Şimdi Ara

500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    para biriktirmeye çalışıcam dediğin mantıklı ama fazla zamanım da yok bilgisayarda donma oluyor çizim yaparken Solidworks kullanırken çok sıkıntı yaşıyorum onlar için de bi çözüm olsun dedim

Zaman ayırıp ilgilendiğin için çok sağol kardeşim benim Allah razı olsun
  • Sabit hakli psu da sıkıntili sen parayi biriktir sisteme zarar verme 1000 bile yapsan ikinci elden fistik gibi sistem yapariz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    İşlemci overclock için ne yapmalıyım peki bu konu hakkında yardımcı olabilir misin çok şey istedim bu gün
  • bu işin sonu onu gösteriyor zaten para olmazsa elimizde patlayacak yoksa

artık kyk parasının yatmasını bekliyecez napalım :)
  • İstersen yavas yavas toplayalim teker teker cpu+motherboard+ram uclusunu alip gerisini sonra almak senin icin mantikli olur

• ben o zaman bütçeyi yükseltmeye çalışayım birazdaha

Allah tan birşey olmazsa tekar iletişime geçeriz sana da uygun olursa
  • Ben her gunun min. 10 saati burdayim :)) okulda iste evde hep takiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: supros

para biriktirmeye çalışıcam dediğin mantıklı ama fazla zamanım da yok bilgisayarda donma oluyor çizim yaparken Solidworks kullanırken çok sıkıntı yaşıyorum onlar için de bi çözüm olsun dedim

Zaman ayırıp ilgilendiğin için çok sağol kardeşim benim Allah razı olsun

phenom 2 x4 2600
    2+2 = 4gb
    gts250 - 1024 - 256 bit
    herşeyim bu gta4 60 fps üzeri alıyorum, tüm ayarları en sona çektim. ama artık sıkıldım gta4 oynamıyorum.
    Elder Scrolls V Skyrim şu oyunda hiçbir sıkıntı kasma yaşamıyorum. yine herşey fullde.
    gts250 çok güzel bir ekran kartı, tabi 1024 mb sanırım =)
    Xp düzgün bir işletim sistemi kullanıyorum. hiçbir sorun yok.
    ps6 da hiç kasmıyor. solidworks kullanmadım.
    param var pc fiyatları yüksek diye almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabit771 -- 27 Aralık 2015; 2:29:21 >

• tamamdır o zaman para birikimine göre irtibata geçicem inşallah

İlgin için çok sağol kardeşim
  • Butceni 600 yapsan bile bu ucluyo on numara kurariz ddr3 bir sistem ramleri amazondan aliriz max. 1 1.5 haftada gelir. Geri kalanini forum + sahibinden ben sana yardimci olucam oazarlik konusunda iyiyimdir :)))

• kyk parası biriksin dur bekle o zaman :D
  • Senden haber bekliyorum butce konusunda haberin ola

• sabit771 S kullanıcısına yanıt
    fiyatlar çok pahalı gerçekten bir de maddi durumlar da pek iyi değil Allah sonumuzu hayretsin
  • Amin, ayni durum bendede mevcut 6.nesil yapicaktim kendime durumlar el vermeyince 2016 amd zen mimarisini bekliyim dedim hem belki durumlari toparlarim diye.

• inşallah toparlarız be kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: supros

fiyatlar çok pahalı gerçekten bir de maddi durumlar da pek iyi değil Allah sonumuzu hayretsin

bak benim pc neredeyse 7 yıllık ama nerdeyse sıfır gibi çok hızlı. pes 2013 de gram kasma yok. tüm oyunları 1280 x 1024 de oynarım.
    xp de çalışan bütün oyunları full en son ayarda oynuyorum. yalnız xpde kalmadı. direct 9 lu oyunlarda kesmiyor artık.

Amd Phenom 2 x 4 işlemci efsane.

satmayı düşündüm. bana verdikleri fiyat 250-300 tl oldu =)
    sahibinden denilen siteye baktım 700-900 den satmaya çalışıyor millet.

eee sıfır fiyatları normal olsaydı veya insanlar düzgün olsaydı,
    phenom2 x4 - 1-2 gb ekran kartlı ddr3 lü bir kasayı 350-400'e alırdın sen en fazla.

daha bir ay önce r9 380 4 gb ekran kartı sapphire 787 tl miş. not defterine kayıt etmiştim. bu akşam baktım 823'e çıkmış sıfırı. 1 ayda 50 lira zam nerden geliyor bu zam ? dolarda aynı gidiyor hatta düşmeye başladı.

para biriktirdim boşta param var. bilgisayar alamıyorum fotoğraf makinesi almıyorum alamıyorum. çünkü geçen yıl 1700 tl olan bilgisayar bu yıl 3000 tl yi aşmış durumda...

neyse benim diyeceğim şu, tanıdıktan falan 2.el düzgün birşey bulursan düzgün fiyatla bulursan alırsın. yoksa beklemeye devam =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabit771 -- 27 Aralık 2015; 2:41:38 >

• Gtx 750 ti alin 2. Elden 330 liraya.. Islemciyi biraz OC yapabilirseniz yapin iyi gelir. Ve tabii ki de patchleri duzgun yapin yoksa inanilmaz kasma yapiyor.

Bu arada ogrenciyim diye umitsizlige kapilma... Elimde hicbir sey yokken 1. Sinifta g2020 2 GB ram ve onboard ekran kartiyla baslayam seruvenim sonra 5770, ardindan islemciyi i3 2100 sonra da rkran kartini gtx 660 a cevirmemle devam etti. Rami 4 indan sonra da 6 yaptik 2. Senede. Gene 2. Senede 1080p monitore de gectim... Zamanla hepsi oluyor. 400 lira kredi burs alacaksin basvurduysan her turlu para arttirip yapabilirsin. Disarda 15 liraya burger yiyecegine git 5 liraya kirpidesi ye hatta evde ye yemek yapabiliyorsan. 500 e olmaz dediklerine bakma 500 e dual core islemci h61 anakart 4 gb ram kasa ve psu ve 5770 topladım zamaninda..gta 5 icin de 1 ay daha sabredersin alirsin. Elindekileei de cikarinca uygun fiyattan tamam iste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabit771 S kullanıcısına yanıt
    para biriktiricem artık fiyatlar uçuk dediğin gibi Kadıköy yazıcıoğluna da bi keşif yapmaya gidebilirim :)
  • Aynen oyle sifirdan bu kurla bir cacik olmaz sifir kondisyonda kelepirlere bakmak lazim

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    benim aklımdaki de bu işte para biriksin o sırada elimdekileri çıkarmaya bakıcam. Öyle burger falan bana göre değil zaten anadolu çocuğuyuz kombe yiyoruz gerekirse :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.