hepsi güzel araçlar. Ama kullanım şekliniz falan hepsi önemli, octavia fiyat/performans açısından oldukça güzel bir araç, onun dışında fransız da olsa 308 de güzel araçtır, jetta da iyidir. mazda olur, focus'a titanium-x paketi eklettirirsen olur. Yani hepsi alınabilir ve hepsi de güzel araçlardır. yani burda onemli olan, aractan ne beklediginiz sorusudur. performans? kullanislilik? buyuk bagajli olmasi? 2 ayri cocuk koltugu takilabilmesi? yani bunlarin her birisi birer arac secme durumudur. o yuzden daha da beklentilerinizi anlatirsaniz cok daha iyi olur.
Arkadaşıma katılıyorum, Herkezin kendine göre belirlediği özellikler ve boyutlar en önemlisi altının yerden yükseliği kriteri vardır.
cevaplariniz icin tesekkurler,su an moskovada yasiyorum,yakin zamanda tr ye donecegimi umuyorum, evimide isyerime yakin tutacagim, dolayisi ile trafige cok bulasmayacagim,hafta sonlari zevk icin araba surecegim, yani arabanin donanimli olmasini (guvenlik konfor acisindan) tercih ediyorum.bu durumda cok fazla km istesemde yapamam bu yuzden dizel hic dusunmuyorum, o kadar cok cesit varki gercekten cok kafa karistiriyor, birde bu konularda bilgisiz ve deneyimsiz oldugum icin durum benim icin iyice zorlasiyor, yukaridaki listeye guliettayida ekledim hatta en baslara geldi sayilir). su an jetta,ford,golf ocatavia,peug'yu elemis gibiyim, hactbacj iolucaksa gulietta ve v4 sedan olacaksa civic ve mazda olacak gibi.
Hocam bu biraz garip bir karşılaştırma olmuş çünkü birisi MPV denilecek boyutlarda iken birisi sadece sedan.
Son çıkan octaviayı bilmiyorum hocam ama altea da güzel bir seçenektir. Bu iki araç arasında karar verecek olan kesinlikle sizin ihtiyaç ve taleplerinizdir.
bu tür açıklmaya gerek yok. MPV ve sedanı biliyoruz. Ayrıca altea XL ebatları ve yerden yüksekliği dikkate alındığında sedandan çok farkı yok. Bizim sorduğumuz kalite ve yol tutuşu olarak bir açıklamadır. Aynı sınıf değilse bile uçurum bir farkta yok.
Bu tarz bir açıklamaya gerek yoksa, o zaman birinin kullanışlılık için yapıldığını eşya saklama gözleri gibi şeylere daha çok önem verildiğini biliyorsunuzdur.
Kalite olarak aralarında ciddi bir fark bulunmamaktadır ne de olsa ikisinin de parçalarını söktüğünüzde yazacak olan marka aynı markadır. Yol tutuş olarak da alteanın o cüsseyle de yan rüzgarlardan etkilenmeyeceğini söylememek saçma olur
Ama bunun yanı sıra, çevik şasi diye bir şasi kullanıyorlar, bu da daha güvenli olamsını sağlıyor aracın. Bunun yanı sıra, pek bi farkı yok dediğiniz araç, normal altedan 13 cm daha geniş ve 19 cm daha uzun ve bir araç için bu değerler oldukça büyük şeyler ve aynı zamanda dediğim gibi kullanışlılık açısından iyi bir araç alteXL çünkü, tavanında bile bir dünya eşya koyma gözleri barındıran ve tam olarak aile odaklı bir araç. Octavia'nın sitesinde donanımı yazmıyor o yüzden objektif bir karşılaştırma yapamayacağım ama yine de ikisi de alınabilecek araçlardır ama yol tutuş olarak, aks açıklığını ve yapısını düşünürsek octavia daha iyidir tahminimce.
yeni kasa astra
Bekledikçe habire zam geliyor
gelmeye devam edecek. 2012 ler ağustosta gelmeycek artık kanun değişti. birde ötv zammı gelirse almadığınza pişman olrsunuz bence. elinizi çabuk tutmanızı öneririm. mazda3 iyidir. fia bravo iyidir. bu ikisi arasında tercih yapmanında vaktidir bence. çünkü yeni zamlar kapıda.
hocam yaz dönemine giriyoruz bu döneme girerken artması doğaldır. 3 ay kadar sonra durum değişecektir. Hangi araçlarla ilgileniyorsunuz peki?
Jettayı gözüme kestirdim bu seferde :) kararsızlık zor, parasızlıkta
quote:
Orijinalden alıntı: Dursun
52.300 1.6tdı trendline - ki içi cidden boş... KDVyi anlarım da %37 ÖTV insanlık değil ya
biraz kredi çekip insignia alma durumun olamaz mı?
quote:
Orijinalden alıntı: go-suto
quote:
Orijinalden alıntı: Dursun
52.300 1.6tdı trendline - ki içi cidden boş... KDVyi anlarım da %37 ÖTV insanlık değil ya
%37 ÖTV çıksa KDV olsa sadece 6 7 yıllık araçlara verilen para ile sıfır alınır
Bu gidişle AKBİL alıcam galiba, ama o da Sivasda işe yaramıyor :)
sivasta yaşıyorsan bence güzel bir suv al
2. el alır mısınız? 2. el'e tamam derseniz çok güzel araçlar alınabilir o fiyatlara. Ve jettadansa octavia diyorum ama yaz dönemi pahalı olacaktır illaki yani sözüm ona indirimler var da bindirim üzerinden indirim yapmışsın neye yarar. Sanki bilmiyoz eski fiyatlarını da Km'si düşük temiz araç aldığınızda durum çok farklı olur ve yeni jettanın en dolusu bile eski jettadan daha kalitesiz o yüzden uzak durmanızda fayda var jettadan.
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
sivasta yaşıyorsan bence güzel bir suv al
yollar okadarda kötü değil, birde şehir merkezindeyim
ikinci elde düşünülebilir neden olmasın
ne ellisi ne altmışı hayal oldu :)
Hayaldi Gerçek oldu,
demek isterdim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme