Şimdi Ara

500 tl civarında ses sistemi tavsieleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 tl civarında bir bütçem var ve kaliteli müzik dinleyebileceğim bir ses sistemi istiyorum pc de kullanacağım,burada yapılan yorumları epeydir izlemekteyim ve çok güzel yorumlar ve doğru bilgilendirmeler mevcut dolayısıyla kafa karışıklığıma yardımcı olursanız sevinirim,ilgilenen dostlara şimdiden teşekkürler.2+1 veya 5+1 hangisi bfarkları konusunda aydınlatırsanız ayrıca ikrama geçer

• 1. Bass delisi değilseniz-yine de yetersiz olduğu anlamı çıkmasın tabi, müzik dinlerken başka diyarlara gidebileceğiniz, hatta sizi hi-fi sisteme sahip havasına sokacak kadar çekici; Aego M - blmuzik.com'dan bakabilirsiniz.
    2. Sağlam bir bass ve net mid-tiz performansı isterseniz; benim tercihim önce Klipsch Promedia 2.1 (amazon.com'dan gönderi aracılığı yapanlardan alabilirsiniz), sonra Creative T3
    3. Biraz kalitesiz ama yine de olabildiğince kaliteli ve kendi markası içinde en iyi bass performansına sahip seri olarak, yanında berrak mid-tiz isterseniz; Altec Lansing MX5021. (Bundan hemen sonra daha üst model gibi dursa da FX6021 olabilir.)
    4. Çok sağlam bir bass performansı, olmayan midler ve törpülenmiş tizler isterseniz; Logitech Z2300.

Bir de Creative'in i-trigue serisi var ancak onlar hakkında pek fikrim yok.

Bu saydıklarımın hepsi 2.1 multimedya hoparlör sistemleri. Eğer derdiniz bilgisayardan olabildiğince kaliteli bir müzik dinlemek ise yukarıdaki sıralamadan olabildiğince üst sıradakini tercih ermenizde büyük fayda var. Başka seçenekleri kurcalamanız dahi bence gereksiz. Ki ben, bilgisayardan müzik dinlemenin en güzel şeklinin 2.1 sistemden dinlemek olduğuna inananlardanım.

• göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim freedom 36 arkadaşım,gayet güzel aydınlattınız ben hemen önerileriniz doğrultusunda araştırmalara başlıyorum gelişmelereden haberdar ederim:
  • Hem tercihinizi hem de hakkındaki yorumlarınızı duymaktan ben de memnuniyet duyarım.

Umarım gönlünüze göre bir şeyler alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.