Şimdi Ara

50 binden 65 binlik yeri yazarsak sıralamaya yazık olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hangi bölümü yazıcan nereyi yazıcan az açıklama yapsaydın keşke de bir şeyler diyebilseydik.
  • 50 bindesin hocam neyi yazık olacak . İlk 1k da olupda 10k yazsan tamamda .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam seneden seneye tercihler degisebilir 10k 20k oynadigi oluyor oranin dusuk olmasi kalitesizligini gostermez kesinlikle en mantikli yere gitmelisin en yuksege degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhanyenito B kullanıcısına yanıt
    hocam bunu aileye anlatmak zor oluyor biraz
  • Proletar kullanıcısına yanıt
    iyte kimya mühendisliği
  • Mesela ben 90bindeyim izmir gelir muhtemelen ucu ucuna ama yeditepenin muhendisligi daha iyi diye 120binlik yer yazcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olmaz
  • Yalan Söylemeyen Adam kullanıcısına yanıt
    hocam ben de öyle düşünüyorum çevre yazık edersin diye baskı yapıyor bunaldım artık.

• Çevreye kulakları tıka hocam. Neden tıka? Tamam senin iyiliğin için diyorlar ama ezbere konuşuyorlar. Ben 8k yım 50k lık yeri de yazdım 6. sıraya ve gelme riski/ihtimali var. Ama neden yazdım.Akademik kadroya baktım sağlam. Sen de yerleşkenin doyuruculuğu ve akademik kadroyu araştır ve memnun kalırsan yaz yazık falan da olmaz. Hayat senin ve okuyacak olan da sensin sonuçta..
  • --KayseriSporlu-- kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bu yorumunuz beni daha çok cesaretlendirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: fruputol

teşekkürler hocam bu yorumunuz beni daha çok cesaretlendirdi

Hocam dediğim gibi risk almıyorsunuz neden diye soranlara somut bir şekilde parametreleri,kampüsü,kadroyu gösteriyorsunuz. Bölümün kadrosu kötüyse zaten gitmeyin..
    bölüm kadrosu Amerika görmüş hocalardan oluşuyor50 binden 65 binlik yeri yazarsak sıralamaya yazık olur mu? bahsettiğim bölüm bu hocam sıralama ne olur sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fruputol

bölüm kadrosu Amerika görmüş hocalardan oluşuyor50 binden 65 binlik yeri yazarsak sıralamaya yazık olur mu? bahsettiğim bölüm bu hocam sıralama ne olur sizce ?

Sana tutar hocam rahatlıkla. Her ABD göreni de deden sanma ama cidden pedoloji farkı kendini ortaya koyar eğitimde. Cidden bu mesleği istiyorsan hayllerinin peşinden koş derim. Zira ben sayısalcıyım işletme istiyordum işletme okuyacağım inşallah.

tamam hocam dedem sanmam 😀 sıralama 60 bini görür mü acaba ? Ayrıca hayaller önemli hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruputol -- 19 Temmuz 2017; 12:51:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.