Şimdi Ara

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
52
Favori
131.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marins

quote:

Orijinalden alıntı: Kıvanch

quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

işlemcinin içinde dediğin onboard oluyor.kutudan ayrı bir kart çıkmıyorsa yanlış bilgilendirme yapmışsın hocam.

İşlemcinin içinde demek kesinlikle onboard demek değildir.
    Motherboard= Anakart
    Motherboard with onboard vga chip= Ekran kartı ile tümleşik anakart
    APU= Grafik işlemcisi/çipi barındıran merkezi işlem birimi/işlemci

Sistemin hayırlı olsun. Sıradışı bir F/P bilgisayarı olmuş.

Bunu yukardaki arkadaşa anlatamadık nedense teşekkür ederim dostum benim sistem canavar oldu kasayı Aerocool vs-3 ile değiştirdim üstüne 40 tl daha koyup ben. şimdi bakmaya ve kullanmaya doyamıyorum

kasayı Aerocool vs-3 yapınca gerçekten iyi olmuş.Eğer sistemi ilerde yükseltme düşünüyorsanız biraz daha kaliteli sessiz bir psu alın.100-180 tl arası 80plus çok iyi psular var.psu yu yükseltip çift ekran kartı yaparsanız süper olur:)

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

işlemcinin içinde dediğin onboard oluyor.kutudan ayrı bir kart çıkmıyorsa yanlış bilgilendirme yapmışsın hocam.

İşlemcinin içinde demek kesinlikle onboard demek değildir.
    Motherboard= Anakart
    Motherboard with onboard vga chip= Ekran kartı ile tümleşik anakart
    APU= Grafik işlemcisi/çipi barındıran merkezi işlem birimi/işlemci

Sistemin hayırlı olsun. Sıradışı bir F/P bilgisayarı olmuş.

Bunu yukardaki arkadaşa anlatamadık nedense teşekkür ederim dostum benim sistem canavar oldu kasayı Aerocool vs-3 ile değiştirdim üstüne 40 tl daha koyup ben. şimdi bakmaya ve kullanmaya doyamıyorum

kasayı Aerocool vs-3 yapınca gerçekten iyi olmuş.Eğer sistemi ilerde yükseltme düşünüyorsanız biraz daha kaliteli sessiz bir psu alın.100-180 tl arası 80plus çok iyi psular var.

Hocam şimdilik Xigmatek 500 watt bana yetiyor. Ama ilerde üst seviye bi ekran kartı takarsam o zaman alırım yanında bi 600-750 wattlık iyi bir psu az önce mw3 oynadım 1920* 1080 ayarda orta düzeyde takılmadan süper bu arada aldığım kasam bu :

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler
    everesti verip üstüne 40 tl daha verip bunu aldım ileride büyük bi ekran kartı alırım diye kasaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 30 Ağustos 2012; 4:53:09 >

• quote:

tamam hocam güzel olmuş bu arada kasa sacı falan incemi ses falan yapıyormu?soğutması nasıl?

Coolermaster kasalardan daha kaliteli geldi bana hiç ses yok soğutma için toplam 6 fan takılabiliyor 12 cm lik. üzerinde bir adet fan ile geliyor. isteğe bağlı 5 tane de kendin takıyosun. bunun bi de advanced sürümü var 20 tl daha farkla öne de bi fan takılmış hali :)
  • quote:

quote:

tamam hocam güzel olmuş bu arada kasa sacı falan incemi ses falan yapıyormu?soğutması nasıl?

Coolermaster kasalardan daha kaliteli geldi bana hiç ses yok soğutma için toplam 6 fan takılabiliyor 12 cm lik. üzerinde bir adet fan ile geliyor. isteğe bağlı 5 tane de kendin takıyosun. bunun bi de advanced sürümü var 20 tl daha farkla öne de bi fan takılmış hali :)

hayırlı olsun

• bu sistemi kaydediyorum yazın alıcam malum öğrenciyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: admag

bu sistemi kaydediyorum yazın alıcam malum öğrenciyiz

Kaydet hocam :)
  • quote:

Bilgisayarınızda oyun testleri yapmanız mümkün müdür acaba?Fikir vermesi açısından.

Gta IV,Bf3,Crysis 2,Max Payne 3 gibi oyunları fraps veya benzeri programla min,ortalama ve en yüksek fps miktarlarını bizlerle paylaşırsanız sevinirim.Paramı arttırıp böyle bir sistem alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Bilgisayarınızda oyun testleri yapmanız mümkün müdür acaba?Fikir vermesi açısından.

Gta IV,Bf3,Crysis 2,Max Payne 3 gibi oyunları fraps veya benzeri programla min,ortalama ve en yüksek fps miktarlarını bizlerle paylaşırsanız sevinirim.Paramı arttırıp böyle bir sistem alabilirim

Deneyecem ama o konularda çok bilgim yok hocam. vaktim bol olunca deniyecem. ama dediğim gibi çoğu oyunu ( Battlefield 3 , call of duty MW3 , mafia 2 , fifa 12 ) orta ayarlarda hiç takılmadan oynuyorum :)

• yalnız ekran kartı motherboard olmuyor mu öyle? pek bi performans alınmaz ki öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomorefly

yalnız ekran kartı motherboard olmuyor mu öyle? pek bi performans alınmaz ki öyle

Normalde görüntüyü anakarttan alınca evet dandik görüntü vakat bu narmal bir işlemci değiş apu yani o anakartta değil grafik işlemcisi randıman olaraksa orta seviyede iyi apu ise grafik işlemcisi + normal işlemcidir yani sanki sisteminizde ortaseviye bir ekran kartı var gücünde grafik var.
  • Böyle f/p sistemlerini seviyorum,amd nin stok fanı çok gürültülü ve iyi değil 50 tl civarına 12cm fanlı bir işlemci soğutucusuyla hem daha sessiz hemde daha çok o.c yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: echo21

Böyle f/p sistemlerini seviyorum,amd nin stok fanı çok gürültülü ve iyi değil 50 tl civarına 12cm fanlı bir işlemci soğutucusuyla hem daha sessiz hemde daha çok o.c yapılabilir.

Yok hocam anakartta bitiyo iş. ve bu anakartta sesi en düşük seviyeye indirebiliyosunuz. şu an 1000 rpm de çalıştırıyorum ve tık yok :) ayrıca oyunlarda speedfan ile elle hızını arttırıyorum daha iyi soğutsun diye. kısaca iyi bir soğutucu . tabi daha iyisi ekstra para demek :)
  • YENİ SS'ler GELDİ sistemden:

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler

• quote:

YENİ SS'ler GELDİ sistemden:

Kasa çok güzel görünüo güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kasadaki ses durumu nasıl?ısılar nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaos123

quote:

YENİ SS'ler GELDİ sistemden:

Kasa çok güzel görünüo güle güle kullanın

Teşekkürler hocam. kasa süper gerçekten bi de mavi led li fan takacam öne ve arkaya tamamdır monitör zaten 27" led o da tamam. sistemi tamamladık yani :)

• quote:

kasadaki ses durumu nasıl?ısılar nasıl?

Ses sıfır gibi hocam. :) ısılar da 3600 mhz de 1.550 cpu ya watt vererek ( overclock için mecburi) kendi soğutucusu ile boşta : 40 yükte 60 derece :) gayet soğuk sayılır :) kışın iyice düşer bu ısılar. bi de ekstra soğutucu alsam çok çok daha düşer. kasada hiç fan çalıştırmıyorum cpu fanı hariç bunu da hatırlatayım :) ses çok çok az yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 31 Ağustos 2012; 0:13:52 >
  • quote:

quote:

kasadaki ses durumu nasıl?ısılar nasıl?

Ses sıfır gibi hocam. :) ısılar da 3600 mhz de 1.550 cpu ya watt vererek ( overclock için mecburi) kendi soğutucusu ile boşta : 40 yükte 60 derece :) gayet soğuk sayılır :) kışın iyice düşer bu ısılar. bi de ekstra soğutucu alsam çok çok daha düşer. kasada hiç fan çalıştırmıyorum cpu fanı hariç bunu da hatırlatayım :) ses çok çok az yani :)

o zaman güzel.tekrardan güle güle kullanın
  • Ahaaaa :D arkadaşımda ram buldum 4 gb kingston 1333 işine yaramıyomuş 2,5 lite kolasına verdi bana sisteme taktım şu an 8 gb oldu şimdi daha da uçuyo sistem . mükemmel
  • Valla helal olsun yine iyi toplamışsın. Bende core 2 quad q9550'ye 420 verdim nerdeyse senin sistem kadar. Tabi Core2 quad AMD x4 bence daha performanslı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.