Şimdi Ara

500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemciye fazla yüklenmeyi Nasıl engelleyebiliriz o Zaman :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supros

Gta 5 gibi bi oyuna o MHz değeri az gelmez mi ki

kardeşim sana burda dün akşamda yazdım. bu özelliklerde,
    yazdığın ekran kartıyla ramleri 8'e çıkarsanda gta 5 oyununu giriş seviyesinde oynarsın.
    arkadaşa sormuşsun ama ben yanıtlayım.
    +
    oyunun kendisi işlemciye yüklenir onu engelleyemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabit771 -- 28 Aralık 2015; 4:49:10 >
  • sabit771 S kullanıcısına yanıt
    Yüksek seviyeler lazım bana kardeşim onun için ekran aldım :)

• Benden sana tavsiye cozurnurluk ne kadar yukselirse islemci yuku o kadar azalir

• quote:

Anakart: Asus P5Q-PRO

İşlemci: İntel Core 2 Quad Q6600 Socket: LGA 775

Ram: OCZ RAM DDR2 2GB (2 ADET)

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTS 250 512Mb 256bits

Elimde 400-500 tl bütçe var öğrenciyiz malum fazla yok :)

Bu bütçe ile sağlam bir sistem yükseltmesi yapmak istiyorum ilgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim.

500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar

500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar 500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar 500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar 500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar

Bu parcalar elinde ise 2.el bir gpu ve eyer anakartin destekliyor ise aliexpressden intel xeon e5450 gibi bir islemci alip anakarttan ve 775 soketten alabilrcegin en yuksek performansi en ucuz yola alabilirsin 2.el olarakda psu besledigi noktaya kadar 750 ti veya yakin seviyelerde mumkun oldugu kadar dusuk tuketimli bir kart alip kullanman en ucuz yol ile en yuksek performansi bu sekilde alirsin

• 4 k da bile izlersin. Dikkadft et izlersin diyorum

• Hocam 500'e değil ama 1100 liraya (Harddisk dışında) AMD 7870K Apu'lu bir kasa toplarsın ve on numara oyun oynarsın.

• supros kullanıcısına yanıt
    175 tl msi ddr2/ddr3 combo 775lga anakart
    100 tl (yaklaşık ) 4gb 1333 mhz kingston cl9 ram
    200 tl (yaklaşık) gt730 msi 2gb
    Artan ile de ek fan takarsın kasaya ısınma sorunun azalır
    Herhalde en dengeli ve idarelik olacak olan bu
    Texture orta gerisi düşük ayarda kasmadan oynatır diye düşünüyorum
    İlgini çektiyse pm atabilirsin :)
  • Su anda haykirdim resmen onerdigin sisteme bak ya gt 730 u 750 ti ile kiyasliyosun 200 tl 730a verene kadar 750 ti almak mantikli

• 750ti ve 6-8gb ram ile oyun güzel bir şekilde oynanır. zaten önerilen ekran kartı 660. 750ti'ye eşit. İşlemci sıkıntı.

GTA 4 oyna diyen arkadaşlar hiç GTA 5 oynamamışlar belli çünkü GTA 5, 4'ten daha iyi çalışıyor. 4'ü kaldıran 5'i de kaldırır.

İşlemciye OC yapmak performansı belirgin arttırır. Üreten adamlar da OC yapmasını biliyorlar da, OC yapılmışını daha pahalıya satmak varken neden her işlemciyi zorlasınlar.
  • Jb.ati kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben gtx750ti ile gt730 mu kıyaslıyorum ? Öyle bir şey dememişim orada farkındaysan ? Dengeli bir sistem kurmak için demişim. Üstüne bir de evet süper olur vga bağlantılı anakarta gtx 750 ti değil mi :) işlemcimiz q6600 ve sanırım bottleneck olayını duymadın diye tahmin ediyorum 800mhz'lik ddr2 ramler gta v açınca ne olur biliyor musun ? Boşta bir mb bellek kalmaz sen sadece ekran kartından ibaret bir mantıkla gidiyorsan daha çok gidersin kardeşim sen git pentium 4 yanına gtx750 ti tavsiye et bir şey olmaz zaten dimi :)
  • CVenturas kullanıcısına yanıt
    sisteme ek olarak 2 gb ram alsam

GTX 750Ti çok pahalıya geliyor bu özelliklere yakın GTA V hight kalitede gösterecek ekran kartı öneriniz var mı

bir de İşlemciyi değiştirmeme gerek var mı soğutma sistemim  500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar
    bu soğutma sistemi ile overclock yeterli olur mu?

• Sapphire r7 250x + sogutucu alip devam edilmeli anakart overclocka yatkin 4ghz gibi bir degere ulastirir seni cok rahat

Daha sonra i3 6100 gibi biseye gecilebilir

http://www.hepsiburada.com/silverstone-ar01-775-1155-1156-1150-1151-am2-am2-am3-am3-uyumlu-islemci-sogutucusu-sst-ar01-p-BD304016
    +
    http://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-r7-250x-vapor-x-2gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11229-05-20g-p-BD804273

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 28 Aralık 2015; 23:45:56 >

• öncelikle 2gb ram ile browser da gezinebilmen bile mucize kaldı ki sen oyun oynamaya çalışıyon.o 2g 4gb yap kesinlikle faydasını görürsün.1000 liralık sistem toplarsan düşük ayarlarda GTA5 oynarsın.en azından ben oynayabiliyorum.
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    sistemde 4gb takılı :) 6 yapmayı düşünüyorum
  • ben kendim 4 gb 800 mhz ram kullanıyorum q66ü0 kullanıyorum oyunlarda mhz degerleri çok fazla etki etmiyor. ben kedim fhd medium oynuyorum allahıma sonsuz sükürler olsun ki. ramdede 300mb gibi bi boş alaan kalıyor ha birde yazdığın yorumda kurduğun cümleye dikkat et...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jb.ati -- 29 Aralık 2015; 1:34:22 >
  • Jb.ati kullanıcısına yanıt
    Takılın madem ya siz :d ağır abi moduna da girdik zaten :d
  • quote:

sisteme ek olarak 2 gb ram alsam

GTX 750Ti çok pahalıya geliyor bu özelliklere yakın GTA V hight kalitede gösterecek ekran kartı öneriniz var mı

bir de İşlemciyi değiştirmeme gerek var mı soğutma sistemim  500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar
    bu soğutma sistemi ile overclock yeterli olur mu?

2gb ram de alinabilir fakat uyum konusu biraz sansa bagli olur. Ayni frekans ve zamanlamada almaniz gerek. Ve yinede uymama ihtimali var. Diger ramlerle ayni marka model alabilirseniz en iyisi olur. 6gb ram gta v e ucu ucuna yeter. Tamamen high ayar takintiniz varsa ikinci ele yöneleceksiniz. R7 265 GTX 650ti Boost gibi kartlara bakmaniz gerekiyor. 750ti 650ti boost dan daha yavastir. Ona dikkat edin. Sogutucu yeterli. Macun da saglamsa 3ghz civari gorebilirsiniz Q6600 ile. Deli gibi overclock olmuyor Quadlar.

Ek olarak windows 10da gta v bariz bir sekilde win7ye gore daha az bellek kullaniyor. 6gb ramde high ayar darbogaza sokabilir. Windows 10 katki saglar. 4gb ramle gta v oynamayi denedigimde hayal kırıklığı yasamistim. Oynanmiyor neredeyse. Oynayanlar nasil oynuyor merak ediyorum. 8gb ramle windows 7de %80 ram kullanimi görüyordum. Son %15 20lik dilimde zaten sistem ciddi yavaşlıyor. Onerim 8gb.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jb.ati -- 30 Aralık 2015; 1:08:30 >
  • Zalman CNPS9500 fan galiba o. Eğer öyleyse Asus p5q-pro'ya takamazsın onu. Demedi deme.

http://www.zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_775_eng.html
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.