Şimdi Ara

50 Bin TL civarında ne alabilirim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnnn

ben halen daha octavia diyorum full paketli haliyle şu an f/p olarak ve Vw kalitesi ile size en güzel gelecek araçtır. Megane bir tek arkadaşımda 1.4T megane coupe var hoşuma gidiyor o da full almıştı 57bin liraya deri koltuklar cam tavan ve navigasyon. impressor donanım seviyesi mi öyle birşeydi. hoş araba gidişi de güzel ama her yaşa gitmeyeceği kesin. Ve sizin istediğiniz motor tarzında değil. Bunun yanı sıra jetta,golf bence pahalı araçlar. ve volvo da dediğim gibi geely firması tarafından satın alındığından beri ve göğüslüğünün içinde made in china parçaları gördüğümden beri gözümden düşen bir araç. Bravo da güzel ama yine de fiat yani arkadaşımda var 120bg dizel, gidişi falan şahane ama göğüslükten falan ses gelmeye başladı aracın yani ufak ufak dökülüyor. sessizlik ve konfor arıyorsanız, superb en uygunu olacaktır ama onun da baz donanımı oluyor onun için ya biraz daha fiyatı yükseltmek ya da ikinci el'e bakmak en güzelidir, ama araştırmaya bence devam edin. Bazen galerilerde satın alınıp da galeriden çıkarılamadan satılan araçlar oluyor nereden baksanız 5bin tl aşağıda falan eğer böyle birşey yakalanırsa (ki biliyorum zor bir ihtimal) ve ya sıfır ayarında araçlar satılıyor öyle birşey görürseniz onlara da bakabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2011-model-skoda-super-b-1-4-tsi-comfort-sifir-36834920/detay/ bunun gibi mesela. hatta adam masraf yapmış ama niye bilmiyorum 106'ıncı kilometresinde satıyor.

hocam çok uzun zamandır octavia aynı kasayı şaseyi kullanıyor yakında değişcek değişsin görelim ozaman bakarız bence

• aynı kasayı kullansın hocam ne farkedicek ki, tipi 2004 lerle aynı diip görünce üzülcez mi 2011 model araç mis gibi ben o yüzden söyledim, full alt sınıf mı baz üst sınıf mı muhabbetine döncek yine ya neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

ne yorumlar var ya okuyunca yok artık diyorum
    50.000 tl param olcak reno hadi neyse bir nevide etmez ama fiatda alınmaz ya 50.000 tl 50 lik bankonot olsa yarım saat sürer sayması insan o kadar paraya renodan yada fiattan araba alırmı ya

• Skodaların resimleri güzel ama canlı halde görüntüleri hoşma gitmedi elendiler yani
    reno ve fiat grubuda gitti
  • Hmm fiat yok skoda yok reno yok? seat exeo var aklıma gelen. 2.0 TDI 143 hp ve

C4 full donanımı 1.6 e-HDi 112 HP Exclusive MCP 51.800 TL bu fiyatla var. sıkı bir pazarlıkla kör nokta uyarısı ve navigasyon dahil 52e ya da cam tavan dahil 53bin'e alabilrsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dursun

Skodaların resimleri güzel ama canlı halde görüntüleri hoşma gitmedi elendiler yani
    reno ve fiat grubuda gitti

vw jetta hocam kim nederse desin sen ona bir bak derim octavia güzel araba elegance alnır sana bir önerimde bu olur başkada olmaz herhalde
  • git al hocam bir tane volvo s40 ford mazda dizel motor grubundan 1.6 115 270 tork hem az yaksın hem cok kaçsın =) hepside saglam ve güvenli araçlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

git al hocam bir tane volvo s40 ford mazda dizel motor grubundan 1.6 115 270 tork hem az yaksın hem cok kaçsın =) hepside saglam ve güvenli araçlar...

volvo s40 üretimi durucak yakın bir zamanda onun yerine c30 sedan yapıcak
  • quote:

quote:

git al hocam bir tane volvo s40 ford mazda dizel motor grubundan 1.6 115 270 tork hem az yaksın hem cok kaçsın =) hepside saglam ve güvenli araçlar...

ilginç bir bilgi
    c30 'un sedanı zaten s40 a benzemezmi?
  • c30 sedan olursa fiyatta dusmeli bence.. su anda s40 abartılı derecede pahalı.birde zam yaptılar.
  • quote:

quote:

quote:

ilginç bir bilgi
    c30 'un sedanı zaten s40 a benzemezmi?

bilgi değil hocam gerçek olan bu çok kısa zamanda duyarsınız zaten şuan da volvo almak mümkün değil adamlar faci zam yaptılar ya

• quote:

quote:

s40 zaten c30 un sedan versiyonu...volvo ya çok yabancısınız sanırım
    volvo s40/v50/c30 üretimi uzatılacak, sonrasında bu araç grubu yerine çok lüks bir araç gelecek kod adı xc3 olacak, bu araç hb suv karışımı bir tasarıma sahip olacak....yani ileride bu fiyatlara volvo alabilmek hayal olacak...şuanda sıfır bir volvo almak isteyen bence almalı, volvo ileride çıtayı çok daha fazla yükseletecekmiş....bunu wv nin eski ceosu şu anda volvo nun yeni ceosu stefan jacob söyledi....volvo concept universe de zaten hedeflenen olay görüldü sanıyorum....aynen söylediği lafı alınıtılıyorum " artık kimse bizden ucuz ve ekonomik bir model beklemesin."...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestekar87 -- 1 Mayıs 2011; 17:18:16 >

• Renault, Fiat, Skoda olmuyorsa, Jetta albenisi yok demistiniz, Volvu biraz butcenizin uzerinde anladigim ve kasa degistirecegi icin kararsizsiniz... Geriye fazla bir sey kalmadi. Yeni kasa Focus'a bakabilirsiniz, bir de bence Mazda3'e bir goz atmakta sonsuz fayda var. Bir diger secenek de elbette Corolla. Bunlar da olmuyorsa artik sil bastan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

Renault, Fiat, Skoda olmuyorsa, Jetta albenisi yok demistiniz, Volvu biraz butcenizin uzerinde anladigim ve kasa degistirecegi icin kararsizsiniz... Geriye fazla bir sey kalmadi. Yeni kasa Focus'a bakabilirsiniz, bir de bence Mazda3'e bir goz atmakta sonsuz fayda var. Bir diger secenek de elbette Corolla. Bunlar da olmuyorsa artik sil bastan...

aynen öyle silbaştan,
    tekrar tekrar başa dönüyoruz,
    ilk aklımıza gelene doğru gitmek lazım herhalde,
    Volvo ciddi bir indirim felan yapsada düşünmeden dalsak :)
  • herkese selam, benimde konuyu acan arkadas gibi benzer bir butcem var, 50 bini gecmeyi dusunmuyorum, fiyatlara gore asagidaki arabalari buldum, sifir almayi dusunuyorum,guvenlik,konfor,performans sirasi ile beklentilerim,dizel almayi dusunmuyorum(senede 10 bin anca yaparim),uzun bir sure degisiklik dusunmuyorum(5 sene min),araclari full donanim olarak secmeye calistim.araclardan pek anlamam o yuzden segmentleri farkli araclari karsilastirmis olabilirm mazur gorun lutfen. Fiyatlari direk internet sitelerinden aldim. tavsiyelerinizi bekliyorum,cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

1)golf 1.4 TSI Higline (122 hp, 50.600 tl)
    2)honda 1.6 elegance (125 hp, 48.050 tl)
    3)citroen c4 1.6 exclusive (156 hp, 48.100 tl)
    4)mazda3 1.6 impressive (105 hp, 45.704 tl)
    5)vw jetta 1.2 higline (105 hp, 49.300 tl)
    6) ford focus 1.6 titanium (115 hp, 45.000 tl)
    7)peu 308 1.6 premium plus (120 hp, 50.000 tl)
    8)skoda octavia 1.4 elegance ( 122 hp, 45.970 tl)

• Bence beklemek lazım,
    fiyatlardaki bu şişmeler inecektir,
    birde 2012 modeller çıkmasına çok zaman kalmadı :)
  • toyota corolla 1.4 d4d elegant
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-5000-km-de-2011-model-hatcback-ankara-da-47229404/detay/

honda 1.4i S Euro Civic

linki aracın resmini bulamadığım için fikir vermesi açısından ekledim
  • quote:

Bence beklemek lazım,
    fiyatlardaki bu şişmeler inecektir,
    birde 2012 modeller çıkmasına çok zaman kalmadı :)

bu listedeki araclar hakkindaki gorusunuz nedir? hangisi yazilan parayi haketmeye yakin bir aractir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efemos -- 10 Mayıs 2011; 9:51:19 >
  • hepsi güzel araçlar. Ama kullanım şekliniz falan hepsi önemli, octavia fiyat/performans açısından oldukça güzel bir araç, onun dışında fransız da olsa 308 de güzel araçtır, jetta da iyidir. mazda olur, focus'a titanium-x paketi eklettirirsen olur. Yani hepsi alınabilir ve hepsi de güzel araçlardır. yani burda onemli olan, aractan ne beklediginiz sorusudur. performans? kullanislilik? buyuk bagajli olmasi? 2 ayri cocuk koltugu takilabilmesi? yani bunlarin her birisi birer arac secme durumudur. o yuzden daha da beklentilerinizi anlatirsaniz cok daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 10 Mayıs 2011; 9:58:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.