Şimdi Ara

50 cc'lik motor tavsiyesi verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba iyi forumlar, arabami satip motor almayi düşünüyorum, ikinci el ellilik scooter lara bakiyorum, maksimum 30 bin lira bütçem var. istanbuldayim. ise git gel 5-6 km lik yol icin, arada annemle beraber gezmek icin motor bakiyorum. aklımda mondial revival var, nasildir sizce, onun yerine ne almaliyim? bide merak ettigim hususlar var.

bunlarda vergi, muayene, sigorta oluyomu?

masraf ne acabilir, masraflari kolay hallolur mu?

arada sirada iki kisi bindiğimizde düz yolda gider mi, rampa çıkar mi?

ornegin revival alirsam kaç model olmali, km si kaç olmali?

alirken nelere dikkat etmeliyim?

motor tecrubem var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öncelikle ehliyet önemli evet 50cclik motor b ehliyetle kullanılıyor ama dezavantajı var.

50cc motor alırsanız vergi sigorta muayeneden muafsınız ancak sigortayı istesenizde yaptıramıyorsunuz allah göstermesin gidip pahalı bir arabaya 50cc lik sigortasız aracınızla çarparsanız sorun yaşarsınız maddi hayati kaza olabilir bu yüzden büyük bir dezavantaj.

Eğer a a2 a1 ehliyetiniz varsa normal bir 125lik scooter alın o bütceye bulabilirsiniz.

İllaki 50cc isterseniz 50lik scoterlar çok güçsüz oluyor 80 110 a fln ceviriyorlar ama yinede iyi olmuyor iyi olan modelleri retro cg50 tarzı vitesliler ve 110a cevrilen cup tarzi yarı otomatikler ruhsatta 50lik alacaksanız bu ikisi disinda performans alamazsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

hocam benim amacim ucuz olsun, saga sola gitsin, masraf acmasin, acarsa eger kolay tamir edilsin, tamircisi kolay bulunsun, az yaksin. bide mümkün olduğunca yeni modelli olsun. cup motorlara baktim, viteslilere baktim ama cok eskiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lusura kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam ucuz olsun ama zorunlu sigortanın olmaması riskini alıyorsanız sorun yok cup modellerin yenileri de var rks sniper next50 miydi neydi tam bilmiyorum şu anda ancak bütcenize zaten ikinci el motor alabilirsiniz cup motorlarin görünüşü eski belki o sizin 50cclik scoterlar gibi güzel renkleri kaportasi yok ama motorları iyi.

Ayrıca eğer kolay tamir fln diyorsanız falcon 50 cg 50 tarzı vitesli almalısınız çıplak motor kolay tamir ediliyor ustası parcası bol cuplardan daha iyi motoru var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lusura kullanıcısına yanıt

burda 15 yıldır üyeyim son 10 yıldır her 50cc motor için konu açan sizinle aynı şeyleri yazıyor. :)

eski açılan konuları, forumdaki belki de 50 den fazla konuyu açıp okursanız eminim istediğinizden kat kat fazla bilgi ve kullanıcı deneyimi bulursunuz.

• bunlarda vergi, muayene, sigorta oluyomu? : hayır sadece muayene oluyor.

masraf ne acabilir, masraflari kolay hallolur mu? masraf muhakkak açar. yedek parçasını bulmanız zor olur. sanayide gezip durursunuz büyük ihtimalle

arada sirada iki kisi bindiğimizde düz yolda gider mi, rampa çıkar mi? iki kişi düzde gider 40-45 km hızla. rampada müthiş bir ses çıkarmasına rağmen santim santim ilerler.

ornegin revival alirsam kaç model olmali, km si kaç olmali? alacağınız motorun km si en fazla 2000 olsun derim. model yılı da 2022 en az

alirken nelere dikkat etmeliyim? çin mallarının hepsi kalitesiz ve servisler ilgisiz olduğu için satarken elden çıkabilecek bir modele odaklanın derim. Arora capuccino yada mondial wing gibi.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 CC Motor Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.