Şimdi Ara

50 TL BONUS SÜPER ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
7.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wilusa

Banada gelmis, yani 50,50 derken toplamda 250 lira harcayip 30 lira bonus kazanacaz.

Hayır Toplamda 5oTL bonus kazanılacak!
    3. 50TL harcama da 20 TL Bonus.
    5. 50TL harcamada 30TL toplamda 50TL Bonus...
    27 Aralık - 3 Ocak tarihleri arasında Bonus ile farklı üye işyerlerinden yapacağınız 3. 50 TL harcamanıza 20 TL bonus ve 5. 50 TL harcamanıza 30 TL daha bonus olmak üzere toplam 50 TL bonus.
  • Ayrıca bana gelen mesajda "üye iş yeri olsun olmasın" ifadesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 28 Aralık 2012; 19:43:41 >
  • Farklı günlerde değil ama farklı işyerleri olmak zorunda bunu dikkate alın....
  • Bu kampanya mesajları da artık bilmece gibi olmaya başladı. Anlamak için türkçe uzmanı olmak gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Bu kampanya mesajları da artık bilmece gibi olmaya başladı. Anlamak için türkçe uzmanı olmak gerekli.

İngiliz dili ve edebiyati da bilmek lazim yoksa sign-in olmak ne demek nerden bilecez?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadaşlar denk geldi baya harcadım ve 1 adet 50 liralık harcamam kaldı. İyi oldu bu kampanya
  • arkadaşlar benim bi sorum olacak bu kampanya dışında kazanılan bonusları harcama süresi ne kadar bilen var mı acaba yıl sonunda siliniyor mu öbür yıla devredebiliyor mu_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Farklı günlerde değil ama farklı işyerleri olmak zorunda bunu dikkate alın....

İşte bu kötü olmuş, anlaşmalı olduğumuz opetten 50 tl 50 tl her gün araca mazot alacaktım, 250 tl'ye depo anca doluyor zaten ama bu şekilde bir işe yaramıyor sanırsam.
  • quote:

Birde farklı günlerde, aynı işyerinin önünü açabilecek şöyle bir ifade var.
    "Kampanya kapsamında aynı gün içinde farklı işyerinden yapılan harcamalar geçerlidir ancak aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan harcamalar geçerli değildir."
  • Dün ilk kez kavgasız gürültüsüz bonus card yıllık üyelik ücretim olan 65 tl yi iptal etti garanti.
    Mayalar olmasa da bu ciddi bir kıyamet alameti geldi bana
  • Beni tanımlamamışlar , 65kr mesaj parası da gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorckan

quote:

Birde farklı günlerde, aynı işyerinin önünü açabilecek şöyle bir ifade var.
    "Kampanya kapsamında aynı gün içinde farklı işyerinden yapılan harcamalar geçerlidir ancak aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan harcamalar geçerli değildir."

+1

Şimdi sitesinden okudum ben yazacaktım arkadaş yazmış. Kısaca farklı günlerde aynı işyeri de olsa geçerli oluyor kampanya.
  • 5 Kere 50 TL ve üzeri harcamaya 50 TL Bonus
    Kampanyadan sadece SMS ile bilgilendirilen müşterilerimiz yararlanabilir.
    28 Aralık - 3 Ocak tarihleri arasında Bonus ile farklı işyerlerinden yapacağınız 3. 50 TL harcamanıza 20 TL bonus ve 5. 50 TL harcamanıza 30 TL daha bonus olmak üzere toplam 50 TL bonus.
    Kampanyaya tüm sektör harcamaları dahildir.
    Kampanya kapsamında aynı gün içinde farklı işyerinden yapılan harcamalar geçerlidir ancak aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan harcamalar geçerli değildir.
    Kampanyaya katılmak için 3 Ocak 23:59'a kadar Garanti Bankası sisteminde kayıtlı bulunan ve kampanya SMS’inin gönderildiği cep telefonundan SON yazarak 3340'a SMS gönderilmesi gerekmektedir.
    Garanti Bankası sisteminde kayıtlı olmayan ve kampanya SMS’inin gönderildiği numara dışında bir numaradan gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.
    Birden fazla Bonus kartınızla alışveriş yapmanız durumunda kazandığınız bonus, hedefe ulaştığınız en son alışveriş yapılan kullanılabilir ve açık statüdeki Bonus karta yüklenecektir.
    Harcama hedefinizi gerçekleştirmeniz durumunda kazanılacak bonuslar 7 - 14 Ocak 2013 tarihleri arasında kullanılabilecektir. 14 Ocak 2013 23:59'a kadar kadar kullanılmayan bonus geri alınacaktır.
    Kampanyaya Bonus Card'ınız ile yapacağınız peşin ve taksitli alışverişler dahil olup, bonus kullanımları ve nakit avans işlemleri dahil değildir.
    Taksitli işlemlerde alışverişin yapıldığı tarihteki toplam tutar dikkate alınacaktır.
    İade edilen alışverişler harcama hedefine dahil edilmeyecektir.
    Altın Bonus ile yapılan alışverişler harcama hedefine dahil değildir.
    Yüklenecek bonus ektsrenizde SON HAFTA KAMP. BONUSU açıklamasıyla yer alacaktır.
    Her müşteri kampanyadan en fazla bir kere yararlanabilir.
    Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.
    Garanti Bankası istediği zaman bu kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

kaynak:http://bonus.com.tr/son/

• quote:

Orijinalden alıntı: projist

quote:

Orijinalden alıntı: Eriond

Bu kampanya kısa süreli ama harcamaların FARKLI günlerde olmaması güzel.
    Hepsini bir günde de yapabilirsiniz. Zaten harcanıyor bir şekilde buna da katılalım ve bonusları kazanalım :))

Mesaj gelmedi,katılsak iyiydi

Evet sadece mesaj gelenlere olması kötü olmuş
  • alışveriş sırasında garanti posundan geçmeyen alışverişlerde sıkıntı olurmu sonuçda üye iş yeri sınırlaması yok?
  • En iyisi arabası olanlar için benzin almak gözüküyor. her gün at 50 liralık veya bir günde farklı istasyonlardan 50 liralık 5 adet alarakta kampanyaya katılabiliriz.
  • aynen hocam benzin mantıklı geliyor banada.Birazn önce mh ile görüştüm internet alışverişde sıkıntı olmadığı veya size gelen mesajda üye iş yeri olsun olmasın varsa her hangi biyerden farklı posda bir sorun cıkmayacağının teğitini aldım aksi olursa ses konuşma kaydımla mh. başını ağrıtıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 29 Aralık 2012; 15:44:33 >
  • "Bonus ile farklı üye işyerlerinden yapacağınız 3. 50 TL harcamanıza 20 TL bonus ve 5. 50 TL harcamanıza 30 TL daha bonus olmak üzere toplam 50 TL bonus. "

Yani her harcama farklı yerlerden olacak diye anlıyorum.
  • arkadaşlar, benim bu kampanyadan anladığım şu; herhangi 5 farklı işyerinden aynı gün veya aynı iş yerinden 5 farklı günde harcayıp yararlanılabiliyor. 5 x 50 = 50 bonus yüklenecek.

ancak şöyle bir durum var. bu kampanyanın benzeri olan elli değil de son yazılıp katılınan da varmış. ikisi arasındaki fark nedir. bana elli yaz 3340 a gönder geldi.

mh aradım. mesajı 3üne kadar gönderebilirsiniz dedi. ben 29 unda attım ama 28 sinde harcamam vardı. o dahil mi diye sordum, dahil dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 30 Aralık 2012; 11:17:38 >
  • İnternet işlemlerinden fatura ödesek olur mu, olursa çok süper olur da.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.