Şimdi Ara

50 inç tv tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler iki televizyon arasında kaldım sizce hangisi?

LG 50NANO796

samsung 50tu8500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMachine -- 9 Şubat 2021; 23:5:11 >

• 50pus7805.

• Upppp
  • Samsung düşünüyorsan tu8500 yerine QE60TA öneririm. Mağazalarda yok ama online olarak alabilirsin. Mağazalarda olmama sebebi Qled serisinin daha üst ve palı olanlarını mağazalar sergileyip satmayı tercih ediyorlar.

Qled olduğu için tu sersinden daha iyi bir model. Mağaza zincirlerinin mağazalarında yok fakat aynı mağazaların online sitelerinde satışta. Depolarından gönderiyorlar. Teknosa, Vatan ve amazon satıyor. Ben kasım ayında vatandan aldım. İyi bir model.

Fiyat olarak ta düşündüğün LG ile aynı seviyede

• Teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Samsung düşünüyorsan tu8500 yerine QE60TA öneririm. Mağazalarda yok ama online olarak alabilirsin. Mağazalarda olmama sebebi Qled serisinin daha üst ve palı olanlarını mağazalar sergileyip satmayı tercih ediyorlar.

Qled olduğu için tu sersinden daha iyi bir model. Mağaza zincirlerinin mağazalarında yok fakat aynı mağazaların online sitelerinde satışta. Depolarından gönderiyorlar. Teknosa, Vatan ve amazon satıyor. Ben kasım ayında vatandan aldım. İyi bir model.

Fiyat olarak ta düşündüğün LG ile aynı seviyede

Hocam uygulama magazasi nasıl? Mesela q60t'ye bein connect yukleyebiliyor muyuz?

• LG 50NANO796
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.