Şimdi Ara

50-60bine Hangi Dizel.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2011 Honda Civic Elegance A/T araç sahibiyim aracı alalı 1.5 sene oldu ve 55bin km yol yaptım aracımı mart nisan aylarında değiştirmeyi düşünüyorum. Kısmetse dizel bi araç alıcam. Kafamda birkaç araç var size danışmak istedim.

Siz olsanız donanım, konfor, yakıt, performans ve ikinci el baz alındığında hangi aracı alırdınız.

Kullanan veya kullanmış olan arkadaşlar artı ve eksi yönleriyle yazarsanız çok sevinirim.
    Bu arada araç manuel vites olacak.

Kia Cee'd Concept Plus M/T
    Ford Focus Titanium X
    Mazda 3 İmpressive
    Volvo S40 D2
    Skoda Octavia Elegance M/T

Hemen hemen ikinci el değerleri aynı sizce hangisi daha mantıklı.

• Eski civic yeni focus 3 kullanıcısı olarak focus u tavsiye edebilirim. Focus dışında yeni octavia da tercih edilebilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Eski civic yeni focus 3 kullanıcısı olarak focus u tavsiye edebilirim. Focus dışında yeni octavia da tercih edilebilir bence.
    İleride satacağım diyorsan focus. yok satmam binerim diyorsan mazda 3.
  • Kia ceed concept plus içi çok kaliteli malzeme ben binince bayıldım piano black ve deri kombinasyonu harika olmuş ama Bence kia yerine i30 bak hem daha dolu hem piyasası daha iyi. Focus titanyum yada i30 elite arasında bi seçim yap, zor seçim gerçekten çünkü 60 bin tl ye focus 2013 model i30 2014 model bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 9 Şubat 2015; 11:53:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Kia ceed concept plus içi çok kaliteli malzeme ben binince bayıldım piano black ve deri kombinasyonu harika olmuş ama Bence kia yerine i30 bak hem daha dolu hem piyasası daha iyi. Focus titanyum yada i30 elite arasında bi seçim yap, zor seçim gerçekten çünkü 60 bin tl ye focus 2013 model i30 2014 model bulabilirsin

Yorumunuz için teşekkürler.
    İ30 düşündüm ama tasarımı hoşuma gitmiyor. O sebepten elemiştim ceed ve i30 arasında ikinci eline rağmen ceed tercih ederim tasarımından ötürü. Mantığım focus diyor kalbim ceed bakalım hangisi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbey123

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Kia ceed concept plus içi çok kaliteli malzeme ben binince bayıldım piano black ve deri kombinasyonu harika olmuş ama Bence kia yerine i30 bak hem daha dolu hem piyasası daha iyi. Focus titanyum yada i30 elite arasında bi seçim yap, zor seçim gerçekten çünkü 60 bin tl ye focus 2013 model i30 2014 model bulabilirsin

Yorumunuz için teşekkürler.
    İ30 düşündüm ama tasarımı hoşuma gitmiyor. O sebepten elemiştim ceed ve i30 arasında ikinci eline rağmen ceed tercih ederim tasarımından ötürü. Mantığım focus diyor kalbim ceed bakalım hangisi olacak.

Alıntıları Göster
    aracınızda LPG varsa uzun yıllar binin maceraya gerek yok

LPG yoksa BRC yada Landirenzo tavisye edebilirim.

• quote:

Eski civic yeni focus 3 kullanıcısı olarak focus u tavsiye edebilirim. Focus dışında yeni octavia da tercih edilebilir bence.

yeni octavia elegance paket fiyatları baya yüksek o sebepten eski kasa alabilirim gibi duruyo peki civic ile focusu karşılaştırırsanız nasıldır artıları eksileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

aracımda kitMTM lpg kiti var ve çok memnunum en ufak sıkıntısı yok bi ara soğukken çalışmama sorunu vardı onuda sübap ayarı ile hallettim şu an araç çok iyi ama değiştirmeyi düşünüyodum sıkıntıdan değilde dizel performansı için
  • quote:

quote:

aracımda kitMTM lpg kiti var ve çok memnunum en ufak sıkıntısı yok bi ara soğukken çalışmama sorunu vardı onuda sübap ayarı ile hallettim şu an araç çok iyi ama değiştirmeyi düşünüyodum sıkıntıdan değilde dizel performansı için

soğukken sıkıntı dediğin nedir. Benim sübap ayarı 20 bin km önce yapılmış soğukken bazen sarsıntılı çalışıyor ondanmıdır acaba
  • quote:

quote:

quote:

soğukken sıkıntı dediğin nedir. Benim sübap ayarı 20 bin km önce yapılmış soğukken bazen sarsıntılı çalışıyor ondanmıdır acaba

araç il çalıştırmada gaz vermezsem stop ediyodu ısıtmadan vitesi d veya r konumuna alınca stop ediyodu araç sarsıntılı çalışıyodu bujileri değiştirdim ateşleme bobinini değiştirdim gaz ayarı yaptırdım yağ bakımını yaptırdım işe yaramadı en son sübap ayarını yaptırdım sorun çözüldü

• quote:

quote:

yeni octavia elegance paket fiyatları baya yüksek o sebepten eski kasa alabilirim gibi duruyo peki civic ile focusu karşılaştırırsanız nasıldır artıları eksileri

Focus civicden daha tok yürüyen aksama sahip, daha sağlam hissi veriyor. Civic daha narin ama keyifli araç.
    Dizel olacağı için tork farkından dolayı focus yokuşlarda daha iyi. Ama civic manuelse motor sesi keyif veriyor, focus ta sportif bir durum yok.
    Focus un direksiyonu daha hafif.
    Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

• quote:

quote:

Focus dizel olacagi icin tork avantaji var.Benzindeki gibi fazla devir cevirmeden yokuslarda yurur
    Focus un yalitimi Civic ten daha iyi
    Civic te iyi yol tutar ama Focus daha iyi yol tutusa sahip
    Malzeme kalitesi Focus ta daha iyi
    İkinci eli daha hizlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

quote:

Focus dizel olacagi icin tork avantaji var.Benzindeki gibi fazla devir cevirmeden yokuslarda yurur
    Focus un yalitimi Civic ten daha iyi
    Civic te iyi yol tutar ama Focus daha iyi yol tutusa sahip
    Malzeme kalitesi Focus ta daha iyi
    İkinci eli daha hizlidir

Alıntıları Göster
    yeni kasa alabiliyorsan ceed
    eski kasa düşünüyorsan focus titanium x

• Neden boyle bir ihtiyac hissediyorsun?bahsettigin araclarin seninkinden ustun yada asagi bir tarafi yok.bence ozel bir durumun yoksa hic gerek yok
  • Elit paket i30 bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Elit paket i30 bakabilirsiniz
    İleriyi de düşünmek istenmiyorum kafam rahat olsun dersen ( 2.el satışı , her ilde parça )Focus derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

İleriyi de düşünmek istenmiyorum kafam rahat olsun dersen ( 2.el satışı , her ilde parça )Focus derim .

Alıntıları Göster
    Focus
  • Uzun yıllar kullanılacaksa mazda
  • okanbey123 O kullanıcısına yanıt
    tabiki Focus en esnek motora sahip olan Focus ama;konfor için sınıf ortlaması ve hacim için ortlama altında kalır.
  • İ30, ceed, focus arasinda kalmistim. Ceed'i yakından görüp test edince herseyiyle bana daha guzel geldi. Su an 2014 concept plus manuel vites var. Yurt dışı incelemeleri de baya inceledim, ceed hakkında kesinlikle olumsuz yorum yok. Arka suspansiyonlar bagımsız. Yol tutus cok iyi. Yalıtım cok iyi şu ana kadar kullandığım test ettiğim (kendi sınıfında)en sesiz arac. İçindeki kalite hissi sınıfından ustun. Bir çok markadaki ekstra donanımlar bu aracta standart. İ30 ile alt yapı aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi law1979 -- 9 Şubat 2015; 18:26:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.