Şimdi Ara

50 TL BONUS SÜPER ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
7.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana gelen mesajda BONUS.ELLI YAZ 3340 a gönder yazıyor.
    http://bonus.com.tr/50/
    Gönderilen linkteki açıklamaları okudum,
    Kampanya kapsamında aynı gün içinde farklı işyerinden yapılan harcamalar geçerlidir ancak aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan harcamalar geçerli değildir. yazıyor.
    Biri şunu açıklığa kavuştursun. Aynı istasyondan her gün gidip 50 liralık yakıt alsam geçerli olacakmı. Bonus kazanacaz diye kendimizi germeyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilusa

Bana gelen mesajda BONUS.ELLI YAZ 3340 a gönder yazıyor.
    http://bonus.com.tr/50/
    Gönderilen linkteki açıklamaları okudum,
    Kampanya kapsamında aynı gün içinde farklı işyerinden yapılan harcamalar geçerlidir ancak aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan harcamalar geçerli değildir. yazıyor.
    Biri şunu açıklığa kavuştursun. Aynı istasyondan her gün gidip 50 liralık yakıt alsam geçerli olacakmı. Bonus kazanacaz diye kendimizi germeyelim...

Bu durumu bende araştırıyordum.
    3 ayrı müşteri temsilcisi ile görüştüm ikisi 'aynı işletmeden veya zincir mağazadan (ör: migros,opet) sadece 1 işlem kampanyaya dahil edilir,aynı gün veya farklı günlerde yapılması önemli değil'' derken birisi ''farklı günler olmak koşuluyla aynı işletmeden yapılan alışverişler de dahildir'' dedi.
    Haklı müşteri hatları ile görüştüm onlarda ''alışverişler farklı günlerde olursa aynı işletme olabilir'' dedi.
    Yani garantinin saçma kampanyalarından bir başkası,kimsenin ne olduğundan haberi yok,kampanya şartları bilmece gibi,her maddeden birçok anlam çıkarılabilir.
    Kısacası eğer imkan varsa kampanyayı şartlarını kesin olarak yerine getirmek için farklı işletmelerden çekim yapılması en sağlıklısı olur.
    Aksi takdirde puan yüklemelerinde çoğu zaman olduğu gibi garanti yine çamura yatabilir.

• Az önce BONUS.ELLI yazdım 3340 a gönderdim ve ilk 50 lirayı harcadım.
    Cevaben gelen mesajda; BONUS CARD TALEBINIZ ICIN SIZI EN KISA SUREDE ARAYACAGIZ. ILGINIZ ICIN TESEKKURLER. BONUS CARD yazıyor.
    Bonusun daha önce bana yaptığı gibi yok mesajınız alınmamış, mesaj göndermemişsiniz gibi kıvırma durumları olmasın yine.
  • quote:

Az önce BONUS.ELLI yazdım 3340 a gönderdim ve ilk 50 lirayı harcadım.
    Cevaben gelen mesajda; BONUS CARD TALEBINIZ ICIN SIZI EN KISA SUREDE ARAYACAGIZ. ILGINIZ ICIN TESEKKURLER. BONUS CARD yazıyor.
    Bonusun daha önce bana yaptığı gibi yok mesajınız alınmamış, mesaj göndermemişsiniz gibi kıvırma durumları olmasın yine.

ben birşey ekliyim hocam örneğin şu metine dikkat;

Kampanyaya katılmak için 3 Ocak 23:59'a kadar Garanti Bankası sisteminde kayıtlı bulunan ve kampanya SMS'inin gönderildiği cep telefonundan "ELLI" yazarak 3340'a SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Bunla ilgili mh aradım dedim mesajdan önceki yaptığımız harcamalar geçersizmi? bakdı bakdı sistemde bulamadı mesajdan sonraki harcamalar geçerli diye bir metin yok dedi ama ben talep ilettim pazartesi kesin olarak cevap verebiliriz dedi :)

Bende 3 ocak 23:58 de örn adam mesaj atıcak nasıl 5x50 yada 5x30 yapsın mantıklı değil bence 28 ocakdan itaberen yaptığınız harcamalar varsa örn mesajıda 2 ocakda attıysanız bunlar geçerli olucakdır kanımca ama kesin bilgi gelince yine yazıcam.

• quote:

Az önce BONUS.ELLI yazdım 3340 a gönderdim ve ilk 50 lirayı harcadım.

SADECE ELLİ YAZIN 3340 GÖNDERİN
  • en iyisi riske girmeden 5 farklı yerden almak
  • Sadece ELLI yazdım gönderdim katılım talebi alınmıştır dedi...
  • MTV ödesek geçerli olur mu?
  • kamapanya devam ediyor ne diye biten fırsatlara alındır konu ki hayret bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

kamapanya devam ediyor ne diye biten fırsatlara alındır konu ki hayret bişi

Bende ''bu kampanyanın ne işi var biten fırsatlarda'' diyorum.
  • kurum ödemelerinin geçerli olmadığının bilgisini aldım mh den. şuan 5 alışveriş yaptık 2 si aynı iş yerinden ama farklı günlerde oldu umarım sorun olmaz.

ek olarak:daha önce bonus kampanyalarında kullanım süreleri kısıtlı olan bonuslar.ilk bonus kullanımında ilk onlardan harcanıyormuş.

örneğin: sabit süresiz bonusunuz 60tl

gittigidiyor bonus kazancınız:50tl ama süresi 14 ocak

AMORTİ GARANTİ kapsamında kazanılan Bonus:10tl süresi 12 ocak

Harcama sıralaması 10-50-60 olarak gidiyor.en az süresi kalmış bonusdan sabit süresiz bonusa kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 2 Ocak 2013; 21:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flexi_

MTV ödesek geçerli olur mu?

mh en son görüşmemde bunuda sormuşdum vergi ve kurum ödemeleri sayılmıyormuş bilginize.
  • 3 ocak da yapılan alışverişler dahil değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancora

3 ocak da yapılan alışverişler dahil değil mi?

Dahil.
  • 4 gundur habire gidip yakit aliyorum. 3.alista depo doldu bende bugun ve yarin icin 50, 50 daha gecicem depo bosalinca daha sonra gidip alcam. Umarim farkli gun de olsa ayni is yeri diye kivirmazlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kampanyadan 2 gün önce 1 ocak'a kadar 205 tl daha akaryakıt harcaması yapın 20 tl bonus kazanın mesajı gelmişti katılıp katılmamayı düşünüyordum, derken bu mesaj gelince mh aradım, aynı işyerinden farklı günlerde 5 harcama oluyor mu dedim benimle beraber siteden o da şartları okudu ve olması lazım! dedi. bende her iki kampanyaya da katılım mesajı gönderip mazotumu sürekli aldığım istasyondan farklı günlerde 4 alışveriş yaptım 1 tanede fiş kestirdim, bakalım 250 tl yakıta 20+50=70 tl bonus gelecek mi gelirse
  • 5 oldu benim ama bi mesaj gelmedi. 4 ü nü opet bp shell ve po dan aldım birini ikea dan. bakalım nolcak
  • 7 ocakta belli olucak kazanıp kazanmadığımiz.bende beklemedeyim, umarim bir sorun cikmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea Jet faturası ödedim, işlemi Avea Bayii'sinden yaptım, geçerli olur mu? Geçersiz olursa 4 işlemde kaldım, tabi iki tane de MTV var, olarla 6 oluyor ya bakalım artık...
  • Fatura ve vergi ödemeleri dahil değilmiş, kampanya şartlarına yazsanız ne olur sanki.
    5. alışveriş olarak otobüs biletimi aldım, Adiosa tercih etmek durumunda kaldım ya neyse...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.