Şimdi Ara

500 Gb Harddiskimde Sorun ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar. benim sorunum yeni bir 500 gb hard disk aldım format attım kurdum neyse sımdı c ve d var 2 bolum c nin kapatisesi 142 gb . d nin kapasitesi 202 gb . benim hard diskim 500 gb . bilgisayarima sag tus yaptım yonet dedim disk yonetimi dedim c ve d yi goruyorum bilgileri dogru yanında yeşil renkle boş alan diyor sag tus diyorum yeni mantıksal sürücü diyorum en sonunda beklenmeyen bir hata oluştu.hata ile daha fazla bilgi almak için Sistem olay Günlügünü denetleyin.Disk yonetimi konsolunu kapatın veya bilgisayarı yeniden baslatın hatası alıyorum acaba ben o boşta olan 121 gb ı nasıl yeni birim yapabilirim?

• hhd yi ilk aldığında partışını fdisk yöntemiyle yapman daha sağlıklı olurdu + 500 gb lik hdd için anakartın uygunmu bunu araştırdınmı hiç ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encaflownester -- 22 Temmuz 2009; 21:25:50 >
  • anakartım yeni nesil sanırım sorun olmaz gigabyte in bir modeli ama hatırlamıorm
  • hddyi baştan yapılandır derim bunun içinde işletim sistemi kurulum ekranından deil fdisk yöntemiyle yap sorununu çözersin...
  • tamam saolasin dostm yardımın ıcın denicem yedeq alıp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.