Şimdi Ara

500 tl ye Hesaplı telefon tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, telefon bakıyorum kardeşime, genelde hafif oyunlar oynuyor, candy crush gibi, internet ve chat programları kullanır o kadar.
    şöyle en az 4.3 inch ekran falan olmak kaydı ile bir telefon bakıyoruz.

fiyat olarak 400-500-550 tl falan olabilir. ama ikinci elden çok tırsıyorum. telefonlar baya ucuzluyor biraz daha beklesek mi nedir.

şu sıra size de fikir vermesi amacıyla: asus zenfone 4, lumia 820(gerçi wp) ya da samsung s2 bakıyorum. ya da baska seyler de olabilir samsungun cok modeli var ben bilemedim.

yardımlar için şimdiden teşekkürler.

• 500 liraya 2. El tonla telefon bulursun. Ben sana iphone 4 almanı öneririm. Gerisi yalan dolan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum 500 tl civarında iphone yok. ikinci el zorla vardır belki. üstelik iphone istemiyoruz, android olacak. iphone a gıcık olanlardanım ben o yüzden. teşekkür ediyorum. :D 2. el bakmıyorum ya öylesine söyledim onu. biraz sınırları zorluyorum işte biraz da ekranı iyi olsun yeter. şimdi açıkcası s2 ye yoğunlaştım da ben kullanmadım hiç, kasılma olur, guncelleme gelmez, (kaldı ki kitkat bile gelmedi sanırım) sonra pişman eder mi onu merak ediyorum.

farklı fikirlere de açığım. fiyat yükseltip fikir de verebilirsiniz.
  • sagitto S kullanıcısına yanıt
    arttirabilirsen zen5 arttirmazsan zen 4 veya desire 310 oneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 4 veya 5. S2 mi kaldı Allah aşkına s3 bile onerilmezken s2 nedir ? Zenfone 4 veya 5 en iyisi bu fiyatta ki 5 cok daha iyi bi tercih plur

• lumia 525 al işini görür derim

• haklısın s2 baya eski bir model ama yine de iyi diyorlar her yerde... kaldı ki sıfırı 500e falan düştü ondan dedim. zenfone 5 ben de düşünüyorum ama ona da çok uyarı yapıyorlar işte neymiş yedek parça yokmuş falan fistan. onun dışında asus zenfone 5 incelemelerine bakıyorum ben hayatımda bu kadar sönük tozlu görünen ışıksız bir ekran görmedim yani incelemelerde de söylüyorlar ekran parlaklıgı canlılığı hiç yok diye, kullanan, görmüş biri varsa söylese iyi olur zenfone a yöneleyim bari en iyi o görünüyor. 4 olanı daha hesaplı olmadı ona bakacağız.

@mixradio; LUMIA 525 in de ekranı bana kötü geldi, gördüm kullananlardan, bir de wp istemiyorum teşekkürler.

edit: ya zenfone 4 470 liraya var ve özellikleri çok düşük s2ye göre. tamam eski telefon ama kafa karıştırıyor. zenfone 5 şart gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagitto -- 23 Kasım 2014; 20:14:56 >
  • Zenfone 4 al hocam 2.el telefon alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagitto

haklısın s2 baya eski bir model ama yine de iyi diyorlar her yerde... kaldı ki sıfırı 500e falan düştü ondan dedim. zenfone 5 ben de düşünüyorum ama ona da çok uyarı yapıyorlar işte neymiş yedek parça yokmuş falan fistan. onun dışında asus zenfone 5 incelemelerine bakıyorum ben hayatımda bu kadar sönük tozlu görünen ışıksız bir ekran görmedim yani incelemelerde de söylüyorlar ekran parlaklıgı canlılığı hiç yok diye, kullanan, görmüş biri varsa söylese iyi olur zenfone a yöneleyim bari en iyi o görünüyor. 4 olanı daha hesaplı olmadı ona bakacağız.

@mixradio; LUMIA 525 in de ekranı bana kötü geldi, gördüm kullananlardan, bir de wp istemiyorum teşekkürler.

edit: ya zenfone 4 470 liraya var ve özellikleri çok düşük s2ye göre. tamam eski telefon ama kafa karıştırıyor. zenfone 5 şart gibi.

Yani ekran ne kadar kotu olabilirki s2den kotumudur yani degildir tabiki. Arkadaşın t50 kullanıyor şu an bende alıp 1 hafta denedim telefonu ve gayet guzel bi telefon ozellikle kamerasi guzel. Bi bak istersen. Ekranı guneşte bile müthiş

Yine de performansı z5 e yetişemiyor bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thediskavrici -- 23 Kasım 2014; 20:44:19 >

• Zenfone 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s2 alacağına s3 mini al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

500 liraya 2. El tonla telefon bulursun. Ben sana iphone 4 almanı öneririm. Gerisi yalan dolan.

candy crush bile kasıyor iphone 4 de
  • Zenfone 4 veya lumia 525 o fiyatlarda alinabilecek en iyi cihazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

Zenfone 4 veya lumia 525 o fiyatlarda alinabilecek en iyi cihazlar

+1

• valla ben vazgeçtim arkadaşlar araştırınca ve inceleyince. bu alt sınıf telefonlar rezalet. tavsiyem kimse acele etmesin, yakın zamanda üst sınıflar alt sınıf olacak ve devir değişecek birden. bu çöplerin piyasadan temizlenmesi lazım. iğrenç telefonları 500 liraya satıyorlar. kaldı ki biraz para biriktirirseniz acele etmeden, almışken iyi bir şey almalı. yıl olacak 2015, hala iğrenç tft ekran yapıyorlar, o lumia 525 dediğiniz nokianın dokunmatik ekranı o kadar rezalet bir cam ki, parmak üstünde kaymıyor bile, takılı kalıyor GICIRTI YAPIYOR. Şok geçirdim kullanınca. Görüntüsü ise 15 yıl öncenin tüplü televizyonları gibi. oysa üst modelleri olağanüstü bir görüntü sağlıyor, clearblack ile amoled ekran harika. dokunmatiği ise kaymak gibi.

yazasım geldi öyle ne düşündüğümü, herkese ilgilerinden dolayı teşekkürler.

• quote:

valla ben vazgeçtim arkadaşlar araştırınca ve inceleyince. bu alt sınıf telefonlar rezalet. tavsiyem kimse acele etmesin, yakın zamanda üst sınıflar alt sınıf olacak ve devir değişecek birden. bu çöplerin piyasadan temizlenmesi lazım. iğrenç telefonları 500 liraya satıyorlar. kaldı ki biraz para biriktirirseniz acele etmeden, almışken iyi bir şey almalı. yıl olacak 2015, hala iğrenç tft ekran yapıyorlar, o lumia 525 dediğiniz nokianın dokunmatik ekranı o kadar rezalet bir cam ki, parmak üstünde kaymıyor bile, takılı kalıyor GICIRTI YAPIYOR. Şok geçirdim kullanınca. Görüntüsü ise 15 yıl öncenin tüplü televizyonları gibi. oysa üst modelleri olağanüstü bir görüntü sağlıyor, clearblack ile amoled ekran harika. dokunmatiği ise kaymak gibi.

Bence birde discovery 2 miniye bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 28 Kasım 2014; 6:19:45 >

• quote:

valla ben vazgeçtim arkadaşlar araştırınca ve inceleyince. bu alt sınıf telefonlar rezalet. tavsiyem kimse acele etmesin, yakın zamanda üst sınıflar alt sınıf olacak ve devir değişecek birden. bu çöplerin piyasadan temizlenmesi lazım. iğrenç telefonları 500 liraya satıyorlar. kaldı ki biraz para biriktirirseniz acele etmeden, almışken iyi bir şey almalı. yıl olacak 2015, hala iğrenç tft ekran yapıyorlar, o lumia 525 dediğiniz nokianın dokunmatik ekranı o kadar rezalet bir cam ki, parmak üstünde kaymıyor bile, takılı kalıyor GICIRTI YAPIYOR. Şok geçirdim kullanınca. Görüntüsü ise 15 yıl öncenin tüplü televizyonları gibi. oysa üst modelleri olağanüstü bir görüntü sağlıyor, clearblack ile amoled ekran harika. dokunmatiği ise kaymak gibi.

Sn sagitto ;
    Günaydın bende telefon alıp almamakta tereddütteyim. Ancak şunu ben öğrendim sizde öğrenin . Herhangi bir firma istesin size 4X4 lük telefon üretip piyasaya sürer. Diyelimki fiyatı alt sınıf için 2500 TL ne olacak adam bu telefonu satacak belki 4-5 sene satamayacak. Bu durum firmanın işine gelmez . Adam dikkat ederseniz 3-4 aya veya 6 aya bir yeni telefon üretip satıyor neden çalışan elemanın parasını karşılamak için. Belki bilirsiniz eskiden adamın birisi dam aktarmayla geçimini sağlarmış . Evlerin akan damlarını yaparak geçinip gidermiş adamın oğlu olmuş bayağıda büyümüş artık adam yaşlandığı için işten elini eteğini çekmiş oğluna devretmiş. Oğlu bir kaç gün sonra gelmiş babasıyla alay etmeye başlamış. Baba sen bu işi beceremiyormuşsun demiş. Adam gülümsemeyle hayırdır oğul demiş , oğulda babasına senin senelerdir bir türlü akmasını önleyemediğin çatılar varya onları aktardım şimdi hiçbiri akmıyor. Müşteriler çok memnun demiş . Bu cevabı alacağını bilen baba daha acı gülümsemeyle bundan sonra sen aç kaldın demiş aktaracağın dam kalmadı. Bende biliyordum damların akmasını önlemeyi bu işi sen benden öğrenmedinmi , eğer seneler önce bu damların akmasını önleseydim siz aç kalmıştınız , ben ne yaptım akan yeri düzeltip öbür tarafı bozdum. A benim akılsız oğlum demiş. Demem o ki değil 5 ay beklemek 5 yılda bekleseniz firmalar sizi üzmeyen telefonu üretmezler. Bu iş danışıklı döğüş bir firma kamerayı iyi yapar , ekran kötü , bir firma ekranı iyi yapar tuşlar kötü bu o firmanın işi iyi bilmediği değil firmalar arası staratejidir. Telefon almayı bekliyorsanız , kafanıza uyan birini çok beklemeden alın derim. Saygılarımla.

• Zf 4

• Kendimde kullandığım nexus 4 derim lolipop ta geldi nefis akıyor alet cidden kasma takılma nedir unutursun .
  • sagitto S kullanıcısına yanıt
    kardeşim piyasada uzun süredir bulunan markalardan al derim samsung htc sony vb. samsung grand neo ya bak iyi bi telefon gm huaweiden asusdan uzak durmalısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.