Bildirim
50 bin TL ye kadar otomatik bir aile aracı arıyorum ..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Piyasası olsun takıntınız yok ise, Düşünürseniz sahibinden de ilanıma göz atabilirsiniz, ilan numarası 467864796
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam, kolay satılacak bir araç olmasını tercih ederim .. -
quote:
Orijinalden alıntı: erginy15
Piyasası olsun takıntınız yok ise, Düşünürseniz sahibinden de ilanıma göz atabilirsiniz, ilan numarası 467864796
attrage benimde çok beğendiğim bir araç ama satışdan önce yedek servis parçası zor ve elden çıkarması yavaş -
Elden çıkarmanın zorluğu konusunda haklısınız, zaten piyasası takıntınız yok ise diye belirtmiştim ama servis ve yedek parça sıkıntısı yok hatta yan sanayi parçaları da mevcut 1/3 fiyatlarına kadar. Türkiye de araç ikinci el piyasası var ise alınıyor maalesef. Paranın karşılığında neler verdiğine bakılmıyor. -
insignia'lar girdi kadrajıma .. 2011 model dizel otomatik, temizlerine 54 bin TL istiyorlar .. bu araçlar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların görüşlerini almak isterim .. -
Merhaba ilgilenirseniz... İlan no 470860103 -
hocam lpg li araç düşünmüyoruz .. -
51Bin TL : 2014 model Hyundai Accent Blue Crdi Otm. 65k km ve garantisi sürüyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun hocam hyundai accent blue düşünmüyorum .. -
İlan no:. 462617152, malum site
Mazda 6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun hocam mazda düşünmüyorum .. -
Fluence Privilege Dizel Otomatik 2012 full+full 470262789
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1. yokuş kalkış desteği var mı ?
2. istanbul'a ne sıklıkla geliyorsunuz ?
3. rengi beyaz ya da griye çevirebilir miyiz ?
:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X