merhaba arkadaşlar, lig tv hd izlemek için full hd bir tv almak istiyorum, sadece digiturk kullanmak için olucak öle mkv yada 3d desteğine ihtiyaç yok, izleme mesafeside 5 metre civarında olduğu için 50incten büyük bi cihaz lazım , o yüzden varsa bildiğiniz modeller tavsiyelere açığım, şimdiden teşekkürler...
Bütçe nedir? Plasma düşünürsen daha nokta atışı tavsiyeler olur 50"+ boyut ve futbol yayınları izleyeceğini düşünürsek.
şöle 3000 lira civarı bişey olursa makul olur heralde, şu anki tv plazma zatende panasonic bir sürü çizgi çıktı dik olarak boydan boya üzerinde o yüzden plazmadan uzak durmaya çalışıyorum! bunların bi serisinde öyle bir bozukluk varmış heralde alalıda 4 yıl oldu, zamanında getirseydiniz değiştirirdik dedilerde evde salonda bi tek maç izlendiği için bizimki geç arıza verdi, serviside 1500 lira fiyat çekti tamirine bende yenisini alırım diye düşündüm!
Merhaba,
Bence sizin ilacınız yaklaşık 3 hafta önce sonra eren Sony KDL-52LX900 modeliydi. Kampanya müthiş hızlı eridi.
Saygılari
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme