Şimdi Ara

500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşlemci: İntel Core 2 Quad Q6600 Socket: LGA 775

Ram: OCZ RAM DDR2 2GB (2 ADET)

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTS 250 512Mb 256bits

Elimde 400-500 tl bütçe var öğrenciyiz malum fazla yok :)

Bu bütçe ile sağlam bir sistem yükseltmesi yapmak istiyorum ilgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim.

500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar 500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar 500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar 500 TL Bütçe ile bu sistem nasıl GTA V oynar

• supros kullanıcısına yanıt
    O sistem ve bütçeyle pek bişey bekleme derim dostum.
  • Butce az anakart ram islemci uclusunu kapsayan degisim en azindan sifir zor

Ekran kartini iyilestirsen bu sefer islemciye takilacaksin psuya da takilirsin buyuk ihtimal

2 ci elden uygun bir ekran karti ve psu islemciye overclock ile idare et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Queloon kullanıcısına yanıt
    bütçeyi elimden geldiği kadar zorlamaya çalışırım tavsiye edeceğin sistem varmı peki
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    sıfır zor senin dediğin gibi bende ikinci el toplama düşünüyorum ama bi yerden başlama sistemi de ona uydurmak lazım

mesala anakart bana en uygun olacak hangileri en azından anakartı bulup onun üzerine ekleme yaparız yada benim anakartı sabit tutup işlemciyi vs. yükseltsem olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: supros

sıfır zor senin dediğin gibi bende ikinci el toplama düşünüyorum ama bi yerden başlama sistemi de ona uydurmak lazım

mesala anakart bana en uygun olacak hangileri en azından anakartı bulup onun üzerine ekleme yaparız yada benim anakartı sabit tutup işlemciyi vs. yükseltsem olmaz mı

kardeşim 500 tl ile birşey yapılmaz. fiyatlar çok pahalı. 2. elide pahalı.
    2. el bile olsa 1500 tl den aşağı Gta5'i Gta5 gibi oynayamazsın.
    bence elinde hazır olan sistemle gta4 oynaman iyi olacaktır.
    Senin sistem yatirim acisindan olu bir soket ozellikle ddr2 ram olmasi zaten elinde q6600 varken napacaksin daha ust bir q serisi mi alacaksin masrafa degmez

Ddr 2 ram eklemek bulmak zaten zor pahali

Elindeki sistemi oyunda bir dene yetmeyen noktaya bakalim derim

Artik komple degisim zamani parca turup ekleyemiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 27 Aralık 2015; 1:53:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence en mantıklısı gtx 750 ti almak ve işlemci soğutucusu alıp işlemciye overclock yapmak. Güç kaynağı gts250 çalıştırabiliyorsa gtx750ti ekran kartını çok rahat çalıştırır. Hem sıfır almış olursunuz.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabit771 S kullanıcısına yanıt
    kardeşim valla gta 4 bile zar zor oynuyordu en son :)

peki anakart önerin varmı ileriye dönük olarak da düşünecek olursak
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Elimdeki sistem beş para etmez
    Autocad Solidworks de kullanıyorum

Dediğim gibi GTA 4 zor oynuyordu işte :)
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    benim anakart gtx 750 destekliyor mu ki GDDR 5 Tipi bu ekran kartı

anakarta bunu takarsam bu ömrübillah çalışmaz daha :D
  • quote:

kardeşim valla gta 4 bile zar zor oynuyordu en son :)

peki anakart önerin varmı ileriye dönük olarak da düşünecek olursak

anakart önerim kesinlikle olamaz çünkü 1 anakart 2-3 işlemciyi ancak destekliyor.
    1-2 yıl sonra parça alacaksın diyelim. o zaman senin aldığın anakarta uyan 2. el işlemci ya bulamazsan ?
    şimdi sana anakart önerisi yapacak olan arkadaş seni kandırmış olur. 1 yıl beklersin boşu boşuna beklemiş olursun :(
    2. el bilgisayar almak kumar oynamak gibi birşey. tamam iyi güzel aldın getirdin taktın 1 ay sonra hiç ummadığın bir sıkıntı başına kalabilir.
    biliyorsun anakartların üzerinde onlarca kondanstor var, onlarda direnç vs vs var. yada düzgün çalışıyor, ama garantisi yok 1 ay sonra elinde yandığı zaman paran boşuna gitmiş olurdu.

ekonomi böyle kötü olmasaydı şimdi sıfırı 2500 tl olan bilgisayar normalde 1500 falan olması gerekiyordu. sende ikinci elini 700-800'e alırdın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabit771 -- 27 Aralık 2015; 2:02:19 >

• sabit771 S kullanıcısına yanıt
    bütçe sıkıntılı be kardeşim öğrenciyiz bakalım kredi çıktı şimdi ondan biraz biraz kenara ayırıp almayı düşünüyorum :)

birde bizim emlak dükkanımız var onun için de pc aramıştım forumda en sonunda sahibinden bi mağazaya denk geldim adam toptan satış falan yapıyor her neyse gittim yerini gördüm gerçekten de hakkını veriyor toplama 2. el bir bilgisayar aldım formatını falan kendim atıım şuan Allah a çok şükür bi sıkıntı çıkmadı 3 aydır kullanıyoruz. Sakın yanlış anlamayın reklam gibi bi amacım yok adamın sitesi bu : http://www.cesur-bilisim.com/ dükkanın içini bizzat kendim gördüm güvenilir olduğuna inanıyorum. Buradan önereceğin bir sistem varmı peki sana zahmet olmazsa

• Bende q6600 kullanicisiyim islemciyi aldiniz yerden yere vurdunuz valla ben hic oc yapmadim su seneye kadar 2008de almistim ilk ciktiginda hayla 2.4 ghz da
    Sende p5q var bu avantajini kullanip oc yap ve 750ti al gec 1080p de mediumda cok rahat goturcektir bende gtx460 ile fhd medium oynuyorum 30 fps assagisi asla gormuyor.

Destekliyor tabii dostum, gddr5 dediğimiz bellek ekran kartının üstündeki bellektir, anakart ile ilgisi yoktur, ekran kartının anakart ile iletişim kurmak için kullandığı yer pci-express x16 slotudur. Yani aldığın ekran kartı pci-express x16 olduktan sonra(1.0, 2.0, 3.0 fark etmez) ister 2007 yılından kalma nvidia 8600gt tak, ister gtx980ti tak sorunsuz çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 27 Aralık 2015; 2:11:44 >
  • overclock işini nasıl yapmalıyım birde senin dediğin yol ile gta5 iyi gider mi
  • Bende hic oc yok fhd medium oynuyorum tatmin ediyormu ediyor hic yoktan iyidir seni zorlamayalim ikinci el al ekran kartini ben bakiyim

• myalperen kullanıcısına yanıt
    Anladım gardaşım sağolasın
    atakanarmagan00 arkadaşın dediği gibi oc yapsam benim işimi görür herhalde
  • quote:

bütçe sıkıntılı be kardeşim öğrenciyiz bakalım kredi çıktı şimdi ondan biraz biraz kenara ayırıp almayı düşünüyorum :)

birde bizim emlak dükkanımız var onun için de pc aramıştım forumda en sonunda sahibinden bi mağazaya denk geldim adam toptan satış falan yapıyor her neyse gittim yerini gördüm gerçekten de hakkını veriyor toplama 2. el bir bilgisayar aldım formatını falan kendim atıım şuan Allah a çok şükür bi sıkıntı çıkmadı 3 aydır kullanıyoruz. Sakın yanlış anlamayın reklam gibi bi amacım yok adamın sitesi bu : http://www.cesur-bilisim.com/ dükkanın içini bizzat kendim gördüm güvenilir olduğuna inanıyorum. Buradan önereceğin bir sistem varmı peki sana zahmet olmazsa

200 liralık pcde sorun çıkmayabilir. yalnız 1000 liralık 2.el pcde sorun çıkarsa o çok kötü koyar.
    siteye baktım elle tutulur düzgün fiyatlı bir sistem yok.
    sana diyorum, yine diyorum, gta5 oyununu oynatacak veya öyle yeni oyunları oynatacak en az sıfırı 2000 tl olan bir pc lazım. ikinci elide 1000 tl olsun. en az. :(
    sıfır fiyatı artınca ikinci elde artıyor.
    emlakçıysan bilirsin, millet 80'e aldıkları evi 1 yıl sonra 170'e satıyorlar. işte onlarda para sıkıntısı olmuyor. bu ülke onlara güzel.
    eee haliyle 7-9-10-15 bin tl lik pc aldıkları zaman onlara hiç dokunmuyor.
    kardeş en mantıklısı para biriktirmen ve beklemen. şu an için elinde olan sistemle ne yapabiliyorsan yapabilmen.
    agar.io - counterstrike. oynarsan oynarsın. yoksa git dışarıda gez.
    ddr2 ramle birşey yapılmaz. ekran kartı alsan işlemci yetersiz kalır. eski markasız psu arada bir mavi ekran verir. en sonunda yeni ekran kartını yakar.
    diyeceğim başka birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabit771 -- 27 Aralık 2015; 2:17:42 >

Kesinlikle, gts250'den sonra ilaç gibi gelecektir
    İşlemciye de overclock yaparsanız darboğaz minimum seviyeye iner, rica ederim, kolay gelsin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.