Şimdi Ara

50 TL BONUS SÜPER !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
7.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKŞAM BANA BÖYLE BİR MESAJ GELDİ İSTEDİĞİNİZ HER YERDE 3 OCAK'A KADAR 3NCÜ 50 TL HARCAMAYA 20TL, 5NCİ 50TL!YE 30TL BONUS ONUC YAZ 3340 GÖNDER KATIL

SADE BANA MI GELDİ YOKSA GENELMİ AYRINTILARINI BİLEN VARMI ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tunakus

AKŞAM BANA BÖYLE BİR MESAJ GELDİ İSTEDİĞİNİZ HER YERDE 3 OCAK'A KADAR 3NCÜ 50 TL HARCAMAYA 20TL, 5NCİ 50TL!YE 30TL BONUS ONUC YAZ 3340 GÖNDER KATIL

SADE BANA MI GELDİ YOKSA GENELMİ AYRINTILARINI BİLEN VARMI ?

hangi bonus? garanti değil sanırım
  • Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese değil. sadece mesaj gelenlere.
  • GARANTİ BONUS
  • Banada geldi umarım tamamlayabilirim
  • banada geldi mesaj ama bende "BONUS.ELLI" yaz 3340a gonder diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kişiye özel ciro kampanyası, orası kesin de, başlığa anlama veremedim. Konuyu açan arkadaşa max 30 TL bonus teklifi gelmiş, ama başlık 50 TL bonus???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Kişiye özel ciro kampanyası, orası kesin de, başlığa anlama veremedim. Konuyu açan arkadaşa max 30 TL bonus teklifi gelmiş, ama başlık 50 TL bonus???

20+30=50 olarak görüyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLphagut

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Kişiye özel ciro kampanyası, orası kesin de, başlığa anlama veremedim. Konuyu açan arkadaşa max 30 TL bonus teklifi gelmiş, ama başlık 50 TL bonus???

20+30=50 olarak görüyorum ben

2 kere 50 TL harcamaya 20 TL bonus, 3. yü de yaptın mı 30 TL bonus daha mı (yani toplamda dediğiniz gibi 50 TL bonus)? Yoksa 2 kere 50 TL harcamaya 20 TL bonus, 3. 50 TL harcamayı da yapınca bonus 30 TL mi oluyor? Her türlü güzel kampanya. Dün bana 3 ay boyunca her ay 1000 TL alışveriş sözü verin 100 TL bonus dedilerdi katılıp sevindiydim, bu daha iyiymiş.
  • Bana gelen mesajda 3 tane 50 ye yirmi 5 tane elliye 30 TL diyor.
  • mesajda ne yazıyor
  • http://bonus.com.tr/50/
    Kampanyadan sadece SMS ile bilgilendirilen müşterilerimiz yararlanabilir.
    27 Aralık - 3 Ocak tarihleri arasında Bonus ile farklı üye işyerlerinden yapacağınız 3. 50 TL harcamanıza 20 TL bonus ve 5. 50 TL harcamanıza 30 TL daha bonus olmak üzere toplam 50 TL bonus.
    Kampanyaya katılmak için 3 Ocak 23:59'a kadar Garanti Bankası sisteminde kayıtlı bulunan ve kampanya SMS'inin gönderildiği cep telefonundan ELLI yazarak 3340'a SMS gönderilmesi gerekmektedir.
    Garanti Bankası sisteminde kayıtlı olmayan ve kampanya SMS'inin gönderildiği numara dışında bir numaradan gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.
    Birden fazla Bonus kartınızla alışveriş yapmanız durumunda kazandığınız bonus, hedefe ulaştığınız en son alışveriş yapılan kullanılabilir ve açık statüdeki Bonus karta yüklenecektir.
    Harcama hedefinizi gerçekleştirmeniz durumunda kazanılacak bonus'lar 7 - 14 Ocak 2013 tarihleri arasında kullanılabilecektir. 14 Ocak 2013 23:59'a kadar kadar kullanılmayan bonus geri alınacaktır.
    Kampanyaya Bonus Card'ınız ile yapacağınız peşin ve taksitli alışverişler dahil olup, bonus kullanımları ve nakit avans işlemleri dahil değildir.
    Taksitli işlemlerde alışverişin yapıldığı tarihteki toplam tutar dikkate alınacaktır.
    İade edilen alışverişler harcama hedefine dahil edilmeyecektir.
    Altın Bonus ile yapılan alışverişler harcama hedefine dahil değildir.
    Yüklenecek bonus ektsrenizde SON HAFTA KAMP. BONUSU açıklamasıyla yer alacaktır.
    Her müşteri kampanyadan en fazla bir kere yararlanabilir.
    Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.
    Garanti Bankası istediği zaman bu kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

• Kampanya linkiwww.money.com.tr/50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancora -- 28 Aralık 2012; 11:08:46 >
  • fuul tuketime tesvik bu ne yaa,her yerde k.kartı kampanyası var.
  • Bu kampanya kısa süreli ama harcamaların FARKLI günlerde olmaması güzel.
    Hepsini bir günde de yapabilirsiniz. Zaten harcanıyor bir şekilde buna da katılalım ve bonusları kazanalım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eriond

Bu kampanya kısa süreli ama harcamaların FARKLI günlerde olmaması güzel.
    Hepsini bir günde de yapabilirsiniz. Zaten harcanıyor bir şekilde buna da katılalım ve bonusları kazanalım :))

Mesaj gelmedi,katılsak iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada gelmis, yani 50,50 derken toplamda 250 lira harcayip 30 lira bonus kazanacaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da geldi.
    3 tane 50 şimdiden tamam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilusa

Banada gelmis, yani 50,50 derken toplamda 250 lira harcayip 30 lira bonus kazanacaz.

27 Aralık - 3 Ocak tarihleri arasında Bonus ile farklı üye işyerlerinden yapacağınız 3. 50 TL harcamanıza 20 TL bonus ve 5. 50 TL harcamanıza 30 TL daha bonus olmak üzere toplam 50 TL bonus.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.