Daha dün fiyat aldım Volvo'dan. 56 bin en düşük donanımlı S40 D2. Orta donanımlısı 62, en üst donanımlısı 69 bin tl. İndirim de maksimum 1000 tl yapıyorlar. 50 bine S40 hayal yani.
Paket fiyatları da artmış o zaman bu fiyatlara göre, zamdan önce her biri 4750 TL idi, yani baz ile en donanımlısı arasında 9500 TL fark olması lazım.
yeni astra
quote:
Orijinalden alıntı: Medelhavet
quote:
Orijinalden alıntı: Tsipura
Daha dün fiyat aldım Volvo'dan. 56 bin en düşük donanımlı S40 D2. Orta donanımlısı 62, en üst donanımlısı 69 bin tl. İndirim de maksimum 1000 tl yapıyorlar. 50 bine S40 hayal yani.
Paket fiyatları da artmış o zaman bu fiyatlara göre, zamdan önce her biri 4750 TL idi, yani baz ile en donanımlısı arasında 9500 TL fark olması lazım.
Evet. Bir heves internetteki 50.000 fiyatına kanarak gittim(http://www.otokoc.com/Sayfalar/63/Volvo/Fiyatlar.aspx) ama hiç de öyle olmadığını ve fiyatların zamlandığını söyledi görevli. Bayiden bayiye bu kadar değişiklik olacağını sanmıyorum 6 bin tl civarı. Ama siz yine de bir sorun isterseniz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Medelhavet
quote:
Evet. Bir heves internetteki 50.000 fiyatına kanarak gittim(http://www.otokoc.com/Sayfalar/63/Volvo/Fiyatlar.aspx) ama hiç de öyle olmadığını ve fiyatların zamlandığını söyledi görevli. Bayiden bayiye bu kadar değişiklik olacağını sanmıyorum 6 bin tl civarı. Ama siz yine de bir sorun isterseniz.
Ben yakın zamanda aldım S40 zamsız fiyatlarla. Zammı biliyordum ancak paketlere de zam geldiğinden haberim yoktu.
50 bin civarı tam 50 bin değil yani,
ama fiyatlardaki suni şişme insaı tereddüe sokuyor,
öneriler arasında skoda, düşünüleiblir, ancak renodan uzk dırmak içgüdüsel olarak yapacağım bir davranış,
belki f,iyatların oturması beklenebilir
birde 2012 model S40 lar ne zaman çıkar?
düplü 2010 insignia cosmo alırım.
Sedan bir araç düşünüyorsanız Dizel,dsg, tam donanımlı octavia tavsiye ederim yanlış hatırlamıyorsam 55.000 tl civarındaydı fiyatları.. Hafif spor olsun hatcback de olur derseniz eğer direk yeni astra 1.3 cdti derim, tercih sizin..
Skoda Octavia 2004 yılından beri aynı kasada üretiliyor, sınıfının boyut olarak çok gerisinde kaldı artık alınmaz bence acil olarak kasa değiştirmesi ya da yeni bir C sınıfı sedan araç piyasaya sürmesi gerekir Skoda'nın.
Latitude ya da full+full denilen cinsten Fluence 1.5 dCi alırdım, EDC şanzıman, Xenon, Panaromik Cam Tavan, Navigasyon dahil
Önerilerden Skoda octavia ve Super B mantıklı görünüyor, Renault hiç bana sıcak gelmiyor, astrada o fiyat etmez bir araba gibi duruyor
uzun süreli kullanılacaksa Skoda fiyat/performans araçları gerçekten... ancak Octavia da kasa çok eskidi yakında yenilenir.. SuperB 1.6 dizel Comfort+ESP 53-54 bin civarı en makul seçim..
focusu bekle gör eğer beğeniyorsanız..
Seat Leon, Seat Altea ve Skoda Octavia 1.6 TDI ve DSG ile uygun fiyatları var.
Ayrıca Renault Megane HB ve Sports Tourer güzel araçlar, 1.5 dci ve EDC ile tercih edilebilir.
ekonomik olması için dizel araç alacaksanız en azından otomatik alın derim. fakat otomatik olması gerekmiyorsa S40 D2 güze araç, ben sw kasayı (V50) tercih ederdim.
Plase; Alfa Romeo Giulietta
Jetta
Focus hiç düşünmedrumim, düşüneceğimide zannetmiyo Jetta çokda albenisi olan bir araç değil benim için, megan önerene arkadaşı görmezden geliyorum ( volvo düşünüp gidip megan alırsam halim nice olur :) ) Süperb yi bir denemek istiyorum, ama hala gönlüm Volvo dan yana
quote:
Orijinalden alıntı: Dursun
Focus hiç düşünmedrumim, düşüneceğimide zannetmiyo Jetta çokda albenisi olan bir araç değil benim için, megan önerene arkadaşı görmezden geliyorum ( volvo düşünüp gidip megan alırsam halim nice olur :) ) Süperb yi bir denemek istiyorum, ama hala gönlüm Volvo dan yana
bir "touchpad" azizliği görüyorum sanki
1.2 TSI Jetta Highline alırdım.
Yakıtı da 7lt civarı olur.
Latitude
o kadar para verilmişken d sınıfı bir araç alınmalı bence.
ya bu volvoyu geely aldıktan sonra volvodan soğudum ben ya.
volkswagen grup diyorum ya. o yüzden superb ve ya octavia diyorum. Ve ya ford mondeo dicem de mondeo çok pahalı kalıyor 60.000'den başlıyor dizelleri
quote:
Orijinalden alıntı: crazyarif
quote:
Orijinalden alıntı: Dursun