arkadaşlar ben bu keyin sadece savaş zamanı çıktığını ve savaş bittiğinde keyin kaybolduğunu duydum
savaş zamanında da yakalamak çok zor ama tabi denk gelirse 14.500.000 xp gelir bence bu konu çok
önemli bu konu hakkında düşünceleriniz yazınız
lütfen insancıl cevaplar verin
ukala ukala konuşmayın lütfen!!!
lvl 50 gorewi hakkında zaten bir topic war bence oraya yazsaydın daha iidi.Ben pazar gunu serwerlar acılır acılmaz yakaladım asga yokusundan inince duwar dibinde.Tahminimce serwerlar resetlendiginde cıkıo ama zamanlarını bilmiyorum.Zaten bulan arkadaslar confirme basmasa hiç sorun olmayacakNe kadar uyarsakta bos, basında beklerken confirm yapmayın diye yazıyoz her gelene kendi yapıyoya gorewi baskası onemli deil
Ya bence birileri bu arkadaşı keklemiş yok öle bişey yaa ben de sabah 07:00 de goblin köyünün çıkışında buldum öööyle 14.500.000
Ama en çok savaş esnasında Kallugada Ya Goblinlere giren kapıda yada Asgadan inince Hell Ground lara giderken duvar dibinde.Şahsen ben Savaş Esnasında DArbe yiye yiye aldım..
bende 8-9 gibi grekllere giden kapıda buldum asga youlundan aşağı göreve başladım ertesi günü buldum kısmet
quote:
Orjinalden alıntı: gray_foxx
Ya bence birileri bu arkadaşı keklemiş yok öle bişey yaa ben de sabah 07:00 de goblin köyünün çıkışında buldum öööyle 14.500.000
"lütfen insancıl cevaplar verin
ukala ukala konuşmayın lütfen!!! " bu yazıyı okumadın galiba!!! niye adam gibi cevap vermiyosun yaa???
Reset atıldığında ortaya çıkar. Mesela ben lvl 53 teyim. Anahtar aramakla kasmadım kendimi. Karşıma çıktıkça aldım. Dün akşam reset atıldı. Gittim 6. yı görünce kaptım hemen
Şu an bütün anahtarlarım tamam. Yediside elimde ama görevi tamamlamadım. Biraz daha lvl yükselsin şöyle 60 falan olunca tamamlıcam. Şimdi kasabiliyorum sonra kasamıccaz havadan 14,5m ecp hazırda dursun
Şu an bütün anahtarlarım tamam. Yediside elimde ama görevi tamamlamadım. Biraz daha lvl yükselsin şöyle 60 falan olunca tamamlıcam. Şimdi kasabiliyorum sonra kasamıccaz havadan 14,5m ecp hazırda dursun
Bende de butun anahtarlar tamam ne zaman exp e cewireyim diye dusunuyodum.Yani bu 14.5m exp sabit bir rakam lvl 60 da falan exp e cewirince daha fazla exp wermio
arkadasım tam olarak bı bılgım yok ama savaslardan sonra lunarda oldugu solenıyo tabı asganın altında aranıyor genelde ama
quote:
Orjinalden alıntı: Majaran
lvl 50 gorewi hakkında zaten bir topic war bence oraya yazsaydın daha iidi.Ben pazar gunu serwerlar acılır acılmaz yakaladım asga yokusundan inince duwar dibinde.Tahminimce serwerlar resetlendiginde cıkıo ama zamanlarını bilmiyorum.Zaten bulan arkadaslar confirme basmasa hiç sorun olmayacakNe kadar uyarsakta bos, basında beklerken confirm yapmayın diye yazıyoz her gelene kendi yapıyoya gorewi baskası onemli deil
confirme basma başkalarıda yapsın diyosun. benim bildiğim confirme basmayınca anahtar alınmıyo. sen yap o yapmasın olurmu. benimde aklıma gelmedi. geçen gün 1306 ve 1307 patchleri gelince serverlar bomboş kaldı. o kadar boştu ki can sıkıntısına 4 kişi deru döndük. adam bulsak aposa gitcez. townda yok. pianadan bulup getirelim diye gittik yok. sonra adam gibi bi asas geldi de aposa gittik. ben oh 6 kişiye apos iyi ex veriyo kas diye daldım. cafede çocuklar tüm clana yaptırmış görevi. bi yapcam 53 olcam öfff
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme