Şimdi Ara

50 TL BONUS SÜPER ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
7.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HAFTASONU BONUS KAMPANYASI açıklamasıyla benim 50TL bonus yatmış.
  • bana da yatmış 50 tl bnus. son zamanalrın en kolay ve yüksek oranlı kampanyasıydı. 250 ye jkim 50 tl verir bu devirde. bonusun hakkını yemeyeyim birkaç sene önce bi duraklama dönemine girmişti ve çamrua yatıyordu hep 1 2 senedir iyi yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iqwert

bu kampanyadan 2 gün önce 1 ocak'a kadar 205 tl daha akaryakıt harcaması yapın 20 tl bonus kazanın mesajı gelmişti katılıp katılmamayı düşünüyordum, derken bu mesaj gelince mh aradım, aynı işyerinden farklı günlerde 5 harcama oluyor mu dedim benimle beraber siteden o da şartları okudu ve olması lazım! dedi. bende her iki kampanyaya da katılım mesajı gönderip mazotumu sürekli aldığım istasyondan farklı günlerde 4 alışveriş yaptım 1 tanede fiş kestirdim, bakalım 250 tl yakıta 20+50=70 tl bonus gelecek mi gelirse

kampanya birleştirmem işe yaradı, önce 20 şimdide 50 geldi, 250 ye 70 tl bonus, i love bonus....

• arkadaşlar hafta sonu bonusu diye mi geliyo bu bonus * ayrıca sadece akaryakıtta mı kullanabiliyoruz ?
  • Benim de yatmış, eğitimdeyim ve yanıma kot pantolon almayı unutmuşum, gideyim de harcayayım.
  • Haftasonu bonusu derken, bu sadece haftasonumu kulanılıyo yaw? İnternette görünüyo bonusum ama dün teknosada denedim, görmedi bonusu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.