Şimdi Ara

50 Günde 0 dan ayt fen 15 net yapılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soru açık arkadaşlar her dersten 4 5 er net yapılır mı fen lisesinde okuyorum son sene tmye dönmek gibi bir aptallık yaptım ve bana göre olmadığını farkettim iyi kötü bir deniz ulaştırma işletme (kaptanlık) gitmek istiyorum 3 er 4 er net yetiyor her dersten tavsiyelerinizi bekliyorum.

• konu eksiğin varsa daha fazlasını yaparsın konuları bitirip deneme çözüyorsan zor yükselir 15 net
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylandnz

konu eksiğin varsa daha fazlasını yaparsın konuları bitirip deneme çözüyorsan zor yükselir 15 net
    Şuan daha baslamadim bile hocam 12 konularını hiç görmedim bile youtube üzerinden calisip not alıp deneyeceğim umarım olur 0 dan baslamis gibi bir seyim 11 konularım iyiydi tekrar edersem hatirlarim büyük ihtimalle.
  • Biyolojiyi yala yut. Fizikten vektorlere ve 12. Sınıf konularına bak. Kimyadan karbon kimyasına giriş, modern atom teorisine çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyip not almaya da çalışma zamanını çok harcar. Onun yerine MEB kitaplarının üzerine önemli noktaları yaz (formüller, önemli gördüğün bilgiler vs)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daemon_Blackfyre

İzleyip not almaya da çalışma zamanını çok harcar. Onun yerine MEB kitaplarının üzerine önemli noktaları yaz (formüller, önemli gördüğün bilgiler vs)
    Tesekkür ederim hocam bilgiler icin elimden geleni yapacagim umarım basarılı olurum.
  • Veyselovski V kullanıcısına yanıt
    telaşla hızlı geçmeye çalışma 0 olsan bile yetişir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT 15 NET ÜSTÜ İÇİN NE YAPMALI?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.