Şimdi Ara

50 Bin TL civarında ne alabilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dursun

Bu arada hiç 508 al diyen yok nedense?

508 al.
  • 508 e haftasonu baktık arkadaşla.halt ettik bir de test sürüşüne çıktık.hiç beğenmedim sanki birşeyler eksik o arabada.sanki olmamış bişeyler var.arka görünüşü olsun.içerisindeki o kasvet olsun.3008 e çok ön yargılı davranıyordum ama içine binince hata yaptığımı anladım.çok da keyifli bir sürüşü vardı hakikaten.sedan düşündüğünüz için 3008 öneremiyorum.Sanırım çoğu arkadaşın dediği gibi mantıklı seçim superb (süper be diye okunan değil superb diye okunan arabadan bahsediyorum uyuz oluyorum süper be diyenlere) sizin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

508 al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sermet Apin
    ...Sanırım çoğu arkadaşın dediği gibi mantıklı seçim superb (süper be diye okunan değil superb diye okunan arabadan bahsediyorum uyuz oluyorum süper be diyenlere) sizin için

Metincim tam senlik konu açmışım zamanında :)

http://forum.donanimhaber.com/m_45354491/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Superb'in 1.6 105 hp dizel olan modelinin performans açısından sizi tatmin etmeyeceği gibi yakıtının da ters orantılı olarak yüksek olacağı kanaatindeyim. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Superb 1.6 tdi sadece düz vites olarak üretiliyordu ( yanlış biliyor olabilirim kusura bakmayın o yüzden).
  • Highline Jetta almak ve full donanımlı aracı kullanmak en mantıklısı.

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1.2 TSI Jetta Highline alırdım.

Yakıtı da 7lt civarı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmk

Superb'in 1.6 105 hp dizel olan modelinin performans açısından sizi tatmin etmeyeceği gibi yakıtının da ters orantılı olarak yüksek olacağı kanaatindeyim. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Superb 1.6 tdi sadece düz vites olarak üretiliyordu ( yanlış biliyor olabilirim kusura bakmayın o yüzden).

BÜTÜN 1.6 MOTORLARIN PERFORMANS SINIRI BELLİDİR.Hal böyle oluncada zaten arkadaş 1.6 motor istediğine göre bu motorun performansı ona yeterli gelecektir.50 bin liraya en makul seçim bulunabilirse belki volvo s 40 olur ama o fiyata bulunacağını hiç zannetmiyorum ayrıca d2 motor pek tatmin edici bulunmuyor.ama sıfırınıda o paraya bulamazsınız.eğer 50 bin limiti yükseltilemiyorsa en makul seçenek superb 1.6 tdi comfort olacaktır.D hatta bazı yabancı sitelerde E sınıfı gösterilen konfor,rahatlık ve ekonominin buluştuğu fiyat-performans olarak bir numara olan bir araç.50 binin üstüne 2-3 bin koyularak alınabilir.kuşkusuz en iyi seçimde bu olur.hele birde üstüne esp eklettirilirse evladiyelik bir araca sahip olunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

508 al.

• düzeltme yapayım, limit tam elli sıfır sfır değil,
    4-5 bin lira daha artırabilirim
  • bence bu araç tam size göre olabilir tabiki karar sizin

Fluence Extreme 1.5 dCi EDC 110 bg 50.100 TL
    Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 bg 49.900 TL
    Fluence Business 1.5 dCi EDC 110 bg 49.300 TL

100 km/h yaklaşık karışık tüketim 4.5 lt
    0-100 km/s (sn) 11,4 fena değil
    ---------------------------------------------------------------------
    FIAT Bravo
    5K SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP DUALOGIC 48,636
    0-100 10.5 sn
    yakıt tüketimi ortalama 4.9 lt zaten multijet motor
    Yeni Jetta 1.6 TDI 105 PS Trendline 50.500
    yakıt tüketimi ortalama 5.7
    0-100 kmh 10.7
    Hyundai
    İ30 1.6 CRDi 115 PRIME OTM 49.400 TL
    ortalama 4.7 lt yakıt tüketimi
    ----------------------------------------------------------------------
    FORD Focus
    Titanium 1.6TDCi 109PS SW 50.370 TL
    ortalama 4.7 lt yakıt tüketimi
    0-100 km/h 11 sn
    ----------------------------------------------------------------------
    SEAT Leon
    1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Style 49.000
    yakıt tüketimi 4.7 lt
    0-100 km/h 11.7

SEAT Altea XL
    1.6 lt TDI CR 105 hp Style 48.000
    pek bilgim yok

• @mrthn teşekkürkler güzel çalışma olmuş
    ama reno ve fiattan uzk duruyorum,
    diğerlerini değerlendiriceğim
  • arkadaş bir sürü segmentte vermiş, sizin istediğiniz sanırım C ve ya D segmenti araç ama bilirsek daha rahat olacağız galiba.
  • Benimki C segmenti galiba
  • 1.6 dizel 120 beygir spor style Fiat Bravo + skydome
  • Renault megane 3 bu yılın en güvenli aracı 57 üzerinden 56.8 alarak zirveyi nissan qashqai ile paylaşıyor. Fiat Bravo da yanlış bilmiyorsam geçen sene bu konumdaydı zaten 5 yıldızlı euro ncap ten. Amaç güvenlikse yeterince güvenli bu iki araç. Donanıma gelince zaten internet sitelerinden ulaşabilirsiniz boş araçlar değiller. Fiat ın bana göre avantajı multijet motorun yaratıcısı olmaları, düşük yakıt tüketimi, dayanıklılık ve servis ağının yaygın parça ve bakım masraflarının rakiplerinden çok daha uygun olması. Tercih sizin tabiki. İçinizin ısındığı sevdiğiniz arabayı almanız en güzeli olur.

quote:

@mrthn teşekkürkler güzel çalışma olmuş
    ama reno ve fiattan uzk duruyorum,
    diğerlerini değerlendiriceğim

• 12 yıl tipo kullanmış biri olarak dediğiniz gibi,
    servis ağının genişliği, bakım masraflarının ucuzluğu ve multijet motor artı tarafları ama
    yinede fiat a karşı bir önyargım var galiba,
    gördüğüm reno meganlarda çabuk dağılmış arabalardı, işçilik ve malzeme kalitesi çok kötüydü,
    tabi yenisinede bakmak lazım
  • Megane 2 kullandım epeyce, yakın bir arkadaşımda var özellikle iç kısımda kullanılan kaplama çok çabuk soyuluyor ve kronik problemleri var. Fakat megane 3 daha kaliteli geldi fazla kullanma şansım olmadı ama 3-4 kere sürmüşlüğüm var megane 2 den daha kaliteli ve şık diyebilirim.
  • sıfır volvo kesinlikle alınmaz sebep ise malüm ikinci el piyasası yok servisi yok parçası çok pahalı
    siz bütçenizi 52.000 tl civarına çıkartırsanız
    1.6 tdı yeni jetta comfortline manuel
    yada golf 1.6 tdı blue moton
    başka arabaya bence bu para verilmez
  • ne yorumlar var ya okuyunca yok artık diyorum
    50.000 tl param olcak reno hadi neyse bir nevide etmez ama fiatda alınmaz ya 50.000 tl 50 lik bankonot olsa yarım saat sürer sayması insan o kadar paraya renodan yada fiattan araba alırmı ya
  • ben halen daha octavia diyorum full paketli haliyle şu an f/p olarak ve Vw kalitesi ile size en güzel gelecek araçtır. Megane bir tek arkadaşımda 1.4T megane coupe var hoşuma gidiyor o da full almıştı 57bin liraya deri koltuklar cam tavan ve navigasyon. impressor donanım seviyesi mi öyle birşeydi. hoş araba gidişi de güzel ama her yaşa gitmeyeceği kesin. Ve sizin istediğiniz motor tarzında değil. Bunun yanı sıra jetta,golf bence pahalı araçlar. ve volvo da dediğim gibi geely firması tarafından satın alındığından beri ve göğüslüğünün içinde made in china parçaları gördüğümden beri gözümden düşen bir araç. Bravo da güzel ama yine de fiat yani arkadaşımda var 120bg dizel, gidişi falan şahane ama göğüslükten falan ses gelmeye başladı aracın yani ufak ufak dökülüyor. sessizlik ve konfor arıyorsanız, superb en uygunu olacaktır ama onun da baz donanımı oluyor onun için ya biraz daha fiyatı yükseltmek ya da ikinci el'e bakmak en güzelidir, ama araştırmaya bence devam edin. Bazen galerilerde satın alınıp da galeriden çıkarılamadan satılan araçlar oluyor nereden baksanız 5bin tl aşağıda falan eğer böyle birşey yakalanırsa (ki biliyorum zor bir ihtimal) ve ya sıfır ayarında araçlar satılıyor öyle birşey görürseniz onlara da bakabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2011-model-skoda-super-b-1-4-tsi-comfort-sifir-36834920/detay/ bunun gibi mesela. hatta adam masraf yapmış ama niye bilmiyorum 106'ıncı kilometresinde satıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.