Şimdi Ara

500 GB Sata SSD Önerisi (860 Evo muadili olabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopum için 2. ssd'yi arıyorum 1. ssd'de Windows kurulu ancak pek kaliteli bir şeyler almak istiyorum Samsung evo 860 gayet iyi ancak fiyatı aşırı tuzlu , yapacağım şeyler Linux kuracağım bir kısmına geriye kalan kısmı Windowsa bırakacağım , yazılım geliştirme C/C++ asm , Web için asp.net mvc c# ve php mvc , database mevzuları vs. Oyun olarak battlefield 4 , apex legends , elite dangerous , need for speed 2015 oynuyorum ancak 1 tb harddisk pek yavaş kalıyor elimde ki 1 tb harddiski backup olarak kullanmayı planlıyorum.

500-400 TL civarı 500 GB ssd arıyorum sandisk , kingston , crucial , gigabyte , western digital alsam pişman olur muyum ?

Az ısınan kronik sorunu olmayan bir model olursa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 6 Ocak 2021; 21:39:10 >

• Crucial BX100 250gb serisini sorunsuz kullandım sattım halen kullanılıyor biraz da şans meselesi sanırım bu ama MX500 serisini önerebilirim;

560 MB/s /  510 MB/s 

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-crucial-mx500-ct500mx5001-2-5-sata-3-0-fiyati,193288889.html

• Kingston'un üst model ssdleri pişman etmez.ben kingston kullanıyorum ssd alsam yine kingston alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.