Carrefour'da şu an 16 TL. Oldukça iyi fiyat. Trendyoldan ilk siparişe de 30 tl indirim oluyor |
50 m Oral B diş ipi 16 TL
-
-
dis ipi alacagima 8 tane ekmek alirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonra dişçiye 800 ekmek parası verebilirsiniz 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
😁😁😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trendyol indirimi nedir acaba ?
Konu açılıyor link yok bir şey yok. Anlamsız, anlamsız işler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaş 800 demiş az demiş 8000'ciğe kadar yolu var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diş ipi çöp ya. 150 metre aldım 120metresi duruyor :D
İşe yaradığı kesin ama kullanması çok sıkıntı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 18 Mart 2022; 23:23:29 > -
Ne kadar alternatif olur bilemem ama. Stop ever dış ipli kürdan kullanıyorum arada. Kullanması daha kolay. Ona da bakılabilir. Şok ve benzeri yerlerde vardı galiba.
Sanki yozgat'taki yerel bir market yazdım, carrefour işte heryerde var, sitesi var trendyolda var, var da var. Önemli bir sağlık ürününü yarı fiyatına bulmuşum herkes faydalansın dedik fena mı oldu
-
Trendyol a girince trendyol hızlı markette ilk market siparişine 30 tl indirim yapıyor. Market olarak sadece carrefour var zaten
-
geçen mesaj geldi mahallene geldi carrefoursa hoş geldin 30 tl indirim felan trendyol bildirimi ama hesapta yok , trendyolada yeni gelmiş ama indirim yok
-
Kullanması zahmetli ama lazım.
Ağzım dolgu veya kaplama dolu.
46 yıllık ömrümde dişlerin hep birbirlerine bakan yani fırçanın ulaşamadığı yerlerinden çürüyüp kırıldı...
Daha iyi ve ekonomik. Diş ipi çok boşa gidiyor ama bunlar daha kolay taşınıyor ve işe yarıyor. Uzun zamandır kullanıyorum. Rossman daki satılan en ucuzuydu zamanında paketlerce almıştım
Diş ipi kullanmak, diş fırçası kullanmaktan daha zor ve üşenilesi bit iştir. Sırf tembellikten, üşengeçlikten dolayı ağzına fırça sokmayan bu milletin ağzına, metrelerce ipi hiç mi hiç sokamazsınız; bedava olsa bile bu değişmez.
-
aslında çok kolay iki işaret parmağına dolayıp baş parmakla tutarak kullanın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sonra dişçiye 800 ekmek parası verebilirsiniz 😅 |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X