Şimdi Ara

500 GB. HDD seçimi WD mi Seagate mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 Gb lik hdd seçiminde cok kararsız kaldım WD mi Seagate mi bir türlü kara veremiyorum su an 250 Gb + 80 Gb.kil 2 tane WD kullanıyorum cok sessiz ısınma sorunu yok ve problemsiz herkez seagate daha performaslı diyor ama kafa vurma sesi ve sesli calişma problemi olanlar var bir de çin malı taiwan malı olayı var. buda karar vermeyi zorlastırıyor. 500 luk WD kullanan arkadaslar bu hdd den memnunmu

• Kafanı iyice karıştıralım 500 Samsung al. Fiyat açısından WD ve Seagate'den de daha uygun, Kadıköy'de nakitle 80$+KDV'ye alırsın. Kredi kartı taksitle de 88$+KDV yaparlar.

Genel olarak sessiz, serin ve hız olarak da fena değil. Şu an 2 tane var elimde iyi çalışıyorlar.
  • Samsung düşünmüyorum arkadasın aldığı 3 samsung hdd de ancak 1 ay dayanabildi. Oldukca buyuk film arsivi olarak kullanacağım
  • Bu dediğin WD 500 gb HDD'yi kullanıyorum. Kesinlikle söyleyebilirmki alırken tek düşüncem WD'nin kalitesi ve sağlamlığıydı. Sessiz ve oldukça hızlı bir ürün. Çalışma sıcaklığı oldukça düşük ve tepkime süresi çok iyi. 2 hafta oldum alalı sistem ve HDD'yi en ufak bir şikayetim olmadı, Harddisk ile ilgili olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jack the ripper

Samsung düşünmüyorum arkadasın aldığı 3 samsung hdd de ancak 1 ay dayanabildi. Oldukca buyuk film arsivi olarak kullanacağım

Arkadaşının sorunu güç kaynağındandır.. Genelde akla gelmez ama PSU'da yetersiz/düzensiz voltaj'da ilk bozulup kafa atan, bozuk sektör yapan HDD'lerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mselcuks -- 6 Haziran 2008; 16:21:34 >
  • 500gb wd var bnde şuan nerdeyse 440gb ı dolu bi sorun yok
    ocak/şubat ayından beri kullanıyorum
    sadece biraz fazla sesi çıkıyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 6 Haziran 2008; 3:25:57 >
  • WD kesinlikle !! daha iyisi yok ne maxtor ne seagate...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jack the ripper

Samsung düşünmüyorum arkadasın aldığı 3 samsung hdd de ancak 1 ay dayanabildi. Oldukca buyuk film arsivi olarak kullanacağım

En iyisini yapıyorsun...
  • herkeze tesekkurler WD alayım ben yine
  • sakın!!!!!.... seagate al performans çok farkeder...
  • çok araştırdım. kesinlikle segate derim. kullanıyorum , memnunum. ne ses ne takılma ne de başka bi sorun vermediş şimdiye kadar.
  • iki tane seagate disk elimde patladı. içinde özel arşivlerim ve yedeklerim vardı. pc golda rica ettim teknik servis birininin boardını değiştirdi verilerim kurtuldu diğeride mekanik olarak arızalı olduğu için verilerim gitti. yedekleme için wd 500 gb aldım çok mennunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueprince79

çok araştırdım. kesinlikle segate derim. kullanıyorum , memnunum. ne ses ne takılma ne de başka bi sorun vermediş şimdiye kadar.

seagatemi sessiz bıraksana ya
    en sesli hdd seagate
    Samsung forever
  • kesinliklew maxtor al...seagate te kullandım samsungta ama en verimlisi maxtorZZZwd ile bilgim yok yani kendim kullanmadığım için bişey demem....
  • Philips öneririm.
  • seagate hiç kullanmadım ama elimde WD 500 GB var. Tek bir sorun yaşamadım. Çok kaliteli bir ürün.
  • 2 seçeneeğin var kardeş.Samsung da Segate de WD de kullandım.Hepsi aynı kardeş.Ses vs.. Ama performans bakımından aşağıdaki 2 hdd diğerlerinden üstün.

Kaynak :http://www.hdtune.com/

1-) Samsung HD501LJ
    2-) Seagate ST3500641AS
  • walla her markadan kullandım hiç sorun yaşamadım.yalnız bi serviste pc teknisyeniyim.seagate baracudalardan seriler halinde değişim yaptık.devamlı arıza çıkardılar.onu söyleyebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.