Arkadaşlar bende 2004 model bora vardı onu sattım şimdi d segmenti 50 bi civarı benzinli manuel bir araba almayı düşünüyorum 2009-10-11 model 1.6 180 hp insignia cosmo mu 2012- 1.4 editon insignia mı 2010-2011-12 toyota avensis e. extra mı
araçları lpg li almayı veya taktırmayı düşünüyorum. İnsignia nın lpg ye uyumlu olduğunu araştırdım sizce bu üç modelden biri mi yoksa başka bir model mi ?
mondeonun tipi çok hoşuma gitmiyor bir de benzinli motorları lpg ile tam uyumlu değil diyorlar
Performans beklentiniz yoksa avensisin sizi üzeceğini zannetmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Nonstop92
Performans beklentiniz yoksa avensisin sizi üzeceğini zannetmiyorum
performans beklentim yok önemli olan konfor benim için
quote:
Orijinalden alıntı: edebi86
mondeonun tipi çok hoşuma gitmiyor bir de benzinli motorları lpg ile tam uyumlu değil diyorlar
İnsignia larinda lpgye uyumu yok, 1.6 132lik bir avensis hem performans olarak üzmez hem de sorunsuz olur kanaatindeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishDrifter
quote:
İnsignia larinda lpgye uyumu yok, 1.6 132lik bir avensis hem performans olarak üzmez hem de sorunsuz olur kanaatindeyim.
Alıntıları Göster
insignialarda yağlamalı lpg takıp sorunusuz kullanan kullanıcılar biliyorum o da olmadı zaten çelik sübaplar takılıp tamamen bu sorun ortadan giderilebilir ama avensisin tam uyumlu olması da kafa karıştırmıyor değil aslında insignianın sportifliği avensisinde sorunsuzluğu ve lpg uyumu kafamı karıştırıyor bu yüzden size danışamak istedim
Çekiş kuvveti konforun bileşenlerinden biri.İlla d ise 2.0 alınmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: iniyesta
quote:
Çekiş kuvveti konforun bileşenlerinden biri.İlla d ise 2.0 alınmalı.
Alıntıları Göster
çok hız yapan biri değilim uzun yolda 110-120 yi pek geçmem yaşadığım yer de küçük bir ilçe pek trafik sorunum yok açıkcası 2. litre alıp fazla vergi vermek istemiyorum
Konuyu takipteyim
Valla vergisine katlanır honda Accord otomatik alırdım.
Forumun en sevdiği konu olur mondeo ve avensis önerileri gelsin
50 bine temiz D bulmak zor bu fiyatlarla .
Ah şu insignianin lpg sorunu olmasa düşünmeden alinir ama..zor iş seçim yapmak..insan araştırdıkça kararsizlik artiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: arf007
Ah şu insignianin lpg sorunu olmasa düşünmeden alinir ama..zor iş seçim yapmak..insan araştırdıkça kararsizlik artiyor..
1.4 insignia tercih ederdim ben.
quote:
Orijinalden alıntı: white without pressure
1.4 insignia tercih ederdim ben.
Alıntıları Göster
Avensis mi yoksa Insignia mı? Neden?
Verlecek cevapları ben de merak ediyorum.
2011-13' Superb Bakılabilir.
Audi a4 b7 kasa 2008 model 1.6 düz vites lpg li nasıldır bunların yerine tercih edilir mi ikinci eli bu modellerden iyi midir sizce tanıdıkta bir tane temiz a4 var da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme