Şimdi Ara

500 Gbyte WD5000AAVS Caviar Greenpower HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Western Digital'in Caviar Greenpower serisi 500 Gbyte'lık WD5000AAVS serisi harddiski var. Bunu WD 1 Tb mybook world edition ethernet HDD'inin içinden çıkardım. Çift harddiskti. A ve B olmak üzere iki harddisk. Bendeki A harddiski arızalı. Boardu yandı galiba ve benim acilen içindeki verileri kurtarmam gerekiyor. Bunun için WD5000AACS serisi harddisk lazım. WD5000AAVS serisi harddisk sanırım artık üretilmiyor yada bulmak gerçekten zor.

WD5000AACS 500 Gbyte'lık Caviar Greenpower serisi harddisk bulabilir miyiz? Ya da bilen duyan varsa satmak isteyen olursa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Teşekürler.

Benim harddisk'in resmi:
     500 Gbyte WD5000AAVS Caviar Greenpower HDD

• SELAM BEN GÖKHAN ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN AYNI OLAYI BENDE YAŞADIM ELİMDE WD5000 AAVS KARTI BULUNMAKTA BENDE YANAN KARTIMI İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM Bİ ARKADAŞTA DİSKİN AYNISINDAN BULDUM BURDA ALDIM VE NEMİ OLDU ÇALIŞMADI HDD KAFAYIDA BOZMUŞ HERALDE ELİ,MDE ÖLE DURUYOR. İÇİNDEKİ ARŞİVİM İÇİN ÇOK UĞRAŞTIRDI BENİ
  • servis bu konuda yardımcı olamaz mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

servis bu konuda yardımcı olamaz mı acaba?

Daha önce benzer olay benim başıma geldi. Seagate marka hdd arızalanmıştı ve servise götürdüm. Kartının arızalı olduğunu ve diskin kendisinde bir sorun olmadığını içinde önemli verilerimin olduğunu söylesemde. Hdd nin kartının değişiminin yapılmayacağını arızalı ise tamamının değiştrileceğini söyledi.

@GOKHAN-SEN

konulardaki mesjlarınızın büyük harf olmamasına özen gösteriniz.
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler,

Maalesef harddiski kurtaramadık, bir ara çalışır gibi oldu ama verilerin bir kısmı çöp oldu, servisi de bunun tamiri yok deyip para iadesi yaptı.

Giden verilerin üstüne bir bardak soğuk su içtik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.