Şimdi Ara

500 - 750 milyon arası Cep telefonu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 500 - 750 milyon arası bir fiyata cep telefonu almayı planlıyorum ne tavsiye edersiniz..

• Al birtane SX1 rahat et.
  • CX65 AL dErIM. bENce çok güzel telefon....
  • 6600
  • Öneriler nedenleri ile beraber yazılırsa daha makul olur ;)
  • motorola e398,sony ericsson k700,siemens cx65,sx1'i öneririm o fiyat aralığında.
  • SYBİAN ÖNEMLİ DEĞİL İSE 6230

SYBİAN İSTİYORSAN NOKIA 6600-7610
    SIEMENS SX1
    SONY ERİCSSON P800 VEYA 2.EL P900 (700-800 ARASI)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞIM BANA KALIRSA HİÇ DÜŞÜNME NOKİA 6600 YADA 7610 AL ÇÜNKİ NOKİA TELEFONLARI KADAR HİÇ BİR TELEFONUN PROGRAMI CARTI CURTU YOK EĞER ADAM GİBİ KULLANACAM PROGRAMLARI OYUNLARI YÜKLİYCEM DİYORSAN KESİNLİKLE NOKİA DERİM VE 6600
  • Ben P800 ya da P900 derim..
  • kesinlikle p 800 tavsiye edilir
  • 800 milyon civarı 7610 mevcut. Ben kullanıyorum ve memnunum. İşletim sistemi var, 1MP kamerası var, 8+64mb hafızası var. Daha ne olsun? Tavsiye ederim.
  • 6600
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmaster

6600

P800
    Şaka bir yana bence git bu telefonlara bir bak iyice incele hangisi içine sinerse onu al...
  • P800,SX1, 6600 arasında düşün derim işletim sistemli istiyorsan

İşletim sistemine gerek yok, o da ney dersen ; Nokia 6230 al siyah ..
  • tavsiyem nokia 6600 dir.
    cünkü bu fiyatlar arasinda gerek fiyat/performans gerek kulanislilik bakimindan en iyi telefon.symbian,vega camera,6+32 mb mmc.
    6600 alirsan oyun,program,melodi...vs gibi seyleride hemen elde edebilirsin.......
  • 7610 iyidir.
  • kardeş telefonda ne aradığın önemli...görüntüsü umrunda değilse,işlevi önemliyse kesinlikle 6600.Bu telefonda tv seyretmekten tut,uzaktan kumanda olarak kullanmak,süper kaliteli görüntüler eşliğinde oyun oynamak,e-mail olaylarına tamamen dalmak herşey süper.cep bilgisayarı bilgisayarı gibi bişey.aklına gelen hemen her programı yükleyebiliyorsun.Mp3 dinlemek biraz düşük kaliteli(çünkü mono stereo değil) Ve daha bir sürü bende şu an 6600 kullanıyorum.Ha bir kötü özelliği var o da mesaj yazarken türkçe karakter kullanmaman gerekmesi...Bunun dışında kardeşim ben telefon istiyorum hokkabaz falan değil dersen en basitinden 1100da keser seni :)
  • ewt ama iyi bisi olsun isletim sistemi olsun diyosan en kullanislisi 6600
  • arkadaşım hiç düşünme derim sx1 in sıfırı 630 a düşmüşken hemen al derim pişman olmayacaksın kesinlikle
  • yes symbian:

6600, p800 ikinci el p900

no symbian thenks:
    6230 black
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.