsınızdır.
    cidden çok bariz fark varmı dsg ile arasında vites geçişlerinde acaba..ses geliyormu yani..?
    ayrıca yeni dsg lerin kuru şanzuman olduğunu biliyorum ben 7 ileri olanlarda..kuru olmasından kaynaklı ses onlarda da oluyormuş..
    eski 6 ileri dsg ler ıslak tip şanzuman olduğu için belki ses azdır ama bu yenilerde ses var eskiye göre..

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanaygoren

quote:

biz aldık arkadaşım ds4 mcp dizel sport mükemmel bir araba patlarsada patlasın artık ne patlıyosa..

golf ün en dolu modelinin benim arabamdan üstün bir yönü yok bana göre dsg dsg başka birşey yok neymiş arkadaş bu dsg onuda test etmesek alırken neyse. mcp şanzımanda gayet tatmin edici bir şanzıman ve çok az yakıt tüketiyor.

araç alacak arkadaşa bu araçları test etmesini tavsiye ediyorum ds4 ün canlısını görünce zaten fikirleri şekillenecektir.

ama şu dsg ile karşılaştırma olayı almayı düşünen biri olarak soru işareti yaratıyor insanda..siz ikisinide karşılaştırmışsınızdır.
    cidden çok bariz fark varmı dsg ile arasında vites geçişlerinde acaba..ses geliyormu yani..?
    ayrıca yeni dsg lerin kuru şanzuman olduğunu biliyorum ben 7 ileri olanlarda..kuru olmasından kaynaklı ses onlarda da oluyormuş..
    eski 6 ileri dsg ler ıslak tip şanzuman olduğu için belki ses azdır ama bu yenilerde ses var eskiye göre..

En kotu dsg bile ozellikle performansli kullanimda mcp gibi yigilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 30 Kasım 2011; 19:36:17 >

• DS4'ün ikinci el piyasasını sık sık kontrol ediyorum , bir hafta önce 4 araç daha eklendi , 1 aydır daha satılan araç olmadı .

İkinci el piyasaını iyi gözlemlemek lazım ama 2. el kaygınız yoksa DS4 bence de güzel tercih olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 30 Kasım 2011; 19:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

DS4'ün ikinci el piyasasını sık sık kontrol ediyorum , bir hafta önce 4 araç daha eklendi , 1 aydır daha satılan araç olmadı .

İkinci el piyasaını iyi gözlemlemek lazım ama 2. el kaygınız yoksa DS4 bence de güzel tercih olur .

ds4 alacak olanlar kesinlikle aracı test etmeli, mcp cidden cok rahatsız edebilir sizi, beni etti :)
  • altea xl 1.6 dizel dsg şanzuman 57700 tam size göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanaygoren

quote:

hocam hayırlısı olsun diyelim.

ewet ben test ettim ikisinide herkesin araçtan beklentisi farklıdır.

Ancak şunu büyük harflerle belirtmeliyimki burada vw fanatikleri tarafından golf sanki bir spor otomobilmiş bir pefrormans otomobili imiş gibi tanıtılıyor.

hayretler içerisindeyim gerçekten. DSG şanzıman kendisini kanıtlamış bir şanzıman ancak kesinlikle bir tam otomatik şanzıman gibi değil. ben iki aracıda test ettim DSG MCp şanzıman arasında öle ahım şahım bir fark yok bu farkı düşünen kullanıcı zaten otomatik araba almasın manuel alsın sonuçta tüm triptoniklerde aracı tanıdıkça gaz ayarı yaparak sarsıntıyı engelliyorsunuz.

yukarıda ben bir mesaj attım o mesaja ne cevap yazacaklar diye inan bakıyorum. mcp dsg bana göre bu şekilde bunun dışında ne olursa olsun DS4 çok farklı ve golf e göre çok daha iyi bir otomobil. ha eğer golf ün benim bilmediğim yada farkına varmadığım ve DS4 ten üstün bir yanı var ise yani ne olursa olsun bunuda duymak isterim açıkçası bilgilenmiş oluruz.

bu benim görüşüm tani karar sizin.

ikinci el konusuna gelince ds4 şuanda tedarik sorunu var istediğiniz araç bir ay sonra 2 ay sonra geliyor eğer bayiye gelecek donanım dışında talep ederseniz o araçlar bundna faydalanmak isteyen bayilerin verdiği ilanlar diye düşünüyorum zaten dikkatli incelerseniz 0 alınabilecek fiyatlardan dha pahalı fiyatlar konulmuş.

birde ben satmak için araba almam ben bu ds4 aracıma 4- 5 sene kadar binmeyi düşünüyorum kısmetse.

bu aracın çok fazla değer kaybedeceğinide düşünmüyorum böyle düşünsem zaten almazdım sonuçta kolay kazanmıyoruz bu paraları.

bunu bu şekilde değerlendirmek lazım.

herkese kazasız belasız sürüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Orijinalden alıntı: SarperGenç

quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

yeni astra dizel 0-100 hızlanması 14,5 sn. ama nedense ışıklarda hep hızlı kalkan ben oluyorum.millet yarış yapmıyor cunku.
    doğan-şahinle kapışacak ergenler uzak dursun bu araçtan :)
    yeni astranın otomatiği neden yok?bence aracın performansı şuan sınırda.
    (piyasadaki diğer dizeller 12-13,5 sn arasında mesela golf 13 sn.)
    Bundan daha yavaş olması sıkıntı yaratabılır 16 sn vs.bu yuzden otomatiği yok bence.
    manuel dizel alacak olanlar gözü kapalı alsın bence.ben çok memnunum 1 yıldır kullanıyorum dizel astrayı.

1.6 tdi 105 hp lik golf aynı hitler motorlu olanı gibi 11.3 de 100 e hızlanır hocam yanlış bilgi vermeyelim. Saygılar.

doğru bilgi 105 hp den bahseden kim?13 snde çıkanın 90 hp oldugu acık zaten :)

Açık olduğunu siz biliyorsunuz. Çoğu insan tdi ların 90 ve 105 olmak üzere iki çeşitinin olduğunu dahi bilmiyor. 90 bg sadece trendline ile verilen ve bu yüzden piyasada az olan bir motor. Bu şartlarda insanlar yanlış anlamasın diye yazdım başka amacım da yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1umr1

altea xl 1.6 dizel dsg şanzuman 57700 tam size göre.

altea xl tam bir aile aracı gibi duruyor :) Ama 2012 1.6 dsg tdi seat leon style 'i begendim. Üstelik 55.400 gibi bir fiyatı var. Bu aracta kullanılan motor golf'lerde kullanılan motorun aynısıdır sanırım, yanlıs mıyım ? Ayrıca standart donanımlar olarak confortline golf'ten daha dolu, cruise control, usb, çift bölgeli dijital klima (2010 sonrası confortline'larda analog varmıs), karartılmıs renkli camlar, eve kadar izleme (coming home) ilk bakısta gözüme çarpan artı özelliklerdi. Yarın bayide gidip bir incelemeyi dusunuyorum. Sizce Golf yerine bu araç tercih edilebilir mi, bu iki araç arasında malzeme kalitesi ve güvenlik olarak çok mu fark var ? Sonucta 63 bin'e sıfır confortline 1.6 tdi dsg alınabiliyorken, 55.400' e leon 1.6 tdi dsg alınabiliyor. Buna artı olarak 600 tl' ye 17 inc'lik jantlar ve 1150 tl' ye teknoloji paketi (Yağmur Sensörü + Kendiliğinden Kararan Dikiz Aynası + Arka Park Sensörü + Otomatik Yanan Farlar) ile birlikte 57150 ediyor, bu fiyata alınabilecek en iyi donanım ve otomatik dizel gibi duruyor. Heyecanlandım birden, yorumlarınızı alabilirmiyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Iarwa1N

quote:

altea xl tam bir aile aracı gibi duruyor :) Ama 2012 1.6 dsg tdi seat leon style 'i begendim. Üstelik 55.400 gibi bir fiyatı var. Bu aracta kullanılan motor golf'lerde kullanılan motorun aynısıdır sanırım, yanlıs mıyım ? Ayrıca standart donanımlar olarak confortline golf'ten daha dolu, cruise control, usb, çift bölgeli dijital klima (2010 sonrası confortline'larda analog varmıs), karartılmıs renkli camlar, eve kadar izleme (coming home) ilk bakısta gözüme çarpan artı özelliklerdi. Yarın bayide gidip bir incelemeyi dusunuyorum. Sizce Golf yerine bu araç tercih edilebilir mi, bu iki araç arasında malzeme kalitesi ve güvenlik olarak çok mu fark var ? Sonucta 63 bin'e sıfır confortline 1.6 tdi dsg alınabiliyorken, 55.400' e leon 1.6 tdi dsg alınabiliyor. Buna artı olarak 600 tl' ye 17 inc'lik jantlar ve 1150 tl' ye teknoloji paketi (Yağmur Sensörü + Kendiliğinden Kararan Dikiz Aynası + Arka Park Sensörü + Otomatik Yanan Farlar) ile birlikte 57150 ediyor, bu fiyata alınabilecek en iyi donanım ve otomatik dizel gibi duruyor. Heyecanlandım birden, yorumlarınızı alabilirmiyim :)

hocam size pm den tavsiye etmiştim zaten leon u bence gayet güzel bir araç golf 1.6 tdi ile ayni motor kullaniliyor aynı zamanda sanzimanda dsg.Bana göre tek eksigi iç görünüşü ve yakında yeni kasasinin çıkma durumu

• Benimde ds3um vardı kaza yaptım sattım 1 aydır araba bakıyorum ds4 almayı planlıyordum ama deneyinde su MCP sanzimandan dolayı vazgeçtim.Bu kadar iyi bir araba yapıyorsun gidip MCP gibi bir sanziman koyuyorsun anlamak mümkün değil.ds4 yalitiminida çok beğendim.Ben de çok kararsızım bakmadığım araba kalmadı guiletta a3 mini countryman BMW 1 hepsini denedim içlerinde en iyisi a3 oda seneye yenilenecek..ses yalitimi acisindan a3>ds4>guiletta>bmw1>mini countryman diye siralanir. Bende ne alacağımı bilemiyorum.ds4 düzgün bir sanziman olsaydı büyük ihtimalle ds4 alacaktım ama sanzimandan dolayı eledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yepyepcool

Benimde ds3um vardı kaza yaptım sattım 1 aydır araba bakıyorum ds4 almayı planlıyordum ama deneyinde su MCP sanzimandan dolayı vazgeçtim.Bu kadar iyi bir araba yapıyorsun gidip MCP gibi bir sanziman koyuyorsun anlamak mümkün değil.ds4 yalitiminida çok beğendim.Ben de çok kararsızım bakmadığım araba kalmadı guiletta a3 mini countryman BMW 1 hepsini denedim içlerinde en iyisi a3 oda seneye yenilenecek..ses yalitimi acisindan a3>ds4>guiletta>bmw1>mini countryman diye siralanir. Bende ne alacağımı bilemiyorum.ds4 düzgün bir sanziman olsaydı büyük ihtimalle ds4 alacaktım ama sanzimandan dolayı eledim.

scirocco ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creepinq Death

quote:

Benimde ds3um vardı kaza yaptım sattım 1 aydır araba bakıyorum ds4 almayı planlıyordum ama deneyinde su MCP sanzimandan dolayı vazgeçtim.Bu kadar iyi bir araba yapıyorsun gidip MCP gibi bir sanziman koyuyorsun anlamak mümkün değil.ds4 yalitiminida çok beğendim.Ben de çok kararsızım bakmadığım araba kalmadı guiletta a3 mini countryman BMW 1 hepsini denedim içlerinde en iyisi a3 oda seneye yenilenecek..ses yalitimi acisindan a3>ds4>guiletta>bmw1>mini countryman diye siralanir. Bende ne alacağımı bilemiyorum.ds4 düzgün bir sanziman olsaydı büyük ihtimalle ds4 alacaktım ama sanzimandan dolayı eledim.

scirocco ?

Tek kapili arabaya bin dim artık 4 kapili olsun istiyorum

• quote:

quote:

quote:

scirocco ?

Tek kapili arabaya bin dim artık 4 kapili olsun istiyorum

Anladım hocam bilmiyorum benzin mi dizel mi manuel mi otm mi istiyosunuz ama benim tercihim guiletta 1.4 170 tct den yana olurdu hem diş görünüş olarak hem motor olarak gayet başarılı

• quote:

quote:

quote:

hocam size pm den tavsiye etmiştim zaten leon u bence gayet güzel bir araç golf 1.6 tdi ile ayni motor kullaniliyor aynı zamanda sanzimanda dsg.Bana göre tek eksigi iç görünüşü ve yakında yeni kasasinin çıkma durumu

Hocam zaten leon'a hiç bakmamış olmamın asıl sebebi iç tasarımıydı, ama şu noktada motor olarak (dizel), yakışıklılık olarak, donanım olarak, sanzuman olarak ve de fiyat olarak çok iyi bir noktada gibi Leon.

• quote:

quote:

quote:

Evet arkadaşım Leo'nda olabilir.Alacağın hangisi olursa olsun önce bin test sürüşü yap.Satıcıya kafana takılan ne varsa sor.Bizimki tavsiyeden ileri gitmez.Sonucta golf ve Leo'n arasında kaldıysan fiyat ve artı özelliklerden dolayı Leon önde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet arkadaşım Leo'nda olabilir.Alacağın hangisi olursa olsun önce bin test sürüşü yap.Satıcıya kafana takılan ne varsa sor.Bizimki tavsiyeden ileri gitmez.Sonucta golf ve Leo'n arasında kaldıysan fiyat ve artı özelliklerden dolayı Leon önde .

Evet haklisiniz test surusu cok onemli bu durumlarda sonucta sakiz almiyoruz ayrica leon cok guzel bir arac ancak bana gore bi kac eksikligi var ve o yuzden c4 u dusunuyorum mcp ye ragmen

• MCP şanzımanlı 2012 C4 comfort plus kullanıyorum 300 km'de daha, sarsma sorununu sakin kullanımda 50 km kullandıktan sonra çözdüm, abartıldığı kadar kötü değil

Millet 5 km test yapıyor, onda da nasıl olsa test aracı diye dip gaz kullanıyor, sonra gelip buraya MCP çok sarsıyor falan yazıyor, yok arkadaş huyunu suyunu öğrenince sarsmıyor işte. DSG kadar iyi değil ama yerin dibine sokacak bir durum da yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.