Merhaba arkadaşlar..Öncelikle forum u uzun süre inceledim.yorumlar,tavsiyeler,öneriler derken her konuyu okuduğumda başka bi model e doğru sürüklenmekten artık ne yapacağımı şaşırdım
Aradığım Amplifikatör ü olan ve aktif bass ı olan hem kısık seste hem yüksek seste net ve güzel bir ses alabileceğim ve özellik ve uyumluluk olarak ileride sorun çıkartmayacak bi sinema sistemi...Burda bu konu hakkında çok bilgili arkadaşlarımız var tavsiyelerini bekliyorum....
Sistemi bağlayacağım Tv 105 ekran SamsungProjeksiyon TV Virtual dolby surround desteklemekte. DvD için henüz bir karar vermedim....
Fiyat olarak ayırdığım bütçe 500 - 700 arasında bi sistem...Sanıyorum forumda bazı arkadaşların ist te dükkanlarıda var fiyat teklifi yaparlarsa dükkanlarına gelip sistemi dinleyerek satın alabilirimde fiyat teklif i yazar veya pm atarlarsa sevinirim...Pm atanlar tel numarası yazarlarsa sevinirim...
z5500
z5500 Yada 2. el Jamo S 606 HCS 3
İleriye yönelik, kendinden decoderli, güçlü, dijital ve fiyatı en uygun şu an için tek ses sistemi var, o da logitech z5500.. 3 yıldır kullanıyorum, şu ana kadar daha iyisi home cinema ve multimedya için yok denilebilir.
Aslında benim de ilk düşüncem Z5500 almak tı fakat forumda bazı arkadaşlar sinema sisteminde kullanıldığında zayıf kaldığını yazmışlar :S Daha çok müzik dinlemeye yönelik bi sistem olduğu hakkında yorumlar var.
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur54
Aslında benim de ilk düşüncem Z5500 almak tı fakat forumda bazı arkadaşlar sinema sisteminde kullanıldığında zayıf kaldığını yazmışlar :S Daha çok müzik dinlemeye yönelik bi sistem olduğu hakkında yorumlar var.
Aksine 5.1 bir sistemin, müzik dinlerken zayıf kalması lazım. ?!
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur54
Ben z5500 öncesinde creative gigaworks s750 7.1, megaworks thx550, inspire 5700,.. ve başka bikaç set daha kullandım. Tüm bunlar içinde sinema için en iyisi z5500 dür diyebiliyorum. Ardından 2. set olarak jazz 9940b derim ama o set piyasada yok. Creative setlerden bana hitap eden bir sinema seti malesef yok, o nedenle size z5500ü gözüm kapalı önerebiliyorum. Yoksa bu forumda 4,5 yıldır yazıyor olmazdım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme