Şimdi Ara

50 GB Bilgisayardan İnternet Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir eve taşındım ve altyapı sıkıntıları sebebi ile bir türlü sabit internet bağlatamadım. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki 1 yıl boyunca da bağlatamayacağım. Bu sebeple mobil internetlere yöneldim. En fazla kota Türkcell'de var.

50GB 1 Yıllık Abonelik şartı ile 129 TL. 50 GB Sonrası hız 128 kbps’a düşüyor ve sınırsız. Bir de VINN var tabii peşin 328 TL (300 mbps).

Sizce alınır mı? Bir sıkıntı yaratır mı Türkcell 4,5G. Hiç denemedim evimde deneyip çekip çekmediğini öyle alacağım ama ara ara git geller olur mu?

Ve 128 kbps nasıl bir hız? Bana hiçbir şey yapılmaz gibi geliyor ama neler yapılabilir?

• Çoğu yerde sıkıntsız kullanılır ama nolur nolmaz telefonun netini deneyip öyle 50 gb alın derim.
    Ben faturalı sınırsızı kullanmaktayım,96 kb hızı var
    Duraksız radyo dinliyorum ama tv açmıyor
    Youtube videoları yavaş yükleniyor
    Twitter ve face biraz yavaş olsa da giriyor
    Foruma sıkıntısız hızlı giriyor
    İpadimle günlük 500-600 mb harcıyor
    Sizin 128 gb hızla daha kullanışlı olur ve işlerinizi görür diye düşünüyorum.
    300 tl olana gerek kalmaz
    Yine de siz bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce telefonunuz ile evinizde çekip çekmediğini test edin derim. 4G çekmiyorsa bile 3G ile rahat rahat işinizi görürsünüz. Ancak o da çekmiyorsa o sıkıntı olur. O yüzden evinizde ve kullanacağınız diğer yerlerde önceden telefonunuz ile bir çekim durumunu test edin.
  • Belki çok saçma olacak ama ben türkcell kullanmıyorum farklı bir operatörden türkcell'in internetinin ne durumda olduğunu görebilir miyim? Var mıdır öyle bir program veya başka bir şey? Olmadı türkcell hattı olan birini getirip deneyeceğim.
  • srondad kullanıcısına yanıt
    Öyle bir durum yok ne yazık ki. En azından bir arkadaşınızın Turkcell SIM kartını alıp telefonunuza takıp denemeniz gerekli. Ya da direk arkadaşınızın kendisini getirin, bir çay kahveye öğrenmiş olursunuz durumu.
    3G ve 4G çekim durumuna ve olursa arada geçişlere bakın, 4G'den 3G'ye düşüyor mu sık sık diye, ya da 2G'ye düşüyor mu diye vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.