Bildirim
500 bedava sms ım ne kadar kaldı....
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: caner_8958
ben 39 kontore 500 ucretsız sms yaptım ancak bu mesajlarımın kac adet kaldıgını weya bıtıp bıtmedıgını ogrenmem mumkunmu cunkı mesaj yollayamıyorum...bulen arkadaslar warsa sımdıden tesekkur ederım...
mesaj gönderebilmen için hattında en az 1 kontör olması gerekiyor.
kalan mesaj adetini 9333 arayarak veya kontor yazıp 9333e ücretsiz mesaj göndererek öğrenebilirsin.
akşam saatlerinde şebeke yoğunluğu nedeni le bazen mesajlar gönderilemiyor. tabi bu durum bulunduğun bölgenin yoğunluğuna göre değişkenlik gösterir. mesela şehir içinde yaşayanlar bu sorunla çok karşılaşıyor.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana -
menu>aveaSIMsevis>servisnumaraları>asistan>kredi>kalan=msj göndereliyor ve sonuç geliyor.
yada 9333ü arayarak -
quote:
Orjinalden alıntı: bilalalkan
quote:
ben 39 kontore 500 ucretsız sms yaptım ancak bu mesajlarımın kac adet kaldıgını weya bıtıp bıtmedıgını ogrenmem mumkunmu cunkı mesaj yollayamıyorum...bulen arkadaslar warsa sımdıden tesekkur ederım...
kalan mesaj adetini 9333 arayarak veya kontor yazıp 9333e ücretsiz mesaj göndererek öğrenebilirsin.
akşam saatlerinde şebeke yoğunluğu nedeni le bazen mesajlar gönderilemiyor. tabi bu durum bulunduğun bölgenin yoğunluğuna göre değişkenlik gösterir. mesela şehir içinde yaşayanlar bu sorunla çok karşılaşıyor.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Şu hatayı düzeltiyim. 1 kontörün olması gerekmiyor. Benin hattımda 350 - 400 bedava mesaj hakkım varken kontörüm sıfır olduğu halde bedava mesajları gönderebiliyordum. Ulaşıyordu da. Hatta üstüne cevap alıp gönderebiliyordum da. KOntörle alakası yok yani bu mesajların.
-
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: bilalalkan
quote:
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Şu hatayı düzeltiyim. 1 kontörün olması gerekmiyor. Benin hattımda 350 - 400 bedava mesaj hakkım varken kontörüm sıfır olduğu halde bedava mesajları gönderebiliyordum. Ulaşıyordu da. Hatta üstüne cevap alıp gönderebiliyordum da. KOntörle alakası yok yani bu mesajların.
sıfır kontör ile mesaj gönderilemiyor diye biliyorum... daha geçen hafta arkadaşımda 0 kontör + 460 hediye sms varken mesaj gönderemiyordu.
senin dediğin ne zaman olmuştu
-
Yeni oldu. En fazla 3 hafta geçmiştir üstünde. Şimdi kullanmıyorum değiştirmiş olabilirler. Şu anda AVEA faturalı kullanıyorum. Sıfır kontörüm vardı mesaj alıp gönderebiliyordum. Senin arkadaşının hattı belki eski mobil öğrenci hattı olabilir. Onlarda da kontör yğkleyince mesaj hakkı vberiyo ve onları kontör olmadığı müddetçe kullanamıyosun. O şekilde olmuş olabilir. Ya da AVEA mesaj gönderip almayı sınırlandırdı. -
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
Yeni oldu. En fazla 3 hafta geçmiştir üstünde. Şimdi kullanmıyorum değiştirmiş olabilirler. Şu anda AVEA faturalı kullanıyorum. Sıfır kontörüm vardı mesaj alıp gönderebiliyordum. Senin arkadaşının hattı belki eski mobil öğrenci hattı olabilir. Onlarda da kontör yğkleyince mesaj hakkı vberiyo ve onları kontör olmadığı müddetçe kullanamıyosun. O şekilde olmuş olabilir. Ya da AVEA mesaj gönderip almayı sınırlandırdı.
sms kampanyasından alacağın kontörleri 0 kontör varkenn kullanamıyorsun ben ve birçok arkadaşımın başına geldi.
senin kullanman belki bi bug olabilir ama genel anlamda kullanılmamaktadır. -
ben de kullanabiliyorum 0 kontorum varken.k ilginç ve hattım da çok eski değil bi kaç aylık bi hat -
quote:
Orjinalden alıntı: erencaner
ben de kullanabiliyorum 0 kontorum varken.k ilginç ve hattım da çok eski değil bi kaç aylık bi hat
eet diyorum ya bazıları kullabiliyor , bazıları kullanmıyor hattın kullanım süresi ile alakası yok bence -
"kontor" yaz 9333'e SMS olarak gönder -
Telefonundan avea menüden öğrenebilirsin ya da 9333 arayabilirsin -
en sağlıklısı 9333'ü aramak.. -
Kontörüm yokken "kontor" yazıp 9333 e gönderiyorum. sadece kalan sms i söylüyor... -
9333 e "kontor" diye bi mesaj attım. 94 bdava sms im kaldığını. sıfır kontorum olduğu için bunları kullanamayacağımı ancak kontor yüklersem kullanabileceğimi söyledi ama ben yine de mesaj gönderebiliyorum :) -
9333 -
9333 halleder bu işi serkanında dediği gibi knt miktarı önemli değil -
ilginç ama güzel:))
quote:
Orjinalden alıntı: temizkopat
9333 e "kontor" diye bi mesaj attım. 94 bdava sms im kaldığını. sıfır kontorum olduğu için bunları kullanamayacağımı ancak kontor yüklersem kullanabileceğimi söyledi ama ben yine de mesaj gönderebiliyorum :)
-
yaw su 1 ayda 1 kere yukleme kotu olmus keske istedgin kadar olsaymıs -
evet ama yine de güzel:)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sim menü nedir
- ipsos dolandırıcılığı
- puk kodunu girdikten sonra yeni pin hatası
- telefon numarasından tc bulma
- çağrı yönlendirme koşulsuz ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- gizli numaradan arama
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- özel numara bulma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X