Şimdi Ara

500-1000tl arası lens dahil fotoğraf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hiçbir tecrübem yok.tabiki diyaframdır,ISO dur az çok duyduğumuz şeyler ancak akıllı telefonlar dışında hiçbir makine kullanmadım.ancak hobi olarak bir anda içimden geldi makine almak istiyorum.arada tek başıma çıkıp istanbulda insan böcek bina vapur deniz martı falan çekeyim,evimde bir oda boş birkaç ışıklandırmayla arkadaşlarıma profil picture çıkarayım,yine çevremdeki insanlara değişik pozlar çektireyim,instagrama atsınlar falan gibisinden amaçlara hizmet edicek 500-1000 tl arası işimi görecek bir makine lazım.ne önerirsiniz? sıfır alıcam.ağırlığının ergonominin önemi yok güzel çeksin yeter.

şimdiden teşekkürler.

• donmakaveli kullanıcısına yanıt
    Hocam sana Canon 600D öneririm. Yeni başlayıp kendini geliştirmen için ideal bir makina
  • eyvallah hocam cevap için benimde aklımda vardı canon 600d sadece fiyatı daha aşağıya çekebilirmiyim acaba diye düşünüyordum:) teşekkürler ilgin için.
  • donmakaveli kullanıcısına yanıt
    hayyam pasajı çok konusu geçiyor istanbulda olmadığım için bilmiyorum ama oradan alma şansın varsa istediğin fiyata bulabilirsin bence
  • Gir fotozeynepe olympus e-pm2 al. Kit lensi 600dnin kit lensini, sensoru de 600dnin sensorunu tokatlar. Ustelik daha ucuza. Tasinabilirligi de cabasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon Eos-m
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.