Şimdi Ara

50-60 bin arası araç tercih - yeni astra - golf - a3 - ds4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
5.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bence gulietta'da bu listede olmayi fazlasi ile hakediyor, test surusu yapmanizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemos

Hocam bence gulietta'da bu listede olmayi fazlasi ile hakediyor, test surusu yapmanizi tavsiye ederim.

Otomatik vites ve dizel olan bir secenegi yok, benzin + otomatik olanlar da turbo oldugundan lpg' de takılabilecegini sanmıyorum.
  • Bi de leon u düşün istersen 55.400 1.6 tdi dsg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iarwa1N

quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/audi_oezel_teklif/audi_a3_oezel_teklif.html

24900 euro yaklaşık 62 bine 0 km 1.2 tsi otm a3 sportback alabilirsiniz. Ancak bayilerde var mıdır? Donanımı nedir? fazla bir fikrim yok...
    1.2 tsi ismen kötü görünse de uçmasını istemiyorsanız yeterli gelir,test etmiştim. Lpg uyumluluğu hariç 1.6 mpi'den iyidir.

hocam vermiş oldugunuz adreste örnek bir teklif var ve 77 bin tl gorunuyor, 62 bin'i nasıl hesapladınız ?

http://www.audi.com.tr/etc/medialib/ngw/tr/upload_32.Par.0014.File.pdf/ornek_arac.pdf

İşyerinden birisi aldı oradan hesapladım..
    Ayrıca kampanya da bitmiş bugün itibariyle sitede göremedim.O altta verilen örnek teklif liste fiyatındaki aynı arabaya ait teklif.
    24900 euro özel teklifin fiyatı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosarrafı -- 1 Aralık 2011; 20:13:03 >

• @ufboguzhan leon'u hafta sonu inceleyecegim hocam, ama sanırım seneye yeni kasası cıkıyormus, sıfır arac cok deger kaybedebilir gibi.

@zaferaltug Evet kampanyası bitmiş gibi, zaten tfsi dusunmuyorum, lpg takılabildigi icin 1.6 olan modeline bakıyorum.

Arkadaslar A3 ilanlarını inceledigimde otomatik 1.6 olan modeller için bazı ilanlarda özellikle stronic belirtilmişken, bazılarında belirtilmemiş oluyor. A3' un stronic dısında baska bir otomatik sanzumanı bulunuyor mu, yoksa a3 ve otomatikse stronictir diyebilirmiyiz ?
  • astra veya ds4 derim ben
  • En sonunda kararımı verdim ve 2010 1.6 A3 Sportback Stronic almış bulunuyorum. Aracımdan cok memnunum, konfor ve malzeme kalitesi çok başarılı, honda civicten sonra bir üst sınıfa gecmişim gibi hissediyorum :) Ayrıca aracın performansı beni memnun etti, belki simdiye kadar sadece 1.6 Honda civic kullandıgımdan ve 1.4 TSI yada TFSI gibi aracları kullanmadıgından olsa gerek :) 2004 Honda civic'ime gore cok daha atik bir arac.

herkese yardımlarından dolayı tesekkürler.
  • Hayirli olsun hocam yeni arabaniz kazasiz belasiz kullanirsiniz umarim bende seat leon da karar kildim 1 hafta icinde alicam ins.Yeniden hayirli olsun
  • Hayirli olsun ikinize de a3 ve leon iyi secimler
  • hayırlı olsun çok başarılı bir seçim olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodom82

eğer 3-4 sene bineceksen arkadaşım

DS4 al benim görüşüm diğer opsiyonların çok önünde bana göre değer konusundada bir arkadaşın dediği gibi biraz niş bir otomobil olduğundan değer kaybadeceğini düşünmüyorum ben şuan bile internette 0 dan pahalı araç.

3-4 sene mi ne olursa olsun o bir citroen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle hayırlı forumlar yaklaşık 4 ay önce bende aynı durumdaydım 55-60 bin tl arası araç bakıyodum az yakan 2. elde değer kaybetmeyen falan bu yüzden baya bi araştırma yaptım fakat bi aksilik yüzünden baktığım arçlardan vazgeçip bütçeme en uygun olan 2007 civic elegance aldım. her neyse tercih ettiğiniz araçların hepsi alınası arçlar ilk olarak astra gerçekten çok zevkli güçlü ve donanımlı fakat yılda 20000 km için yakıtı gerçekten çok fazla ( gerçi daha az olsa bile yinede fazla ttest sürüşüne gittiğimde gazı diplediğimde 22-24 lt gibi rakamlar görünce şoke oldum o anda vazgeçtim araçtan çünkü can dayanmaz.) golf ikinci elde en az değer kaybına uğrayan dsg şanzumanıı ile birlikte hem iyi bir performans hemde güzel yakıt tüketimine sahip fakat malum doğuşun satış politikası yüzünden donanımlı modellerini fiyatı çok yüksek trendline ise boş+boş tabir edilebilcek bir donanım ve o kadar para veripte hiç bir özelliği olmayan sırf dizel ve dsg için değmez a3 ün 1.6 ambition versiyonunuda test etme imkanı buldum öyle ahım şahım bi yanım yoktu dışrdan s-line donanımla çok şık dursada direksiyona geçtiğinizde sanki orta sınıf bir hb kullanımı izlenimi veriyor astra bana ondan çok daha konforlu ve kaliteli gelmişti performans olarakta çok daha iyi. ds4 hakkında yorum yapamıcam dışardan bakıldığında gerçekten yakışıklı kaliteli dikkat çekici ve güçlü bir tasarımı var ama araç hakkında pek bilgim yok yarın öbür gün ikici eli ne olur belli değil yeni bir araç zarar etme riskiniz yüksek olduğu gibi değer kaybı olmadan satma ihtimalinizde de var ( arkadaşım2008 c4 ünü 2 sene 45000 km yaptıktan sonra sadece 1000 tl zarar ile sattı ki bu mükemmel bir rakam).

sonuç olarak bu araçlar arasında donanım yakışıklılık ve performans olarak seçilebilcek en iyi araç astra
    ikinci elde ki piyasası yakıt tüketimi ideal performans olarak golf(tabi boş+boş bir araca o kadar para vermek koymıcaksa

size önerebilceğim kriterlerinize uygun bir araç olucak skoda oktavia 1.6 tdi elegance dsg . kalite ve ikinci el piyasaı olarak golf ten aşşağıya kalır yanı yok vede donanım olarak gerçekten iyi bir donanıma sahip c segmentinde en geniş iç hacme sahip araç (zaten bakıldığında d sınıfıymış gibi duruyor). ben uzun araştırmalarım ve deneyimlerim sonucu bu araca karar vermiştim benim aradığım bütün kriterlere uygundu(yakıt tüketimi-performans-sorunsuzluk-kullanışlılık-vede tabi ki şıklık gerçekten hoş bir araç benim seçmemdeki en büyük etkenlerden biride içi hacimde ki ve arka diz mesaafesindeki genişlik olmuştu (boyum1.93 olduğu için c sınıfı arçlara pek sığamıyorum
    mutlaka bu aracı incelemnizi vede test etmenizi gidip görmenizi öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: bodom82

eğer 3-4 sene bineceksen arkadaşım

DS4 al benim görüşüm diğer opsiyonların çok önünde bana göre değer konusundada bir arkadaşın dediği gibi biraz niş bir otomobil olduğundan değer kaybadeceğini düşünmüyorum ben şuan bile internette 0 dan pahalı araç.

3-4 sene mi ne olursa olsun o bir citroen

ewet sitroen
  • citroen ds4 derim fakat 60 liralık baz dizel modelinde hangi özellikler var, opsiyon fiyatları toplamı 20 bin lirayı buluyor.bi arkadaş en alt modelinde bile çoğu özellik var yazmış eğer öyleyse kesinlikle ds4 derim.bence vw scirocco dan güzel tasarımı ds4 ün.
  • hocam benzinlisi 60 dizeli 65000 tl evet premium paket 11000 tl ancak bu pakete çok gerek yok yani özel dizayn deri kıoltuklar falan geliyor bu paketle kör nokta uyarı otomatik park sistemi bi xenonlar falan geliyor bunlar zaten her markada opsiyonel ve bir çoğunda opsiyonel bile değil.

ds4 sport un donanımına sahip bu fiyata araç yok . eğer var ise bilen arkadaşlar yazsın şu şu özellikler ds4 sport ta yok şu şu araçta var fiyatlarıda şöle şöle bizde bilgilenmiş oluruz.
  • Tartışmasız GOLF diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.