Şimdi Ara

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
52
Favori
131.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aktif55

hangi kasaya topladınız bunu ?

Everest kasaya hocam. yukarda yazıyor ya. ama sonradan bi kasa aldım sebebi de ileriye dönük olsun diye :) yoksa everestte de sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvanch

quote:

Everest kasaya hocam. yukarda yazıyor ya. ama sonradan bi kasa aldım sebebi de ileriye dönük olsun diye :) yoksa everestte de sorunsuz çalışıyor

AREX AR-8238 ATX 250 Watt kasada toplayabilirmiyz ki bunu ? max 400 w ?
  • http://www.ucuzuburada.com/Products-15208-amd-liano-a8-x4-3870-quad-core-30-ghz-4mb-vga-fm1-black-edition.html bu sitedeki işlemciyi aldık tan sonra içinden hd6550 çıkıomu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaos123

http://www.ucuzuburada.com/Products-15208-amd-liano-a8-x4-3870-quad-core-30-ghz-4mb-vga-fm1-black-edition.html bu sitedeki işlemciyi aldık tan sonra içinden hd6550 çıkıomu?

Evet 6550 ekran kartı çıkıyor ama işlemcinin içinde görüntü kablosunu anakarttaki görüntü çıkışına bağlayın 6550 yi kullanıyor olacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sixpacksizadam

quote:

http://www.ucuzuburada.com/Products-15208-amd-liano-a8-x4-3870-quad-core-30-ghz-4mb-vga-fm1-black-edition.html bu sitedeki işlemciyi aldık tan sonra içinden hd6550 çıkıomu?

Evet 6550 ekran kartı çıkıyor ama işlemcinin içinde görüntü kablosunu anakarttaki görüntü çıkışına bağlayın 6550 yi kullanıyor olacaksınız.

yok hocam öyle bişeye gerek yok. sadece işlemciyi takıyosun o kadar.zaten işlemcinin içinden de öyle bişey çıkmıyo. otomatik tanıyor işlemci ve 6550 yi. benimki öyle şu an mesela.

• quote:

quote:

quote:

AREX AR-8238 ATX 250 Watt kasada toplayabilirmiyz ki bunu ? max 400 w ?

Evet hocam toplarsınız

• işlemcinin içinde dediğin onboard oluyor.kutudan ayrı bir kart çıkmıyorsa yanlış bilgilendirme yapmışsın hocam.
  • evde bilgisayari olmayan cocuklar icin super sistem olmus.sadece islemcime verdigim paraya komple sistem.gelde kafayi yeme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

işlemcinin içinde dediğin onboard oluyor.kutudan ayrı bir kart çıkmıyorsa yanlış bilgilendirme yapmışsın hocam.

Hayır dostum bilmeden yorum yapıyorsun. Bu bir APU yani içerisinde "PCI" mimarili bir ekran kartı ile geliyor. Onboard değil. harici ekran kartı çipinin işlemciye dahil edilmiş hali. Bu bir CPU değil tekrar ediyorum. bu bir APU dur. apular hakkında bilgi için google a bakınız. Kısaca APU = CPU+GPU

kaynak:http://www.makeuseof.com/tag/apu-technology-explained/

APU = CPU + GPU http://www.tgdaily.com/hardware-features/50040-cpu-gpu-apu

bu arada sistemden aldığım SS ler:

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler

işlemciyi 3600 mhz ye overclock ettim 112 tllik anakart ile

bu da ekran kartı :

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 29 Ağustos 2012; 20:57:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

evde bilgisayari olmayan cocuklar icin super sistem olmus.sadece islemcime verdigim paraya komple sistem.gelde kafayi yeme.

Aynen öyle hocam :) benim elimde olan 500tl parayla maksimum verim almak için girdim bu işe ve de memnun olunca da bu incelemeyi yaptım. şimdi her oyunu orta ayarda gayet akıcı oynuyorum. 1000 liralara gerek yok bence. ha illa daha fark atsın isterseniz 1500 tl lik sistemlerle yarışamaz tabi bu ama 1000 tl lik sistemlere yaklaşır fiyat performans açısından :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 29 Ağustos 2012; 21:04:19 >
  • quote:

ben öyle demek istemedim de neyse pek yorum yapılacak birine benzemiyorsun zaten saygılar hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

ben öyle demek istemedim de neyse pek yorum yapılacak birine benzemiyorsun zaten saygılar hayırlı olsun.

Nerden çıktı yorum yapılacak birine benzeyip benzemediğim ? Buraya gelip bu lafı yazma amacın nedir? ekran kartı onboard değil diyorum. onboard kartlar sadece anakartlarda olur. bu ise işlemci + ekran kartı bi çipin içinde diyorum daha nesini anlamyosun .Sen illa 6550 ekstra gelmesi lazım diyosan diyorum ki zaten ekstra işlemciye dahil geliyor. onboard değil. yani anakartlarda gelen dandik ekran kartlarından değil. ve bi de yorum yapılacak biri gibi değilsin diyosun? şikayet edileeceksin dikkatli ol. Önce APU nedir öğren sonra gelip üsluplu yorum yaz. ben sana en ufak bi saygısızlık yapmamıştım kalkmış neler diyorsun bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 29 Ağustos 2012; 22:26:10 >

• Ben direk 6670 ile crossfire olarak almayı düsünüyorum acaba psu kaç w yeterli olur?

• quote:

Ben direk 6670 ile crossfire olarak almayı düsünüyorum acaba psu kaç w yeterli olur?

en düşük 350 yeter. ama temiz olsun diyorsan 500 watt xigmatek psu var sıfırı 90 tl civarı kaliteli bir psu. ona bak derim :)
  • Şimdi ben teknobiyotik ten sipariş vermeyi düşünüyorum.Toplayıp montaj ve testler yapılsn diyip sipariş vercem.Ekran kartına 6670 i seçtim pc gelince crossfire olarak nasıl yararlancam ne yapmam gerekecek?

• quote:

Şimdi ben teknobiyotik ten sipariş vermeyi düşünüyorum.Toplayıp montaj ve testler yapılsn diyip sipariş vercem.Ekran kartına 6670 i seçtim pc gelince crossfire olarak nasıl yararlancam ne yapmam gerekecek?

Teknobiyotiğin montajlı siparişlerinde sorun oluşabiliyor duyduğum kadarıyla kullanılmış parça vb. yollanıyor.http://www.inventus.com.tr öneririm hem montaj ücretsiz ve ilgililer ilk siparşim son olmaz duygusu yarattı.Ama cf olayını bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sixpacksizadam

quote:

Şimdi ben teknobiyotik ten sipariş vermeyi düşünüyorum.Toplayıp montaj ve testler yapılsn diyip sipariş vercem.Ekran kartına 6670 i seçtim pc gelince crossfire olarak nasıl yararlancam ne yapmam gerekecek?

Teknobiyotiğin montajlı siparişlerinde sorun oluşabiliyor duyduğum kadarıyla kullanılmış parça vb. yollanıyor.http://www.inventus.com.tr öneririm hem montaj ücretsiz ve ilgililer ilk siparşim son olmaz duygusu yarattı.Ama cf olayını bilemem

dostumwww.ucuzuburada.com vewww.hiperucuz.com sitelerinden al. en ucuz orda öbür türlü pahalıya gelecek sana. ben ordan aldım . mesela anakartı hiperucuzdan al gerisini ucuzuburada dan al.

• quote:

işlemcinin içinde dediğin onboard oluyor.kutudan ayrı bir kart çıkmıyorsa yanlış bilgilendirme yapmışsın hocam.

İşlemcinin içinde demek kesinlikle onboard demek değildir.
    Motherboard= Anakart
    Motherboard with onboard vga chip= Ekran kartı ile tümleşik anakart
    APU= Grafik işlemcisi/çipi barındıran merkezi işlem birimi/işlemci

Sistemin hayırlı olsun. Sıradışı bir F/P bilgisayarı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

quote:

Motherboard= Anakart

Bunu yukardaki arkadaşa anlatamadık nedense teşekkür ederim dostum benim sistem canavar oldu kasayı Aerocool vs-3 ile değiştirdim üstüne 40 tl daha koyup ben. şimdi bakmaya ve kullanmaya doyamıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

quote:

Motherboard= Anakart

Bunu yukardaki arkadaşa anlatamadık nedense teşekkür ederim dostum benim sistem canavar oldu kasayı Aerocool vs-3 ile değiştirdim üstüne 40 tl daha koyup ben. şimdi bakmaya ve kullanmaya doyamıyorum

kasayı Aerocool vs-3 yapınca gerçekten iyi olmuş.Eğer sistemi ilerde yükseltme düşünüyorsanız biraz daha kaliteli sessiz bir psu alın.100-180 tl arası 80plus çok iyi psular var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marins -- 30 Ağustos 2012; 3:57:57 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.