Şimdi Ara

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
52
Favori
131.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murtalim

Valla helal olsun yine iyi toplamışsın. Bende core 2 quad q9550'ye 420 verdim nerdeyse senin sistem kadar. Tabi Core2 quad AMD x4 bence daha performanslı.

Değil hocam çoğu testte yine önde olan A8 3870K :

http://www.cpu-world.com/Compare/573/AMD_A8-Series_A8-3870K_vs_Intel_Core_2_Quad_Q9550.html

bu sitede açılan yerde performance kısmında testleri göreceksin çoğunda A8-3870k önde.

bi de overclock yaparsan iyice geçiyo Ayrıca içinde de HD 6550 ekran kartı olması daha cazip kılıyor. fiyat olarak ta senin işlemcinin yarısı 220 tl şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 31 Ağustos 2012; 4:33:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıvanch

quote:

Valla helal olsun yine iyi toplamışsın. Bende core 2 quad q9550'ye 420 verdim nerdeyse senin sistem kadar. Tabi Core2 quad AMD x4 bence daha performanslı.

http://www.cpu-world.com/Compare/573/AMD_A8-Series_A8-3870K_vs_Intel_Core_2_Quad_Q9550.html

bu sitede açılan yerde performance kısmında testleri göreceksin çoğunda A8-3870k önde.

bi de overclock yaparsan iyice geçiyo Ayrıca içinde de HD 6550 ekran kartı olması daha cazip kılıyor. fiyat olarak ta senin işlemcinin yarısı 220 tl şu an

Fiyat uçukluğunun farkındayım .Testlerde çok şaşırdım valla core 2 quad a 420 verdiğime pişma oldum . Birde işlemcinin içine ekran kartı koymuşlar en iyisiymiş ama pek araştırma yapamamıştım.

• quote:

quote:

quote:

Fiyat uçukluğunun farkındayım .Testlerde çok şaşırdım valla core 2 quad a 420 verdiğime pişma oldum . Birde işlemcinin içine ekran kartı koymuşlar en iyisiymiş ama pek araştırma yapamamıştım.

yok sizin işlemciyle çok fark yok zaten :) sizinki de gayet iyi. ama dediğim gibi bu epey ucuz ve performansı çok iyi bi sistem oldu :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok sizin işlemciyle çok fark yok zaten :) sizinki de gayet iyi. ama dediğim gibi bu epey ucuz ve performansı çok iyi bi sistem oldu :)

tam bir f/ p olmus bence.monitorun aynisinin 246 olan modeli var bende gayet memnunum acikcasi.sistem biraz farkli sana gore ama isin acikcasi bunun 9 kati para verip ufak ayarlari degistirerek 1920*1080 de 60fps almak ne kadar mantikli orasi tartisilir.crossfire yapilip 1000 lira civarina mukemmel bir sistem elde edilebilir gerekli ufak modifikasyonlarla.hatta hazir ssdler ucuzladi dersek 200 tl ye force gt ssd alinip birde ustune crossfire cekersen super olur bence.

ek olarak son bir soru : hon oynama olasiligin cok dusuk ama honda kac fps aliyor hersey fullken.hon yoksa lol ya da bf3 med de de ayni fps geliyor bu 3unden birini test edebilir misin? ben mesela 125 sabit aliyorum honda 60 ustuyse yazik olmus onca paraya diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence güzel bir konu olmuş. Uygun fiyata gerçekten güzel bir sistem toplamışsınız. Hemde tüm parçalar neredeyse sıfır alınmış.

Paylaşım için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megaege

quote:

quote:

quote:

quote:

tam bir f/ p olmus bence.monitorun aynisinin 246 olan modeli var bende gayet memnunum acikcasi.sistem biraz farkli sana gore ama isin acikcasi bunun 9 kati para verip ufak ayarlari degistirerek 1920*1080 de 60fps almak ne kadar mantikli orasi tartisilir.crossfire yapilip 1000 lira civarina mukemmel bir sistem elde edilebilir gerekli ufak modifikasyonlarla.hatta hazir ssdler ucuzladi dersek 200 tl ye force gt ssd alinip birde ustune crossfire cekersen super olur bence.

ek olarak son bir soru : hon oynama olasiligin cok dusuk ama honda kac fps aliyor hersey fullken.hon yoksa lol ya da bf3 med de de ayni fps geliyor bu 3unden birini test edebilir misin? ben mesela 125 sabit aliyorum honda 60 ustuyse yazik olmus onca paraya diyebilirim

hocam HON'u çok rahat oynar. senin için kurup deneyecem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

Bence güzel bir konu olmuş. Uygun fiyata gerçekten güzel bir sistem toplamışsınız. Hemde tüm parçalar neredeyse sıfır alınmış.

Paylaşım için teşekkürler...

Ben teşekkür ederim. Az paralara da oyun oynanabileceğini ve de şahane bi işlemciye sahip olabilineceğini göstermek istedim :)
  • Merhaba
    Bende bu fiyatlara bir sistem toplamak için araştırma yaparken bu başlığı gördüm.
    Bu sistemde hdmi çıkışı var mı.
    Ben pc yi projeksyon ile sürekli kullanmak istiyorum. İnternet , Oyun ve film izlemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exca

Merhaba
    Bende bu fiyatlara bir sistem toplamak için araştırma yaparken bu başlığı gördüm.
    Ben pc yi projeksyon ile sürekli kullanmak istiyorum. İnternet , Oyun ve film izlemek için.

Hocam eğer hdmi çıkışı olan bir anakart alırsanız olur. bu anakartta yok . ama olan anakartlar var bir sürü ucuza :)

ya da

HD 6450 gibi 60-70 tl tlik bir ekran kartı takıp işlemcinin içindeki HD6550 ile hem crossfire yaparak oyun performansını arttırırsınız, hem de onda HDMI çıkışı var onu kullanırsınız :) tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 31 Ağustos 2012; 16:28:05 >
  • 900 TL'ye HD4670 lik bi casper almaktan çok daha iyi yapmışsın
  • quote:

quote:

Merhaba

Hocam eğer hdmi çıkışı olan bir anakart alırsanız olur. bu anakartta yok . ama olan anakartlar var bir sürü ucuza :)

ya da

HD 6450 gibi 60-70 tl tlik bir ekran kartı takıp işlemcinin içindeki HD6550 ile hem crossfire yaparak oyun performansını arttırırsınız, hem de onda HDMI çıkışı var onu kullanırsınız :) tercih sizin.

Kafama koydum.Gerçekten böyle güzel bir sistem toplanabilir.Ama benim monitörde yok

• quote:

quote:

Merhaba

ya da

Zahmet olmazsa bileşenleri yazabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Dünya Düzeni

900 TL'ye HD4670 lik bi casper almaktan çok daha iyi yapmışsın

tabiki hocam. onlar çöp bu sistemde hiç yabana atılmayacak HD6550 var , crossfire imkanı var vs vs. 4 çekirdek vs :) onun için aslında bunun 900 casperin 500 tl filan olması lazım performans olarak bakıldığında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Dünya Düzeni

900 TL'ye HD4670 lik bi casper almaktan çok daha iyi yapmışsın

tabiki hocam. onlar çöp bu sistemde hiç yabana atılmayacak HD6550 var , crossfire imkanı var vs vs. 4 çekirdek vs :) onun için aslında bunun 900 casperin 500 tl filan olması lazım performans olarak bakıldığında

Haklısın kendimden biliyorum. Hata ettim ve aceleyle aldım. Şu anda imzamdaki işlmeci dışında casper dan eser yok

• quote:

quote:

quote:

Merhaba

ya da

Zahmet olmazsa bileşenleri yazabilir misin?

bileşen derken hocam ? yukarda yazdım sistemi ya ilk mesajımda :)

Ama bi daha yazayım:

İŞLEMCİ : AMD LIANO A8 X4 3870 QUAD CORE 3.0 GHZ 4MB VGA FM1 BLACK EDITION (220 tl) (SIFIR)

EKRAN KARTI : AMD HD 6550 AMD LIANO A8 X4 3870 işlemcisinin içinde gelmektedir ( bedava yani ) (SIFIR)

ANAKART : ASUS F1A55-M LX PLUS DDR3 SES+GLAN AMD SOKET FM1 ( 112 tl ) (SIFIR)

RAM: OEM 4GB 1333MHZ DDR3 PC RAM TEK MODÜL ( 32 tl ) (SIFIR)

KASA: EVEREST 733K PEAK 12CM FANLi PIANO BLACK ATX KASA ( 60 tl) (SIFIR)

PSU: Xigmatek 500 watt PSU( Evde vardı ) ( PSU su olmayanlara da almalarına gerek olmadığını bu sistemi everestin kendi psu su rahat rahat kaldırdığını söyleyebilirim. sonuçta amd az enerji harcıyor ve de ekran kartı da dahil olduğundan sistem maksimum 150 filan harcar. everestte de 250 watt var. kendi psumu takmadan denedim canavar gibi çalışıyo, yetiyo da artıyo bile)

250 gb HDD ve DVD-RW : 80 tl ye ikisini birden 2. el olarak aldım :) (80 tl) (2.el)

Toplam verdiğim para kargo dahil: 510 TL arkadaşlar.

eğer Hdd ve dwd rw de sıfır olsun isterseniz:

http://www.ucuzuburada.com/Products-17188-wdigital-35-caviar-se-300gb-7200-rpm-8mb-sata-ii-pc-hdd-wd3000js.html

http://www.ucuzuburada.com/Products-4325-samsung-s223c--s222ab-22x-dvd-yazici-siyah-sata.html

60 tl daha verip 560 tl ye tamamen sıfır yapabilirsiniz :) ben 2. el almıştım sadece bu ikisini 80 e . sıfırları da 140 tl ediyor :) arada 60 tl fark var yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

Hayırlı olsun hocam Bende P4 den kurtulup senin sistemi almayı düşünüyorum P4 e 800 TL verdim zamanında şimdi bu 500 TL

Al bence hiç kaçırma :) epey götürür seni. hatta üstüne bi de ilerde 6670 ekran kartı takarsan 6850 tadında bi kartın olmuş olur. işlemci zaten süper :)

hocam oncelıkle tasarrufa onem verdıgnız ıcın, lux donanımlara para dokmedıgınız ıcın sızı kutlarım. ısraf makro(kuresel) ekonomının ve ev ekonomısnın can dusmanındır bunu kımse unutmasın.. sorum su sıfırları ve 2. ellerı hangı sıteden aldınız hocam montajı kendınızmı yaptınız... parcaların uyacagını nasıl bılıyorsunuz. amd apu asagolsun cok hesaplı verıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkishwarzone -- 31 Ağustos 2012; 16:48:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkishwarzone

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

Hayırlı olsun hocam Bende P4 den kurtulup senin sistemi almayı düşünüyorum P4 e 800 TL verdim zamanında şimdi bu 500 TL

Al bence hiç kaçırma :) epey götürür seni. hatta üstüne bi de ilerde 6670 ekran kartı takarsan 6850 tadında bi kartın olmuş olur. işlemci zaten süper :)

hocam oncelıkle tasarrufa onem verdıgnız ıcın, lux donanımlara para dokmedıgınız ıcın sızı kutlarım. ısraf makro(kuresel) ekonomının ve ev ekonomısnın can dusmanındır bunu kımse unutmasın.. sorum su sıfırları ve 2. ellerı hangı sıteden aldınız hocam montajı kendınızmı yaptınız... parcaların uyacagını nasıl bılıyorsunuz. amd apu asagolsun cok hesaplı verıyor ...

Saolun hocam görüşleriniz için. Parçaları işlemci + ram + kasa =www.ucuzuburada.com ( kargo 5 tl maksimum tutuyor)

anakart asus'u :www.hiperucuz.com ( kargo bedava)

2. el hdd ve dwd-rw de forumdan bi arkadaştan aldım :)

montajını kendim yaptım hocam. parçaların uyacağını anakarttan anlarsınız genelde. mesela APU'lar FM1 mimarili bir anakart gerektirir anakartın sonunda FM1 filan yazar . ram'ler de anakartta yazar genelde ddr3 1333 mhz alsanız çoğu anakarta uyar. diğer parçalar zaten artık her kasaya uyumlu :)

• kaydediyorum deli gibi para biriktirip toplayacağım, ama bir 100 lira eklentiyle bunun üstüne neler daha yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

kaydediyorum deli gibi para biriktirip toplayacağım, ama bir 100 lira eklentiyle bunun üstüne neler daha yapabiliriz

Üzerine 110 tl daha verip HD 6670 ekran kartı takarsanız crossfire yapıp HD 6850 gibi bir kartınız olur :) yani o zaman bi çok sisteme fark bile atarsınız oyunlarda iyice :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

kaydediyorum deli gibi para biriktirip toplayacağım, ama bir 100 lira eklentiyle bunun üstüne neler daha yapabiliriz

Üzerine 110 tl daha verip HD 6670 ekran kartı takarsanız crossfire yapıp HD 6850 gibi bir kartınız olur :) yani o zaman bi çok sisteme fark bile atarsınız oyunlarda iyice :)

şu an kullandığım sistemi yazayım da ağlayın

intel core2 duo 1.5 ghz
    nvidia geforce 8600m gs up to 1024 mb (256 mb ayrılmış hafıza)
    2 gb ram ( ddr 3- mü 2 mi emin değilim)
    acer 5720g , laptopta oyun oynamak insanı oyundan soğutur, bu bilgisayar ile mw3 ve mw 2 yi orta ile yüksek arasında bir yerlerde oynuyorum çok az bir kasma ile, geçen bir just cause ile gta 4 yükleyeyim dedim en düşük ayarda bile kasıyorlar just cause u steamden aldım 5 dolara içim acımadı bilgisayar toplayınca o oyunun benden çekeceği var

bir de bir sorum daha olacak, elimde bir masaüstü bilgisayar var halihazırda ,eve gidince parçalarını yazsam bu kullandıklarınla ortaya karışık yapsak maliyet biraz düşse olur mu gerçi biraz eski bir sistem asus mn2pv anakarttı galiba tam hatırlamıyorum eve gidince yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pringles -- 31 Ağustos 2012; 17:18:25 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.