Şimdi Ara

500 GB SEAGATE HDD BOZULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.1 haftadır pc ile ilgili anlayamadığım donmalar vardı,pc takılıyordu.Aldırış etmedim.Fakat gelgelelim sorun çıktı ve daha sonra pc açılışta boot media hatası vermeye başladı.Sorunun nerden kaynaklandığını anlamak için pc yi komple söktüm.Ramlari denedim.ekran kartını denedim.Daha sonları biostan floopy disk i kaldırıp harddisk ten aç dediğimde bi türlü hdd yi gösteremedim.HDD çalışmıyor başka pc lerde denedim sonuç aynı garantili ürün içerisinde çok önemli bilgiler filmler,fotoğraflarım vardı pc görmediği halde bu harddiskin içerisindeki bilgileri nasıl kurtarabiliriz.Servise versem kurtarabilirlermi??Konu ile ilgili bilgileri olan paylaşırsa sevinirim teşşekkürler..

• seagatetin yeni nesil 7200.12 disklerinde genel bir sorun var. seagate bu konuda firmware update ti yayınladı. hdd kilitlendiyse artık çözümü olmuyor ama kilitlenmeden önce firmware update ti yaparsan sorun çözülüyor.

google da birsürü konu var bu sorunla ilgili. inceleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonersec

seagatetin yeni nesil 7200.12 disklerinde genel bir sorun var. seagate bu konuda firmware update ti yayınladı. hdd kilitlendiyse artık çözümü olmuyor ama kilitlenmeden önce firmware update ti yaparsan sorun çözülüyor.

7200.12 de daha çökme yaşayana rastlamadım. 7200.11 serisi olmasın dediğiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonersec

seagatetin yeni nesil 7200.12 disklerinde genel bir sorun var. seagate bu konuda firmware update ti yayınladı. hdd kilitlendiyse artık çözümü olmuyor ama kilitlenmeden önce firmware update ti yaparsan sorun çözülüyor.

Arkadaş hdd nin serisini söylememişki. Ayrıca Seagate 7200.12 serisinde çökme sorununu çözdü
  • seagate 7200.11 serisi arkadaşım bios tan gözükmüyor başka pc lerde denedim fakat görünmüyor. servis içerisindeki verileri kurtarabilirmi.?
  • bu modelin sorunları üzerine forumda konu mevcuttur::::: yeni konu açılmasına gerek yoktur

ordan devam ediniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.