Şimdi Ara

50' ve üzeri SMART olmayan tv önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlığımda belirttiğim üzere, 50" ve üzeri SMART olmayan bir tv almak istiyorum.

Televizyonu anneane ve dedeme hediye olarak alacağım. O yüzden smart bir TV'ye ihtiyaçları yok kısacası sadece açacaklar ve izleyecekler önemli olan tek şey görüntünün kalitesi. Televizyonun geriye kalan hiç bir özelliğini kullanmaycaklar.

Bunları göz önüne alarak, en ekonomik hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

• http://www.teknosa.com/urunler/110012742/sharp-lc50le752v-dvb-s-fhd-3d-smart-led-lcd-tv#product-features

50' ve üzeri SMART olmayan tv önerisi

bence LG yerine başka marka bak garip hatalarla hayattan soğutur... + niye smart tv olmasın ki?

• Fiyat önemli diyorsan 50" ve 400 Hz 1549 TL
    http://www.nealsamacaba.com/finlux-smart-50fx7445f-50-full-hd-led-tv.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunindelen -- 26 Mayıs 2015; 12:06:51 >
  • Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.

Aslında fiyat şu anda en önemli belirleyici ama anneannem ve dedemin de habire arıza vb. uğraşmasını istemiyorum.

Smart istemememin nedeni ise hiç bir özelliğinin kullanılmayacak olması ama tabiki smart olmayanla aynı fiyata, aynı özellikte smart tv varwsa onıu tercih ederim.

Başka arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum.

iyi günler
  • http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/1458-1471-2447-2607-2728-4022-25512-25714/lg-55lb582v_lg-49lb620v_lg-49lb550v_vestel-49fa5000_philips-50pfk4509_vestel-49fa7000_vestel-50fa7500_lg-49lf630v/

Yaşlı insanlar için görüntü kalitesi dışındaki fazla özelliğe para harcamak belirttiğiniz gibi çok mantıklı değil. Bütçenize göre seçim yapabileceğiniz yukarıdaki listede LG 49LB620V optimal ürün gibi duruyor.

• ba0237 B kullanıcısına yanıt
    merhabalar. büyükleriniz için az özellikli büyük uygun bir tv tavsiyesi
    G 49LB550 49" 124 EKRAN FULL HD LED TELEVİZYON UYDULU ( LG TÜRKİYE GARANTİLİDİR )
    full hd az özellikli büyük bir tv. aradığınız bunun gibi birşey sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Smart Olmayan Tv Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevabınıza teşekkürler Hakan Bey.

Evet bu tarz bir şey istiyorum.

İnternette yaptığım araştırmalara göre Vestel'in uygun fiyata içerisinde uydu alıcısı da olan modelleri var fakat daha önce hiç Vestel tv almadım.

Açıkçası güvenilir midir bilmiyorum.
  • Vesteli izlemek işkence gibi.bayisinde baktım ucuzu da pahalısı da hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ba0237 B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Fazla özellik olmasın dediğiniz için paylaştım. Ben 46" kullanıyorum. Büyüklüğü yeterli. 49" daha iyidir diye tahmin ediyorum. Hayırlsı olur pişman olmasizsınız umarım. Vestel tv teknolojisinde pek gelişmedi. Forum sayfalarında çok sıkıntı yaşayanların olduğunu okuyorum. Samsung ve LG den şaşmayın. Yaşlı insanlar servis garanti felan uğraşmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.