Şimdi Ara

50 tl indirim altlimitsiz (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
45.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde 3 üründen 2 si olan kremler geldi.😄 haber veren arkadaşa ve unnado ya teşekkürler.3 . Şampuan gelmedi.tedarikte.facebook tan yazdım sayfalarına haftaya göndereceklermiş😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • primalar iptal edildi yazıyor

• Ben vans ayakkabı almıştım,hala tedarik sürecinde yazıyor,28-29 mayıs yazıyordu kargolama tarihi olarak.
  • Prima bebek bezinden hala ses soluk yok iptalde etmemisler ne zaman tedarik edecekler merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimkiler de gelmedi, mail attım cevap yok
  • Benim bi tane oyuncak geldi

• Bezler yalanmi olacak bilmem. 2 aya gelir inseallah..

• Teslim tarihi 21-22 mayıs yazdığı halde, hazırlanıyor hala. Bu tarihten kasıt 2016 yılı değildir de mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Teslim tarihi 21-22 mayıs yazdığı halde, hazırlanıyor hala. Bu tarihten kasıt 2016 yılı değildir de mi?

Benimkide hala öyle.Yiyecek makarna falan almıştım.Birtanede fındık ezmesi yakalamıştım hala hazırlanıyorda yollamayacaklar heralde.Mail de attım ama kimbilir kaç ay önce girdiler maile
  • Acep iptalmi etsek siparisleri. Tamam guzel kampanya da ; 27.28 mayis gonderim tarihi deyipde gondermemeleri yakisiksiz olmus. Hadi gondermiyorsunuz bari iptal edin. Bana oyle geliyorki 1 haftaya kadar gelirse ne ala.. Ama gelmezse kendileri iptal edi0 haksiz duruma dusmemek icin oylece bekletecekler ve tarafimizdan iptal ettirecekler..

• quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

Acep iptalmi etsek siparisleri. Tamam guzel kampanya da ; 27.28 mayis gonderim tarihi deyipde gondermemeleri yakisiksiz olmus. Hadi gondermiyorsunuz bari iptal edin. Bana oyle geliyorki 1 haftaya kadar gelirse ne ala.. Ama gelmezse kendileri iptal edi0 haksiz duruma dusmemek icin oylece bekletecekler ve tarafimizdan iptal ettirecekler..

her bir siparişim maksimum 7 lira ve 9 taksit
    toplasan 30 lira etmez
    iptal etmekle uğraşmaya değmez

• Millete nevresim takimlari geldi bana gelmedi. Neyse saglik olsun.

• benim ıslak mendiller ve bezler sözde 26 sında kargo idi ama hala tedarik sürecinde ne alaka anlamadım fabrikaları grevde galiba
  • Bu durumda olan var mı ? Islak mendil 1 hafta falan önce geldi. Nevresim takımı hala tedarik sürecinde gözüküyor. Ama bugün baktığımda altında Kargom Nerede? butonu olduğunu gördüm. Basınca ana sayfaya yönlendiriyor unnado.com'da.
     50 tl indirim altlimitsiz
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    hocam bendede aynısı oluyor

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bu durumda olan var mı ? Islak mendil 1 hafta falan önce geldi. Nevresim takımı hala tedarik sürecinde gözüküyor. Ama bugün baktığımda altında Kargom Nerede? butonu olduğunu gördüm. Basınca ana sayfaya yönlendiriyor unnado.com'da.
     50 tl indirim altlimitsiz

bende de aynısı.

• Epey kişi de durum aynı belli ki. Bakalım gelecek mi.
  • Huggies bezi geldi ama primalar halen tedarik sürecinde. Şimdi gelmezse diğer ablama çok ayıp olur kendi cebimdeki parayla almam gerekecek :)
  • benim tüm siparişlerim iptal edilmiş 5 tane zeytinyağlı sabun almıştım 1.95 ödemiştim
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.