< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMachine -- 9 Şubat 2021; 23:5:11 > |
50 inç tv tavsiyesi?
-
-
50pus7805.
-
Upppp -
Samsung düşünüyorsan tu8500 yerine QE60TA öneririm. Mağazalarda yok ama online olarak alabilirsin. Mağazalarda olmama sebebi Qled serisinin daha üst ve palı olanlarını mağazalar sergileyip satmayı tercih ediyorlar.
Qled olduğu için tu sersinden daha iyi bir model. Mağaza zincirlerinin mağazalarında yok fakat aynı mağazaların online sitelerinde satışta. Depolarından gönderiyorlar. Teknosa, Vatan ve amazon satıyor. Ben kasım ayında vatandan aldım. İyi bir model.
Fiyat olarak ta düşündüğün LG ile aynı seviyede
-
Teşekkürler hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NoctivagantSamsung düşünüyorsan tu8500 yerine QE60TA öneririm. Mağazalarda yok ama online olarak alabilirsin. Mağazalarda olmama sebebi Qled serisinin daha üst ve palı olanlarını mağazalar sergileyip satmayı tercih ediyorlar.
Qled olduğu için tu sersinden daha iyi bir model. Mağaza zincirlerinin mağazalarında yok fakat aynı mağazaların online sitelerinde satışta. Depolarından gönderiyorlar. Teknosa, Vatan ve amazon satıyor. Ben kasım ayında vatandan aldım. İyi bir model.
Fiyat olarak ta düşündüğün LG ile aynı seviyede
Hocam uygulama magazasi nasıl? Mesela q60t'ye bein connect yukleyebiliyor muyuz?
-
LG 50NANO796
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X