panasoniz x70 fiyat düsürdü hemde % 50 civaarinda 2 ekranli dogal olarak kapakli zoom vga digital kamera ve bloetooth ve kizilötesi siyah beyaz ve nostaljik resim cekimi resimlere istenen cerceve k1sa sürede sarj olma ve daha ne isterseniz bana sorabilirsiniz bide ne var biliyomusunuz v600 un kalinliginin yarisi kadar ince ve ekran1 onunki kadar büyük
bu tel icin görüslerinizi bekiliyruz arkadaslar x70 kullanicilarina faydali olalim lütfen
hadi arkadaslar bu telin hic kullanicisi yokmu yada kullanicisi olmasa bile yorumu olan
ya fiyatı söyle bakalım merak ettim şimdi
400-450 milyon
ben zamanında gd88 kullanmıstım.cok güzel bi telefonbi ara x70 i kafaya koymustum almak içinsonra 6600 aldım..
dostum teli hic görmediysen googleden image den tarat sende cok beyeneceksin üst ekran da 7 ren secenegi vr hepsini ayn1 anda kullanabiliyosun biri aray1nca manyak güzel oluyo
ya 400 -450 çok düşmemiş bende 300 -350 arası bişey sanmıştım alet güzel ama sx1 gibi bir alet 535 milyona düşmüşken onun yanında çok düşmemiş ama 400 e alınır güzel bi alet küçük bluetooth var ekranı güzel bide kimsede yok o yönü güzel
kimsede olmamasi cok avantaj aynen cx65 te oldugu gibi
ya tamam nokia da güzel ama ne biliyim sanki herkez nokia kullanicisi insan biraz degisiklik istiyo son modelini c1ikar cikmaz aliyosun sadece senin cevrenden 10 kiside oluyo
sx1 535 e düstü diosun ama cx65 470 ozaman kim cx65 alirki yoksa cx65 in fiyatidami düstüde benim haberim yok 470 asagidami yukaridami