Şimdi Ara

500-600 Tl Fotoğraf Makine Tavsiye ( Yorum yapmaktan çekinmeyin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Satışını yaptigimiz ürunlerin ( giyim eşyaları)
    fotoğraflarını çekip üstunde photoshopta rahatlıkla çalışılacak , çoook büyük olmasada a3 kagidina baskiya girebilecek fotoğraf makinesi ariyorum.
    500-600 tl gibi bütçem var. Nokia lumia 1020 , lg g3 cep telefonlarında bile amacıma ulasabilcegimi düsunuyorum aslinda. Ama sadece fotograf makinesinde daha kaliteli fotograflar cekip , guzel mekanlara gittigimizde arka planda manzara olan iyi fotograflar cekebilmek hayalim.
    Tabiki bu butceye kalite dsrl kadar olmasada tavsiyeleriniz , yorumlariniz , dusunceleriniz benim için önemli.

Teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  500-600 Tl Fotoğraf Makine Tavsiye ( Yorum yapmaktan çekinmeyin )
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Arastiriyorum bunu.
    Bursada bulursam düşünecem.

• madem bütçeniz 500-600 arası o halde aps-c sensörlü sony nex3n, c3, 5n gibi ürünlere bakınız. eğer harici bir flash masrafı yapmak istemiyorsanız nex 3n size en uygun olandır. lakin eğer ki flash gerektirecek ortamlarda özel çekimler yapacaksanız daha fazla masraf yapmanız gerekir.

bu arada nex 3n dükkanımda mevcut. makine ile çekilmiş fotoğrafları da ilanımda görebilirsiniz. foruma özel 550 liraya satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Nex 3n güzeldir. Sanalpazarda sıfırı 750 liraya mevcut.

http://www.sanalpazar.com/Sony-Nex-3n-16-50-Lens-Aynasiz-Dijital-Fotograf-Makinesi__isp45511498

Piyasaya gore fiyati uygun duruyor.
    Arastirmaya devam ediyorum

• Hâla bir makine ariyorum. Yardim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önerilen makinelerin neyini begenmediginizi soylerseniz başka tavsiyeler gelebilir. Bu şekilde tavsiyeler boşa gitmiş oluyor ve tavsiye verenlere karşı çok iyi bir davranış değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Önerilen makinelerin neyini begenmediginizi soylerseniz başka tavsiyeler gelebilir. Bu şekilde tavsiyeler boşa gitmiş oluyor ve tavsiye verenlere karşı çok iyi bir davranış değil.

Sadece sony tavsiye edildi.
    Ikinci el temiz digerini bulamadim.
    Sanki onlarca aciklamali , sebepleriyle , rakipleriyle karsilastirilmiş yorumlar gelmiş gibi konusuyon.
    Insaf iki makine tavsiyesi geldi.
    4-5 tane olsun arastiricam

• Canonpower shot sx520

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 9 Ağustos 2015; 20:17:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

quote:

Önerilen makinelerin neyini begenmediginizi soylerseniz başka tavsiyeler gelebilir. Bu şekilde tavsiyeler boşa gitmiş oluyor ve tavsiye verenlere karşı çok iyi bir davranış değil.

Sanki onlarca aciklamali , sebepleriyle , rakipleriyle karsilastirilmiş yorumlar gelmiş gibi konusuyon.

Ben size canon eos m oneririm. Bu makinenin tek eksik yonu yavas olmasi. Ama goruntu kalitesi ve videosu cok iyi. Sizin hiza zaten ihtiyaciniz yok.

Vatanin sitesinden bakin canon eos m i

• Fascism kullanıcısına yanıt
    500-600 liraya onlarca "iyi" makine yok. O yüzden birkaç seçenek içinden seçim yapmanız lazım. Hele sıfır düşünüyorsanız çok daha az seçenek var. Ben de Nx Mini önereyim. Her ihtiyacınızı karşılar. Küçük ve hafiftir ama görüntü kalitesi çok iyidir, şarjı efsanedir, ekranı dokunmatiktir ve 180 derece döner, wifi var ve size uyabilecek tarzda, birçok çekim modu (panorama, ışık izi, hdr, şelale, hareket dondurma vs) mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thediskavrici

quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

quote:

Ben size canon eos m oneririm. Bu makinenin tek eksik yonu yavas olmasi. Ama goruntu kalitesi ve videosu cok iyi. Sizin hiza zaten ihtiyaciniz yok.

Vatanin sitesinden bakin canon eos m i

Canon eos m 700 tl ye teknosada buldum.
    Fotografciligi isin aslinda fazla sevmedigim için bu makine inceligi , 650 d nin kalitesini verdigi icin ve dokunmatik ekranli oldugu icin hosuma gitti diyebilirim.
    Biraz daha arastirip alma imkanim yuksek hem bakarsın teknosa indirim kodu , çeki vb kombo yapilabilir.
    Benim ihtiyaclarimi karsilayacak gibi duruyor

• quote:

500-600 liraya onlarca "iyi" makine yok. O yüzden birkaç seçenek içinden seçim yapmanız lazım. Hele sıfır düşünüyorsanız çok daha az seçenek var. Ben de Nx Mini önereyim. Her ihtiyacınızı karşılar. Küçük ve hafiftir ama görüntü kalitesi çok iyidir, şarjı efsanedir, ekranı dokunmatiktir ve 180 derece döner, wifi var ve size uyabilecek tarzda, birçok çekim modu (panorama, ışık izi, hdr, şelale, hareket dondurma vs) mevcut.

Sanalpazardaki nex 3n ihtiyaclarimi karsilayack gibi duruyor.
    Canon eos m ile kiyaslamaktayim. Isin acikcasi nex 3n sizin attiginiz linkten uygun bir yerde bulamadim.
    Lens 16-50 olmasi 55 olmamasi dezavantaj olur mu ?

• Fascism kullanıcısına yanıt
    Daha az zoom yapabilirsiniz ama fark çok az. Resimdeki kadar fark var. O fiyattan daha iyi bulunmaz herhalde. Verdiğim linkte aylardır o fiyattan satılıyor ama sadece 2 kişi almış. Onları da ben yönlendirmiş olabilirim. Neden satılmıyor anlamak güç.

• quote:

Daha az zoom yapabilirsiniz ama fark çok az. Resimdeki kadar fark var. O fiyattan daha iyi bulunmaz herhalde. Verdiğim linkte aylardır o fiyattan satılıyor ama sadece 2 kişi almış. Onları da ben yönlendirmiş olabilirim. Neden satılmıyor anlamak güç.

Açikcasi nex 3n yazinca hic kullanici yorumlari vb çikmiyor.
    Canon eos m de ise durum böyle değil.
    Sanirim reklam yetersizligi var. Nex 3n'i türkce forumlarda sitelerde goremiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.